reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko dla domu

Skaba - decyzja o warunkach zabudowy czy już pozwolenie na budowę. My na pierwszą czekaliśmy kilka miesięcy na drugą o dziwo tylko 2 miesiące. Przy decyzji o warunkach zabudowy pan urzędnik, debil jeden nie spojżał, że przyszła zwrotka od jednego z sąsiadów - bo myślał, że to dotyczyło czego innego a nawet nie otworzył koperty, która blokowała uprawomocnienie decyzji. Przy pozwoleniu na budowę pani kazała podpisać sie architektowi od domu pod projektem szamba, mimo, że ten ostatni kupiliśmy w innej pracowni. :wściekła/y: :wściekła/y: Aaaaa i kazała przesunąć nam miejsce postojowe o 1 czy 2 metry od granicy działki - miejsce, które będzie tylko wyłożone kostką albo i nie - po prostu zaznaczone mieliśmy na projekcie. Słabo się robi.

reklama
a tak teraz wyglada nasz dom (zdjęcie z dzisiaj)
08b89e0e9537c169med.jpg

Żużaczku - facet od schodów robi, drzwi jakie będziemy potrzebować:laugh2: . A jaki do niego jest kontakt bo ja nie znalazałam na stronie :confused:

16-010 Wasilków (Nowodworce) ul. Supraślska 10 (ale nazwa...)
tel/fax 085 719 4444
kom. 0502055831
e-mail arkadiusz.kiertowicz@interia.pl

sklep firmowy
Białystok
Botaniczna 8
tel/fax 085 652 0395

Bedziemy u niego tez deski na podłogi zamawiać (chyba). Dzis o 16.30 do niego jedziemy to wieczorem napisze co i jak.

a kuchnię będe miała lux torpeda beauty shayba!!!!

Skaba - decyzja o warunkach zabudowy czy już pozwolenie na budowę. My na pierwszą czekaliśmy kilka miesięcy na drugą o dziwo tylko 2 miesiące. Przy decyzji o warunkach zabudowy pan urzędnik, debil jeden nie spojżał, że przyszła zwrotka od jednego z sąsiadów - bo myślał, że to dotyczyło czego innego a nawet nie otworzył koperty, która blokowała uprawomocnienie decyzji. Przy pozwoleniu na budowę pani kazała podpisać sie architektowi od domu pod projektem szamba, mimo, że ten ostatni kupiliśmy w innej pracowni. :wściekła/y: :wściekła/y: Aaaaa i kazała przesunąć nam miejsce postojowe o 1 czy 2 metry od granicy działki - miejsce, które będzie tylko wyłożone kostką albo i nie - po prostu zaznaczone mieliśmy na projekcie. Słabo się robi.

Niestety dopiero decyzja o warunkach zabudowy :-(
U nas też jazdy z tymi urzędniczkami. Wszystkie papiery spłynęły już z końcem kwietnia, ale pani poszła na urlop, a potem to już nie wiem co robiła :wściekła/y:, w każdym razie wczoraj puściły mi po raz setny nerwy i po raz setny zadzwoniłam do niej i .... SUKCES!!!! - wysłała!!! Mają być w poniedziałek lub wtorek.

Powiem szczerze, ze nie nastawiam się nawet na wykopanie fundamentów w tym roku..:-( Zależy mi tylko, żeby ogrodzić działkę, najlepiej w czerwcu, i sklecić Bartkowi piaskownice, bo na wspomnienie tych upałów w blokach słabo mi się robi :no::no::no:. Może przez jesień i zimę uda nam się skompletować dokumenty i ruszyć na wiosnę:confused:.

MASAKRA nikt nam nie daje gwarancji, ze schody będa na sierpień.
na domoar wszystkiego
dowiedzielismy sie dzis, że ceramika drożeje od 1go czerwca. Ta co kupujemy, Bosha, srednio o 60zł, na razie niewiele ale juz///:wściekła/y:.
Dobrze, ze sie wyrobilismy....

takie baterie kupiliśmy do łazienki chłopaków i goscinnej
33.jpg

zuzaczku bardzo łądna bateria
nam sie podobały kanciaste i takie mamy
foto.php
przy umywalcei ten sam typ przy wannie
ehhh jak tas was podczytuję to mogę sobie porzyć i iść lulu do mojego łóżeczka w bliku

reklama
Drogie Panie!
Wreszcie się to kobicisko odrobiło - dostałam decyzję o warunkach zabudowy!!!!
No i dalej do działa (nie wiem tylko czy w takim tempie starczy mi życia;-))

Do góry