reklama
aga_stanczyk
mama Bartusia
To byłoby super, myslę, że możemy się zgrać
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Mi obojetne gdzie sie wybierzemy...byle by milo spedzic czas I jak to wyszlo...z mezami czy bez??
A
Alusia8989
Gość
Dziewczyny wakacje wspólne nam nie wyszły ale może któraś będzie w okolicach Rewala (nad morzem) od 15 sierpnia?
Ja polecam pensjonat Willa Lawenda w Kudowej Zdrój - prześliczne miejsce i super zorganizowane jesli chodzi o dzieci (no moze mały minusik za niewielka ilośc krzesełek do karmienia)
Willa Lawenda - nocleg w Kudowie Zdroju. Zapraszamy do stylowego pensjonatu. - Start
Willa Lawenda - nocleg w Kudowie Zdroju. Zapraszamy do stylowego pensjonatu. - Start
Dziewczyny dzisiaj (a może nie dziś, bo w końcu Walentynki) przejrzę ten wątek i może wypiszę linki do hoteli/pensjonatów, które polecacie. Jak wszystko będzie w jednym poście z podziałem na góry i morze, to będzie czytelniejsze.
Zastanawiam się już nad tegorocznymi wakacjami. Kurcze waham się nad polskim morzem. My mamy sporo km do przejechania, do tego niepewna pogoda... no ale z drugiej strony chciałabym, żeby dzieciaki mogły pobawić się w piasku, a np. w Chorwacji o piaszczystej plaży można tylko pomarzyć.
A wy macie już jakieś plany?
Zastanawiam się już nad tegorocznymi wakacjami. Kurcze waham się nad polskim morzem. My mamy sporo km do przejechania, do tego niepewna pogoda... no ale z drugiej strony chciałabym, żeby dzieciaki mogły pobawić się w piasku, a np. w Chorwacji o piaszczystej plaży można tylko pomarzyć.
A wy macie już jakieś plany?
beata26
szczęśliwa mamusia :)
Ewcia mój plan jest taki: kupić mieszkanie w marcu może kwietniu, a wakacje w ogródku pod domem, basen na trawie i leżak niestety z kredytem mieszkaniowym mogę pomarzyć o wakacjach ;(
Beata w takim przypadku to się nie dziwię... my mieszkamy z teściami w jednym domu (dziękuje temu u góry, że mamy osobne wejścia, kuchnie i łazienki i możemy i tydzień się nie spotkać). Gdyby nie to, to pewnie też było by u nas krucho z kredytem na mieszkanie.
justysia85
Fanka BB :)
ja podpisuje sie pod Beatką .
O wakacjach mozemy zapomnieć na kilka lat ,jak nie na kilkanascie.
Kupujemy namiot i do BOSZKOWA nad jeziorem.
a reszta to cegła,piach i cement.;-)
O wakacjach mozemy zapomnieć na kilka lat ,jak nie na kilkanascie.
Kupujemy namiot i do BOSZKOWA nad jeziorem.
a reszta to cegła,piach i cement.;-)
reklama
Podziel się: