reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Anetko kochana ja jestem, co się dzieje???????? Aż jestem zła na siebie że tak późno zajrzałam.......................
jutro będzie znowu słonko u Was też trzymam kciuki

reklama
Ale z tym wszystkim i co mnie boli chyba przejdę na zamkniętry albo wogóle dla zainteresowanych na priva bo publicznuie nie chce mi się o tym pisać zwłaszcza że to pierwszy mój poważny kryzys:sorry2:

No to poszalalysmy dzisiaj,ze hoho:szok:
Kurna cos brzuch mnie boli i jakos tak mi niedobrze.
Hrudzia jak grzyby? Bo ja po 1,5 w lesie mialam 1 czarnego lepka w wiaderku,ale co tam mlody wyszalal sie i dotlenil

Hrudzia zdrówka dla Stasia życzę :tak: a dla Ciebie cierpliwości bo z nowym biznesem tak zazwyczaj jest że trzeba czasu aby na dobre wystartował:sorry2: a klientki które raz były wracają? Może pomyśl o jakichś kartach stałego klienta ze np co 10 zabieg gratis:sorry2: sama nie wiem tak mi przyszło do głowy:sorry2:
Mam takowe oraz pakiety/vouchery
Hrudzia a moze ulotki ktore dostarczysz na poczte i listonosz kazdemu do skrzynek powrzuca.Wczesniej trzeba zamowic ulotki w drukarni i z nimi na poczte.Wypelniasz papiery gdzie maja byc roznoszone.Nie jest to bardzo drogie.U nas przyciagnelo klientow.I jeszcze z ulotka iles % znizki i ulotki wracaly z powrotem:-)
hehe sama bez pomocy listonosza roznioslam ulotki do 8 blokow na osiedlu - w sumie 1120 skrzynek :-)
No to poszalalysmy dzisiaj,ze hoho:szok:
Kurna cos brzuch mnie boli i jakos tak mi niedobrze.
Hrudzia jak grzyby? Bo ja po 1,5 w lesie mialam 1 czarnego lepka w wiaderku,ale co tam mlody wyszalal sie i dotlenil
Nie bylsismy bo mlody mial goraczke ai pogoda obrzydliwa...a poza tym dostalam dzis starsznego rozstroju zoladka i umieram...

Aneta hop hop?????
Nie bylsismy bo mlody mial goraczke ai pogoda obrzydliwa...a poza tym dostalam dzis starsznego rozstroju zoladka i umieram...

Jakieś paskudztwo w powietrzu musi być bo u NAs w pracy po kolei wszystkich brało od poniedziałku cały dział sprzedaży jeden po drugim chorował Nas na szczęście jeszcze nie dopadło a dzieli NAs tylko piętro .......

reklama
jezdem:-);-)

bylismy u kuzynki P i chlapnelam troche winka. najpierw mnie zkarecilo, ale juz jestem rzeska;-) ( nie wiem, czy dobre "rz" napisalam?:zawstydzona/y:)

objadlam sie salatki na kolacje:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

niunka ma ostatnio nowe zajecie: ciagle bierze pudeleczko ze spnkami i lubi nimi pstrykac. przeklada z jednej kupki an druga odpstrykujac:cool:

Witam się wieczorowo:-) z butelką wina na podorędziu wściekła jak diabli:wściekła/y: i szukająca towarzystwa na sobotni wieczór bo M mam ochotę zamordować:wściekła/y: Znajdzie się ktoś chętny?:sorry2:

No i właśnie szkoda że nie ma nikogo jak ja ptrzebuje wirualnego wsparcia:sorry2: jest mi źle bardzo źle jeszce 15 minut temu miałam ubraną małą i byłąm gotowa wracać do rodziców a i nadal nie jestem pewna czy rano z nią się nie wyniosę:sorry2: to wszystko się kumulowało i teraz osiągnęło swoje apogeum i mam za swoje:sorry2:

bardzo mnie zaniepokoilo:-:)-:)-(
napisz an zamknietym, pewnie kazda chciaal by jakos pomoc:tak:

Do góry