reklama
Ż
żużaczek
Gość
a prosze bardzo. bardzo wartościowe forum:
Murator :: Indeks
agata806
Fan(ka)
a prosze bardzo. bardzo wartościowe forum:
Hihihi ja z tym forum stan surowy postawiłam , studniarza znalazłam, sprzedałam stęple. Zanim cokolwiek zdecyduję w sprawie domu to tam zaglądam. Prawie jak wyrocznia
Fajny zlew, ja też chcę z ociekaczem. A z czego on jest zrobiony ? I jaki będziecie mieli blat, też granitowy jak to wszyscy teraz robią. Ja bym chciała drewniany
Aga, ten zlew , to na fragranit wygląda ....chyba, że się mylę
No i chyba nie wszyscy robią granitowe blaty...są dość drogie...chyba , że się mylę
Możesz zrobić drewniany blat z marmurową wstawką ( roboczą) do zagniatania ciasta, siekakania itp.
No i chyba nie wszyscy robią granitowe blaty...są dość drogie...chyba , że się mylę
Możesz zrobić drewniany blat z marmurową wstawką ( roboczą) do zagniatania ciasta, siekakania itp.
Ż
żużaczek
Gość
to zlew granitowy.
Blat chyba tyż granitowy będzie.
Blat chyba tyż granitowy będzie.
agata806
Fan(ka)
Kinek - no właśnie blaty granitowe są drogie jak ......
Poza tym ja jakoś nie lubię kamienia. Nie wiem pani architekt nie może tego pojąć A jego trwałość tylko przemawia na jego niekorzyść bo nigdy nie będę mogła go zmienić
A marmur to podobno odpada do kuchni - zostają ślady jak się nie wytrze go od razu. Podobno jest bardzo niepraktyczny.
Żużaczku a gdzie będziecie zamawiać ten blat i jak możesz to pokaż go pliss. Może zmienię zdanie.
Poza tym ja jakoś nie lubię kamienia. Nie wiem pani architekt nie może tego pojąć A jego trwałość tylko przemawia na jego niekorzyść bo nigdy nie będę mogła go zmienić
A marmur to podobno odpada do kuchni - zostają ślady jak się nie wytrze go od razu. Podobno jest bardzo niepraktyczny.
Żużaczku a gdzie będziecie zamawiać ten blat i jak możesz to pokaż go pliss. Może zmienię zdanie.
Ż
żużaczek
Gość
Agatko cała kuchnię robi nam Filip - mąż Kaliny. On się wszystkim zajmuje, łącznie z blatami.
agata806
Fan(ka)
Agatko cała kuchnię robi nam Filip - mąż Kaliny. On się wszystkim zajmuje, łącznie z blatami.
Tak podejrzewałam
reklama
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Jej, świetne te wasze pomysły:-)
Podpatruję, podpatruję i może kiedyś...
Ale póki co utknęłam w urzędach. Jedna pani już drugi tydzień wypisuje mi decyzję, bardzo zapracowana widać jest .
Ale cóż, uczę się cierpliwości, a w między czasie zbieram pomysły...
Podpatruję, podpatruję i może kiedyś...
Ale póki co utknęłam w urzędach. Jedna pani już drugi tydzień wypisuje mi decyzję, bardzo zapracowana widać jest .
Ale cóż, uczę się cierpliwości, a w między czasie zbieram pomysły...
Podziel się: