marta18691
Fanka BB :)
No szłoby tak zrobić

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No szłoby tak zrobić
Zawsze można zrobić wnękę od drugiej strony i zabudować ścianką. Ale z racji tego, że autor/ka postu się nie odzywa, to można stwierdzić, że zrezygnował/a z rad, gdy przeczytał/a, co przeczytał/a.
No szłoby tak zrobić![]()
Nie wiem czy to troll ale nie wiem też co Cie śmieszy w tych komentarzach... Znam mnostwo kobiet-mam, ktore odkurzają po 3razy dziennie, mopuja codziennie albo i dwa razy na dzień, pościel powinno sie zmieniać czesto a okna to kwestia poczucia estetyki. Mam wiele bezdzietnych znajomych, którym nie ma kto robic balaganu a sa pedantyczne i mają obsesje na punkcie czystosci wiec dla mnie jej komentarz nie jest w zaden sposob ani smieszny ani dziwny. Ja nie korzystam z pintresta wcale ale wpisalam az w google pinterest przepisy i pinterest porady kosmetyczne i tez mozna je tam znaleźć wiec wytlumacz mi po polsku, co jest dziwnego w tych komentarzach.... I nie mowie, ze ona nie jest trollem...
Nie wiem czy to troll ale nie wiem też co Cie śmieszy w tych komentarzach... Znam mnostwo kobiet-mam, ktore odkurzają po 3razy dziennie, mopuja codziennie albo i dwa razy na dzień, pościel powinno sie zmieniać czesto a okna to kwestia poczucia estetyki. Mam wiele bezdzietnych znajomych, którym nie ma kto robic balaganu a sa pedantyczne i mają obsesje na punkcie czystosci wiec dla mnie jej komentarz nie jest w zaden sposob ani smieszny ani dziwny. Ja nie korzystam z pintresta wcale ale wpisalam az w google pinterest przepisy i pinterest porady kosmetyczne i tez mozna je tam znaleźć wiec wytlumacz mi po polsku, co jest dziwnego w tych komentarzach.... I nie mowie, ze ona nie jest trollem...
Poprosze Cie, zebys pokazala gdzie jakies moje wypowiedzi się powtarzają i skąd w ogole podejrzenie, ze ja jestem trollem. Troche zaczynasz sie pogrążać i snuć jakies teorie spiskoweA śmieszy mnie to, że takich IDENTYCZNYCH komentarzy, słowo w słowo jest kilka w odstępach czasowych z różnych kont. Fajnie, że Ty każda swoją wypowiedź zaspujesz, żeby potem zrobić kopiuj wklej
Poza tym cóż, taka mam pracę, że wiem jak zlokalizować troll konto![]()
Poprosze Cie, zebys pokazala gdzie jakies moje wypowiedzi się powtarzają i skąd w ogole podejrzenie, ze ja jestem trollem. Troche zaczynasz sie pogrążać i snuć jakies teorie spiskowewiec pomyślałabym o dobrym specjaliście od głowy. Konto założyłam kilka tygodni temu, gdy szlam na rozmowe o pracę po kilkuletniej przerwie, prosząc o poradę co mówić, jak sie przygotować. Dostalam kilka wskazówek, za ktore dziekuje bo prace dostalam. Gdybym trafila na BB wczesniej, to z pewnością bym je założyła od razu
I wciąż czekam na odpowiedź co takiego dziwnego jest w jej komentarzach...
Poprosze Cie, zebys pokazala gdzie jakies moje wypowiedzi się powtarzają i skąd w ogole podejrzenie, ze ja jestem trollem. Troche zaczynasz sie pogrążać i snuć jakies teorie spiskowewiec pomyślałabym o dobrym specjaliście od głowy. Konto założyłam kilka tygodni temu, gdy szlam na rozmowe o pracę po kilkuletniej przerwie, prosząc o poradę co mówić, jak sie przygotować. Dostalam kilka wskazówek, za ktore dziekuje bo prace dostalam. Gdybym trafila na BB wczesniej, to z pewnością bym je założyła od razu
I wciąż czekam na odpowiedź co takiego dziwnego jest w jej komentarzach...