Ewa- ja polecam wyjazd w ciepłe kraje, pogoda gwarantowana! Uważam, ze takie wakacje czesto nie kosztuja wiele wiecej niz pobyt u nas nad morzem + dojazd + wyżywienie i napoje. My własnie wrócilismy z Fuerteventury ( Wyspy Kanaryjskie) i było cudownie. Cieplutko, plaża super, piaszczysta, szeroka, Olivia potrafila godzinami bawic sie w piasku, a my leniuchowalismy na lezakach
Lot samolotem, mimo, że długi bo 5 godz., malutka b. dobrze zniosła. Strasznie się obawiałam zmian ciśnienia, problemów z uszami i niepotrzebnie. Naczytałam sie troche o podróżowaniu z małymi dziecmi samolotem i było tak jak pisali : maluchy znosza lot lepiej niż my dorosli. My na pewno wybierzemy sie jeszcze gdzieś na wakacje zanim mała skonczy 2 latka, bo wówczas nic za nią nie płacimy. Myślę o Majorce, kocham tą wyspę, ale słyszałam od znajomych, że całkiem fajnie jest w Bułgarii, plaże też piaszczyste i jest niedrogo. Wiec warto pomyslec o takim wyjezdzie!
A w ogóle dziewczyny przepraszam, że nie pisze czesciej, ale praca, dom i dziecko zajmują mi wiele czasu...