reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja już widziałam 61,5kg (w ciąży 76) ale teraz znów na wadze 63 więc chyba za bardzo sobie pofolgowałam... :-Z
izabela 1982
Fanka BB :)
A u mnie jak sie zatrzymalo na 66 to nie drgnie nic a nic. Nie dosc ze gruba jestem to ten brzuch mnie naprawde zalamuje. Ja juz nie moge na ten porozcinany rozstepami zwis patrzec. A kiedys przed ciaza biegalam 3-4 razy w tygodniu po 10km, a teraz nawet na fitness nie moge sie zapisac bo m wraca po 22-drugiejW domu zaczelam cos robic brzuszki i takie cwiczenia napinajace brzuch moze cos pomoze
Na poczatku stwierdziłam ze żadna dieta sie mnie nie ima...ale musze się do Was przyłaczyc. W ciągu 1,5 miesiąca zeszło mi tylko 2,5 kg.:-(
W sklepie spotkałam moja koleżankę która ostatni raz widziałam w grudniu- opadła mi szczeka. Z rozmiaru 40 ma 36!!!!!!!!!! A ma wzrost ok 160 Wszystko to zasługa diety Dukana- muszę się w nią zagłębićsasasasa może chociaż sprobuje
W sklepie spotkałam moja koleżankę która ostatni raz widziałam w grudniu- opadła mi szczeka. Z rozmiaru 40 ma 36!!!!!!!!!! A ma wzrost ok 160 Wszystko to zasługa diety Dukana- muszę się w nią zagłębićsasasasa może chociaż sprobuje
Ostatnio nie odzywałam się, czekałam na efekty. Od 10 maja w pasie spadło mi 8cm ale w biodrach tylko 1cm. Z dietą nie kombinowałam, od 3 dni robię brzuszki (30 dziennie) i staram się 0d miesiąca być 1 w tygodniu na basenie na 1h. A dziś kupiłam wagę i się załamałam w ciąży doszłam do 70kg a tu teraz aż 62,5kg. Byłam przekonana, że już minęłam 60 ale nie. Koniec z podjadaniem i bułeczkami na śniadanie
Ancia- to ja się przyłączam.......a masz książkę czy z neta będziesz ja prowadzić? Bo ja tak mysle kiedy by zacząć- muszę zrobić zakupy żeby mieć motywacje. No i skocze jutro do Empiku zeby spytać o jego książkę- ponoć koło 20 zł kosztuje a więcej w niej jest niz w necie!
Aha pierwsza faza "ataku" ma trwać 5 dni
Aha pierwsza faza "ataku" ma trwać 5 dni
Ostatnia edycja:
madzikm
Mamy lutowe'07
ancia/milu uważajcie z tą dietą, przeczytajcie książkę lub artykuły na necie zanim zaczniecie. Faza uderzeniowa nie u wszystkich ma trwać tyle samo, max 5 dni.
Książkę można ściągnać z tej strony
Dr Pierre Dukan - squo-86 - Chomikuj.pl
ja ostatnio przyszalałam z ćwiczeniami i mi się dostało na siłownię nie mogę chodzić bo w trakcie ćwiczen wydziela się kwas mlekowy, który przenika do mleka a ja szybko zakwasów dostaję. Instruktorka chciała mnie wygonić z pilatesu bo jej zdaniem od 6 miesiąca po cc można ćwiczyć a ja ćwiczę od 1 miesiąca nie dałam się wygonić i chodzę dalej, jest cudownie:-), to najlepsze ćwiczenia dla nas, relaksacja, napinanie mięśnia poprzecznego - to on odpowiada za postawę i fałdki;-)
Brzuszki wystarczą z unszeniem barkw ale koniecznie przy wciągniętym brzuchu - tzw. pępek do kręgsłupa
i wiecie co?? jak widzę bardzo szczupłe osoby, na których ubranie wisi to wolę już nasze, kobiece kształty, które można wyrzeźbić bo w przeciwną stronę to dużo trudniej
i tym optymistycznym akcentem kończę i dodaję wszystkim siły do walki
Książkę można ściągnać z tej strony
Dr Pierre Dukan - squo-86 - Chomikuj.pl
ja ostatnio przyszalałam z ćwiczeniami i mi się dostało na siłownię nie mogę chodzić bo w trakcie ćwiczen wydziela się kwas mlekowy, który przenika do mleka a ja szybko zakwasów dostaję. Instruktorka chciała mnie wygonić z pilatesu bo jej zdaniem od 6 miesiąca po cc można ćwiczyć a ja ćwiczę od 1 miesiąca nie dałam się wygonić i chodzę dalej, jest cudownie:-), to najlepsze ćwiczenia dla nas, relaksacja, napinanie mięśnia poprzecznego - to on odpowiada za postawę i fałdki;-)
Brzuszki wystarczą z unszeniem barkw ale koniecznie przy wciągniętym brzuchu - tzw. pępek do kręgsłupa
i wiecie co?? jak widzę bardzo szczupłe osoby, na których ubranie wisi to wolę już nasze, kobiece kształty, które można wyrzeźbić bo w przeciwną stronę to dużo trudniej
i tym optymistycznym akcentem kończę i dodaję wszystkim siły do walki
reklama
Madzik- moja znajoma ma tą dietę od ok. 1,5 roku i schudła 31kg. Każda dieta ma swoje plusy i minusy a każdy organizm reaguje na diety inaczej. Ale wiem jak wygląda moje żywienie teraz i faza ataku będzie dla mnie mega zdrowym odżywianiem. Ostatnio zaczynam dzień od kawy z tostami, potem koniecznie cos słodkiego bo oszaleje, nie jadam obiadu bo nie mam na niego czasu...no i cały czas mysle o słodyczach. Raptem koło 17 zjem coś w stylu trochę zupy czy znowu tosty. I tak wyglądają moje dni powszednie.....
Aha faza uderzeniowa ma trwać max.10 dni. 5 to jest standardowo natomiast mi kalkulator Dukana wyliczył 2 dni.
Dodam ze nigdy nie stosowałam żadnej diety.......może najwyższy czas spróbować!!!!!
Aha faza uderzeniowa ma trwać max.10 dni. 5 to jest standardowo natomiast mi kalkulator Dukana wyliczył 2 dni.
Dodam ze nigdy nie stosowałam żadnej diety.......może najwyższy czas spróbować!!!!!
Podziel się: