reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Little pony urocze te buciczki:-):-)
Gosia.B śliczne ubraneczka:-):-)
Wiolcia fajniutki zestaw ubranek zakupilaś:-):-)
Sarka superaśny wózio:tak::tak:

zaraz spróbuję jeszcze raz wstawić linki z wózkami co mi się podobają tymi Coneco co niestety nie mają za dobrej opini:baffled:

zycze powodzenia z wozeczkami!

ja po usg - bedzie druga corcia, wiec sie ciesze, bo 90% ubranek mam. caly worek juz czeka po Nince, a jak bede na L4 we wrzesniu to jade do kuzynki, ktora po swoich coreczkach ma pol piwnicy ubranek, zabawek i innych gadzetow. takze naprawde bede miala male wydatki ...

gufi to ja mam podobnie - torba z ciuszkami po dzieciaczkach siostry. ja sobie dokupuję tylko kilka nowych ubranek. także aż takiego ubytku kasy z portfela nie odczuję. aczkolwiek ciężko jak coś się podoba przejść obok :) dlatego zakupy to i tak nieunikniona rzecz :)

wiolcia super ten zestaw! i naprawde tanio kupiłaś, to wychodzą grosze za sztukę...

sarka- buzzio śliczniutki- też mi się taki marzy;) piękny i kolorek jak marzenie- cudowny, tylko że zostaje przy moim Mutsy, w sumie wkleje zdjęcie z jakieś aukcji, bo zdjęc samego wózka nie mam, tylko z Zosią mam wersję w spacerówce...

JOEY SILVER MUTSY CAŁY ZESTAW SUPER OKAZJA!!!!!! (1178328703) - Aukcje internetowe Allegro

to ten tylko stelaż inny, wszystkie koła takie same są..

widzę natka, że chorujemy na ten sam wózek :) u mnie tez mutsy i żaden inny mimo ceny i mimo, że to troche wbrew rozsądkowi. Ale myslę sobie, że przeciez to moje ostatnie dziecko (prawdopodobnie) a całą resztę rzeczy dostanę po synku brata, więc trudno i darmo wózek będzie TAKI i koniec :D

Gosiu Świetne ubranka ;-) Widze, ze nasze maluchy mają taki sam pajacyk żółty ;-) Ja licze na to, że w przyszłym tygodniu jeszcze coś wyszperam w Dunnsie a tak w ogołe to zauważyłaś, ze jest dużo ubranek z odciętymi stópkami - typowo letnich? Na zimowe trzeba bedzie jeszcze pewnie poczekać :) Komplecik z zyrafką też mi się bardzo podoba, mamy podobny tylko z Dumbo z Disney'a :) A tak w ogóle to jak długo zostajesz w Irlandii?

Bylismy wczoraj na rekonesansie i ... więcej męza ze sobą nie zabieram! Chciałam tyle rzeczy sprawdzić i zobaczyć, ale jak zaczął marudzić już w pierwszym sklepie, to stwierdziłam, ze patrzymy tylko na wózki i jak najszybciej do domu.W każdym razie okazało się, że mój małżonek tez przekonał się do wózka, który mi się podobał i przynajmniej nie będzie mi marudził, ze drogi, bo sam na własne oczy się przekonał jakie są ceny wózków.

reklama
Bylismy wczoraj na rekonesansie i ... więcej męza ze sobą nie zabieram! Chciałam tyle rzeczy sprawdzić i zobaczyć, ale jak zaczął marudzić już w pierwszym sklepie, to stwierdziłam, ze patrzymy tylko na wózki i jak najszybciej do domu.W każdym razie okazało się, że mój małżonek tez przekonał się do wózka, który mi się podobał i przynajmniej nie będzie mi marudził, ze drogi, bo sam na własne oczy się przekonał jakie są ceny wózków.

No i dobrze ;-) A Ty masz czerpac radość z zakupów a nie, żeby ktoś Ci uprzykrzał czas marudzeniem ;-) Ja już swojego od dawna nie zabieram, raczej czeka go kara i musi zostać z Julką chociaż twierdzi, że Julka to pikuś w porównaniu z zakupami ;-)

Do góry