reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko dla domu

reklama
a prosze bardzo. bardzo wartościowe forum:
Murator :: Indeks

Hihihi ja z tym forum stan surowy postawiłam :tak: :tak: , studniarza znalazłam, sprzedałam stęple. Zanim cokolwiek zdecyduję w sprawie domu to tam zaglądam. Prawie jak wyrocznia :laugh2:

Fajny zlew, ja też chcę z ociekaczem. A z czego on jest zrobiony ? I jaki będziecie mieli blat, też granitowy jak to wszyscy teraz robią. :confused: Ja bym chciała drewniany :cool2:

Aga, ten zlew , to na fragranit wygląda :dry:....chyba, że się mylę

No i chyba nie wszyscy robią granitowe blaty...są dość drogie...chyba , że się mylę :eek:

Możesz zrobić drewniany blat z marmurową wstawką ( roboczą) do zagniatania ciasta, siekakania itp.

Kinek - no właśnie blaty granitowe są drogie jak ......
Poza tym ja jakoś nie lubię kamienia. Nie wiem pani architekt nie może tego pojąć :no: A jego trwałość tylko przemawia na jego niekorzyść bo nigdy nie będę mogła go zmienić :-p
A marmur to podobno odpada do kuchni - zostają ślady jak się nie wytrze go od razu. Podobno jest bardzo niepraktyczny.

Żużaczku a gdzie będziecie zamawiać ten blat i jak możesz to pokaż go pliss. Może zmienię zdanie.

Agatko cała kuchnię robi nam Filip - mąż Kaliny. On się wszystkim zajmuje, łącznie z blatami.

reklama
Jej, świetne te wasze pomysły:-)
Podpatruję, podpatruję i może kiedyś...
Ale póki co utknęłam w urzędach. Jedna pani już drugi tydzień wypisuje mi decyzję, bardzo zapracowana widać jest :wściekła/y::wściekła/y:.
Ale cóż, uczę się cierpliwości, a w między czasie zbieram pomysły...

Do góry