Owulacja
Fanka BB :)
Co to za samobiczowanie?Jestem coraz bardziej przekonana, że się nie kwalifikuję ani na dzieci, ani na pracę, ani na męża ani nawet na psa. Na chomika też nie. Na nic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to za samobiczowanie?Jestem coraz bardziej przekonana, że się nie kwalifikuję ani na dzieci, ani na pracę, ani na męża ani nawet na psa. Na chomika też nie. Na nic.
Niektórzy widać musząCo to za samobiczowanie?
Wiesz co, bo nieprzyjemnie się czyta, że minimum to wydawać bez żalu plus mieć oszczędności. Okej, dla Ciebie, tak napisałaś. Ale czyta się to nie mniej słabo.Niektórzy widać muszą
Zamiast zaakceptować, że w dyskusji nie musimy mieć takich samych punktów widzenia.
No ale to jest moja wina, że ja mam takie poglądy? Moja wina, że tak żyję, a Ty żyjesz inaczej?Wiesz co, bo nieprzyjemnie się czyta, że minimum to wydawać bez żalu plus mieć oszczędności. Okej, dla Ciebie, tak napisałaś. Ale czyta się to nie mniej słabo.
To ja mam do Ciebie pytanie, co to za budżetówka, że są premie ?
Budżetówki nie wypracowują zysku, więc tam nie ma z czego płacić premii. One są utrzymywane z podatków
Moje dziecko też miało perfekcyjne wyniki a urodziło się z dwoma wadami wrodzonymi. Niektórych rzeczy nie da się przewidzieć
Obyś miała rację i by się zaraz nie okazało, że studiów to jednak ona teraz nie skończy... A potem to już będzie dziecko i też czasu nie będzie. Ale ja to zawsze zakładam najczarniejsze scenariusze...