reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Oddam wózek. Wózek CHICCO 6WD TECH + FOTELIK SAMOCHODOWY !!! (1177857430) - Aukcje internetowe Allegro
Taki jak w linku tylko inna kolorystyka:

Wózek przeżył dwójke dzieci. Dostaliśmy go od rodziny, ale nie sprawdził się na naszych wertepach. Generalnie daje rade. Jedyna rzecz, która mogłaby być wymieniona to koła. Już są troche zeksploatowane. Potrzebujący rodzice napewno będą mieli z niego pocieche. Pasuje mi odbiór osobisty we Wrocławiu.
Proszę o kontakt na pw

sunflower gratu;acje :) ja tez jestem lowczynia wozkow z alegro :) i tez mis ie po fajnej cenie udalo :) sliczny wozio :)

a ja jajo zniose zanim zobacze swoj kurka jeszcze dwa tygodnie nie cale bbrrr :) pierwsze co przyjade do domu to polece zobaczyc go :p :Dhyhy

reklama
sunflower super wózior i cena szoook!!!!! :)))

missiiss a twój wózio juz do Ciebie dotarł? ja juz na swój oczekuję bo w sobotę juz kuriera wysłali;)

Do góry