reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko dla domu

skaba no to zacznij juz zamawiac materiały:-D:-D:-D:-D. Wg moich kalkulacji beda akurat na wiosne następnego roku:-D:-D:-D. Do tej pory projekt, ekipy, itp...
Bedzie git!

reklama
Dla budujących:
Unibud zaczał sprowadzać materialy z Niemiec - o wiele tansze niż w Polsce i bez problemu mozna je tam kupic....np. wełnę mineralną:eek:.....Szkoda, że dopiero teraz się dowiedzielismy.

Skaba - gratuluję decyzji:tak::tak:. Z pozwoleniem na budowę jest już prościej - jest termin 2 miesięczny i raczej się go trzymają. Tylko trzeba mieć super dokładną listę czego chcą.

decyzja podjęta - zamówiliśmy projekt:-):-):-)

i dziękuję za dobre wieści

żużaczku mam nadzieję, że starczy dla nas tych niemieckich materiałów:-):-)

agata chcę wierzyć, że będzie szybciej - nadal marzy mi się ta altanka jeszcze tego lata:-):-) - ale papierzysków to nam straaaasznie dużo potrzeba:-(

A propos materiałów z Niemiec - w Szczecinie wiele osób stamtąd je przywozi. Ostatnio czytałam na forum muratora, że są ciut droższe niektóre rzeczy niż u nas, ale za to są od ręki, np. porotherm (u nich poroton) czy drewno na więźbę. Ale ja mam do granicy jakieś 20 km :) A tu jak już do Białegostoku opłaca się to wozić, to faktycznie znowu wszystko musiało pójść w górę. Teraz już nie śledzę na bieżąco, bo przez gnoja z Kobylanki musieliśmy odłożyć nasze plany na przyszły rok :-(

Żużaczku, a my znowu wracamy do pomysłu domu drewnianego, ale tym razem myślimy o drewnianym szkielecie i domu ryglowym. U nas jest sporo takich starych domów, po niemieckiej stronie jeszcze więcej. Czy Unibud też takie robi?

goga
to jest strona Unibudu Podlaskiego (mój mąz ma biuro zaraz za tym domem wzorcowym co jest na zdjęciu):-D

url=http://www.unibud.com.pl/

no nie wiem czemu niektóre linki nie chca się wklejac;(

reklama
Kinek kochana, jak to wkleiłas?? Niektóre linki wklejaja się baz problemu a inne....:eek:

A to nasz domek 3 dni temu....Całośc i okno od pokoju gościnnego nad garażem
4515993636fc2411med.jpg

29fb2447934426ecmed.jpg

Do góry