reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspólne odchudzanie;-)

Ja też już mam dość tego brzucha :wściekła/y: codziennie obiecuję sobie, że zacznę ćwiczyć, ale zawsze jest coś innego do zrobienia albo mi sie nie chce
chyba potrzebuję jakiegoś kopa na zachęte :crazy:

reklama
i ja się przyłącze do grona niezadowolonych;-) u mnie sytuacja wyglada następująco - 168 cm i 72 kg - startowałam w ciaży z wagą 68, przy czym chciałabym przynajmniej osiągnąć wagę 65kg, i oprócz tego że wiem że muszę zacząć coś ze sobą robić to nie mam pojęcia jak to wszystko zorganizować:-( no i niestety jak jeszcze widok nóg jestem w stanie zaakceptować to mojego flaka brzusznego i obtłuszczonych pleców nie:no:

masakra jakaś u mnie zostalo niby 4kg do zrzucenia ale ja startowalam z 77kg przy 166cm moja waga strzelila 1 lub1,5 roku przed ciaza z 60 kg na 77kg jak sie okazalo niedoczynnosc tarczycy i stad ten ponad gabarty sie wziol :angry: :wściekła/y:
milus ja specjalnie pytalam lekarki na sciagnieciu szwow czy moge nosic pas poporodowy i ona powiedziala ze absolutnie :dry: :angry: :wściekła/y: a fakt faktem brzuchol mam straszny i kreske na brzuchu rowniez:baffled::dry:

ancia na Twoją korzyść zdecydowanie działa wiek, zaczniesz ćwiczyć i laska będziesz;-)
pyknij sobie 6 weidera, efekty rewelacyjne ale ćwiczenia żmudne

Mi też odradzano pas poporodowy:no: ponoć lepiej jak mięśnie same pracują a pas je rozleniwia

tralalala! raźniej mi:-) dużo nas tu takich, 170 cm, przed ciążą 64 a teraz 72 i stoi od 2 tygodni:baffled: jem dużo mniej niż przed ciążą, karmię piersią więc czemu nic nie spada????

tralalala! raźniej mi:-) dużo nas tu takich, 170 cm, przed ciążą 64 a teraz 72 i stoi od 2 tygodni:baffled: jem dużo mniej niż przed ciążą, karmię piersią więc czemu nic nie spada????
jak niewiele do szczęścia potrzeba...wystarczy swiadomość ze nie jest sie samemu ze swoim wagowym nadbagażem:-D

tu w uk nikt nie poleca tych pasow poporodowych najlepiej karmic piersia i kologramy same w dol pojda;-) ja zaczynalam z waga 55 a konczylam z 73:szok: teraz mam 62-63 ale to to juz mam chyba wiekszosc w biodrach i pupie:wściekła/y:

reklama
Do góry