reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
a oto moje dzisiejsze zakupy za 30 zł:D normalnie się napatrzeć nie mogę hehe:)

DSC06009.jpgDSC06013.jpgDSC06010.jpg

Ile Wy już rzeczy dla maluszków macie! A ja dopiero się przełamuję. Dziś kupiłam paczkę pieluszek jedynak, bo była promocja, ale zastanawiam się, czy w ogóle je użyję, bo mi się chyba jakiś kolos szykuje;) No i ręcznik frotte i skarpeteczki. Chyba powinnam się przy Was wstydzić, że tak zaniedbuję maluszka. Miałam mocne postanowienie, że zrobię zakupy, ale jak weszłam do sklepu, to zgłupiałam od nadmiaru wrażeń. Czasu coraz mniej i w zasadzie mam 2 miesiące, żeby wszystko sobie skompletować.

matko Ewwe jaki to rozmiar jest, ale są mega :D kurcze ja to sie boje kupwać czegokolwiek, i czekam na 28 tc by potem pewnie przestawić na 34tc - tak być paranoiczką to moje drugie imie :(

body z portkami to 56, a dres i porteczki z czapką to 62:)

się wkur*****łam:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Napisałam do kobitki od wózka czy już go wysłała,a ona do mnie z tekstem że pieniądze jeszcze nie doszły...Jak kuźwa nie doszły jak przelew wyszedł w pon rano od nas...Gołębiem pocztowym już by jej doszły a co dopiero mówić o przelewach internetowych...sie leniowi pupy na poczte nie chce ruszyć to niech napisze że pieniadze sa ale wózek jeszcze nie wysłany bo nie moze.. ja do grudnia mam jeszcze troche czasu, a kłamstwa to nie cierpię:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

ehhh wózka mi się zachciało:-D oby tylko babka była uczciwa bo teraz to mnie różne myśli nachodzą.

I w ten oto cudowny sposób - jak baardzo mi się chciało spać - tak baaardzo mi się teraz nie chce:/

Ostatnia edycja:
ewwe bardzo ładne ciuszki:tak::tak:
współczuję nerwów mam nadziję ze babka nie okaże sie oszustką i wyśle wózek :dry:
Wroblik7 niezle zakupki poczynilaś:tak::tak:
Sarka urocze ubranka zakupiłaś:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ewwe nie martw się, w przyszłym tygodniu na pewno wózek będziesz miała już w domu.

Zapomniałam napisać, że kupiłam sobie "Pierwszy rok zycia dziecka". Jestem w trakcie lektury początkowych rozdziałów, bo książka jest tak napisana, że ponad 100 stron trzeba przeczytać, zanim w ogóle dojdzie się do rozdziału o noworodku ;) Więc czytam o karmieniu, ale za chwilę będzie fragment o zakupach dla maluszka i czekam na niego z niecierpliwością :)

Ostatnia edycja:
Do góry