reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam wiosenna zima!

Donuś śnieg, snieg i cały czas pada:wściekła/y: zgarnęłam już z samochodu bo boję się że do wieczora to bym płógiem musiała się po mietku przejechać:szok::-D a krajowa 8 na Wrocław od Kłodzka już zablokowana:crazy: ubaw za to miałam z rana z gości którzy namiętnie czaskali zdjęcia przed pensjonatem i śmiali się, że poustawiają w aparatach daty bo nikt im nie uwierzy:-D

obawiam sie, ze jakw rocili dod omu, to mieli u siebie to samo, bo u nas wczoraj wieczorem jak zaczelo sypac, to do rana bialo bylo!
nie moglam samochodu odnsiezyc, bo cala gruba warstwa sniegu zamarzla i nie dalo sie tego zmiesc szczotka!

szok! wszystko kwitnie a tu snieg i mroz!!!!!!

Agus, nie balas sie splywu? mnie ciagle P ciegnie, ale ja sie boje

reklama
Rano jak wstalismy to sypał snieg z deszczem i zimowe kurtki musiałąm wyciągnąc, wrrrrrrrrrrrrrr teraz słonko sie przebija ale zimnica straszna.

Donuś nie bałam się, choc w niektórych momentach było ekstremalnie, zaklinowalismy się z J między konarami, on po jednej ja po drugiej stronie drzewa, ale dalismy radę, równiez przeprawy po kolana w bagnie i kajak w rękach nas nie wystraszyły;-) w połowie sierpnia nastepna taka wyprawa ................ a i był tez jeszcze atak łabędzia, który bronił swojego gniazda, walka na wiosła była:-D

Dzis chyba ma urodziny Asia ........... 100 lat w zdrowiu, szczęściu i miłości

Cześć.
Jestem mamą Tomka, który 04.09 skończy cztery latka. Jesteśmy z okolic Radomia.
Wczoraj małemu zaczęły wyskakiwać krostki (rano było 10)- podejrzenie ospy. Idziemy dziś do lekarza żeby potwierdzić.
U nas też wczoraj posypało śniegiem i teraz jeszcze jest biało mimo iż słoneczko nawet ładnie świeci.
Siedze teraz w pracy i nic mi się nie chce robić to chyba sprawka tego długiego wekendu.

Biedroneczko, no to pewnie ospa. Ostatnio jakiś wysyp tej choroby w mazowieckim. Nas na razie ominęła. CO do długiego weekendu, to ja nie miałam za bardzo okazji się nim nacieszyć, bo 2 maja byłam w pracy, ale teraz do niedzieli włącznie mam wolne :-)

reklama
Ja nie mam jej gg, a na NK nie ma żadnego powiadomienia o jej urodzinach.

Asiek dużo zdrowia, pomyślności i powodzenia w pracy. Właśnie, jak w pracy? Gdzie jesteś? Na kasie?

Do góry