reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspólne odchudzanie;-)

Asco ja tu za duzo pisac nie bede bo nie chce denerwowac reszty mamusiek:zawstydzona/y:;-) ale tez mam tak jak Ty tzn juz mam wage z przed ciazy i wchodze prawie we wszystkie rzeczy przedciazowe i boje sie zeby dalej nie chudnac:no: a brzuszek tez troszke zwisa przez co pepek jest rozlazły;-) i krecha jeszcze tez jest:tak:

reklama
U mnie też jeszcze krater i krecha ;) Podobno do roku ma czas.. A pisałam Wam, że Jasiek też ma kreskę od pępusia w dół?? Pediatra twierdzi, że to od moich hormonów.. Nie podejrzewałabym, że u chłopaka też tak może być ;) Ciekawe kiedy mu zejdzie ;)

madzikm no to wjechałaś mi kochana na ambicję:zawstydzona/y::tak: no cóż będę Cie teraz gonić hi hi, nie daje czadu z ćwiczeniami jak Ty, ale codziennie jakies 60-70 brzuszków robie, może w końcu i ja się pochwalę tą "szósteczką"
Asco, Ola my kobitki zawsze znajdziemy powód do niezadowolenia:-p jedne chcą chudnąć drugie przytyć i z jednym i z drugim jest problem...ale rozumiem Was, każda z nas wie jak chce wyglądać żeby czuć się dobrze we własnej skórze, więc życzę Wam kilku kg więcej, a najlepiej oddam te swoje:-D

Oj i ja bym chętnie oddała te swoje zbędne kilogramy. Mi waga znowu staneła w miejscu i nie chce ruszyć w dół:( a do tej wymarzonej 6 z przodu jeszcze długa droga:(

U mnie też i krecha i krater i rozstępy które nie zmalały nawet o 1mm. waga o 3kg niższa niż przed ciążą ale ja i tak mam jeszcze sporo do zrzucenia :/ ale taki upał że mi sie nie chce! I tez marzy mi się 6 z przodu...

Chciałam się pochwalić że kolejne pół kilo zleciało;) Czyli już 18,5kg!!! Na, na, na. U mnie krecha mniej widoczna i krater zdecydowanie mniejszy. Rozstępy też mniej widoczne, wygładzone i bielsze;) a były masakryczne bo w te 10 dni po terminie brzuch powiększył mi się o 10cm i wtedy nawyskakiwało mi tych rozstępów!

a powiedzieć wam jaka ja jestem głupia:-D mojemu eMkowi robię zdrowe/chude/dietetyczne jedzonko ... ala sama jem ciągle tak samo:-) tyle na ten temat.... emek schudł 2kg...

Ewi - a czym traktujesz swoje rozstępy?

u mnie wyglada to tak ,ze po porodzie odrazu spadlo 17 kilo a prztylam 25 w ciazy.....jednak teraz tyje w jakims gigantycznym temie.....zwalam to na to ze mam problemu z wysoka prolaktyna i niedoczynnosc tarczycy..,jednak drazni mnie to ,ze wygladac zaczynam jak slon;/

reklama
Z jednej strony ciesze sie ze nie jestem sama z tyciem po ciazy a z drogiej wiem jak niektorym jest sie ciezko zmobilizowac....ja po Julce juz dwa tyg po porodzie wchodzialam we wszystkie ciuchy z przed ciazy a teraz....:(( szkoda gadac.... chcialabym jeszcze jakies 5kg mniej....bo wsumie nie chce byc jak przed ciaza bo mialam 48kg a to troche za malo wiec tak do 53kg i bedzie ok:))
aaa.... i powodzenia zycze!!!!!:-):rofl2:

Do góry