olka11135
Fanka BB :)
Ale tu chyba nikt nie pytał jak za jakis czas zmieścić lodówkę w pokoju tylko jak rozwiązać ustawienie pokoju (padło bardzo duzo fajnych rad o sciankach z regipsu itp) a od Ciebie hasło o kontroli... No ale co dalej Ola? Tracisz ten dach nad glowa, musisz isc mieszkac z trojka dzieci na 50m a orzeciez tak nie da sie żyć wedlug Ciebie a wszystko wymaga czasu!!! . Skad wiesz, ze autorka komentarza nie probuje jak najszybciej zapewnic komfortu swoim dzieciom? Ze poprzez pytanie tutaj, nie probuje dzialac jak najszybciej? Ocenilas kogos z góry... Jest tu mnostwo mam, ktore maja trojke dzieci, mieszkaja w bloku, nie mając duzego metrazu a Ty pojechalas po nich wszystkich jak po jakiejs patologii. Ja Ci zycze, zeby nigdy nie podwinela Ci się noga i obys nie musiala poczuc sie przez kogos tak, jak niektore kobiety poczuly sie przez Ciebie!
Ale wszystkie te kobiety miały pecha czy jednak zdecydowały się na trójkę dzieci mając świadomość lodówki w ich pokoju?
Serio, pytasz mnie to takie rzeczy które przykro mi ale nie mieszczą mi się w głowie. Równie dobrze moglabys mnie pytac co zrobie jak przyleca jutro kosmici i zaczna atakować. Bo tak jak napisałam i ja i dzieci jesteśmy na maxa zabezpieczeni.
Jeżeli ktoś poczuł się źle to chyba w taki razie nie jest pewny tej trojki dzieci na 50m2?
I nadal potrzymuje, że powinno sprawdzać się po porodzie w jakich warunkach żyje dziecko. Moja najlepsza przyjaciółka żyła z rodzicami alkoholikami na 20m2 wraz z trójka swoich braci. Nie miała ani możliwości spokojnej nauki, ani możliwości zaproszenia znajomych. I jakoś nie specjalnie chce powielać model swoich rodziców. Widać niezła z niej materialistka