reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Super ciuszki! Może któraś z Was orientuje się, ile kosztują kombinezony. Znalazłam w sklepie internetowym całkiem niezły przeceniony o połowę, ale nie wiem, czy warto, bo to firmówka i wiadomo, że nawet po przecenie metka może kosztować więcej niż nowe ciuszki bez metki ;) A swoją drogą zastanawiam się, jaki rozmiar takiego kombinezonu kupić? Dziecko będzie nosić je nawet do kwietnia, a może i później. Wszystko zależy od pogody. Wystarczy 68, czy lepiej na zapas 74? Tylko czy taki maluszek, którego będę zabierać ze szpitala nie utonie w takim rozmiarze?

reklama
ja mma kombinezon na 68 i jest on na prawde spory, noworodek sie w tym utopi bankowo, nie beda potrzebne rekawiczki i buciki ktore sa w komplecie :]

co do ceny yhm... popatrz na allegro po ile stoja. firmowe na pewno sa drozsze. tylko czy jest sens kupowac drozszy dla metki? a jak dziecko w wozku to nikt nie zobaczy czy to uzywany, czy za tysiaka nawet :]

ja mam kombinezon 62 i moja corcia uzywala go przez cala zime od 2-5 m-cy. chuda co prawda byla ale za to dluga 57 cm. oczywiscie rozmiar rozmiarowi nie rowny, ale w 68 to noworodek na pewno utonie.

Super ciuszki! Może któraś z Was orientuje się, ile kosztują kombinezony. Znalazłam w sklepie internetowym całkiem niezły przeceniony o połowę, ale nie wiem, czy warto, bo to firmówka i wiadomo, że nawet po przecenie metka może kosztować więcej niż nowe ciuszki bez metki ;) A swoją drogą zastanawiam się, jaki rozmiar takiego kombinezonu kupić? Dziecko będzie nosić je nawet do kwietnia, a może i później. Wszystko zależy od pogody. Wystarczy 68, czy lepiej na zapas 74? Tylko czy taki maluszek, którego będę zabierać ze szpitala nie utonie w takim rozmiarze?
ja kupuje kombinezon na 62, co do ceny to dwa lata temu dawalam za kombinezon 100zl i nie byl firmowy ile teraz kosztuja pojecia nie mam ;-)

reklama
Do góry