reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Aneta a ja myslalam,ze Wy to takie miody:-( Jak juz tak piszesz to musi sie dziac... Mam nadzieje,ze jutro bedzie nieco lepiej, nowy dzien, nowe mysli. Trzymam kciukasy
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
No to poszalalysmy dzisiaj,ze hoho
Kurna cos brzuch mnie boli i jakos tak mi niedobrze.
Hrudzia jak grzyby? Bo ja po 1,5 w lesie mialam 1 czarnego lepka w wiaderku,ale co tam mlody wyszalal sie i dotlenil
Hrudzia jak grzyby? Bo ja po 1,5 w lesie mialam 1 czarnego lepka w wiaderku,ale co tam mlody wyszalal sie i dotlenil
Mam takowe oraz pakiety/voucheryHrudzia zdrówka dla Stasia życzę a dla Ciebie cierpliwości bo z nowym biznesem tak zazwyczaj jest że trzeba czasu aby na dobre wystartował a klientki które raz były wracają? Może pomyśl o jakichś kartach stałego klienta ze np co 10 zabieg gratis sama nie wiem tak mi przyszło do głowy
hehe sama bez pomocy listonosza roznioslam ulotki do 8 blokow na osiedlu - w sumie 1120 skrzynek :-)Hrudzia a moze ulotki ktore dostarczysz na poczte i listonosz kazdemu do skrzynek powrzuca.Wczesniej trzeba zamowic ulotki w drukarni i z nimi na poczte.Wypelniasz papiery gdzie maja byc roznoszone.Nie jest to bardzo drogie.U nas przyciagnelo klientow.I jeszcze z ulotka iles % znizki i ulotki wracaly z powrotem:-)
Nie bylsismy bo mlody mial goraczke ai pogoda obrzydliwa...a poza tym dostalam dzis starsznego rozstroju zoladka i umieram...No to poszalalysmy dzisiaj,ze hoho
Aneta hop hop?????
Jakieś paskudztwo w powietrzu musi być bo u NAs w pracy po kolei wszystkich brało od poniedziałku cały dział sprzedaży jeden po drugim chorował Nas na szczęście jeszcze nie dopadło a dzieli NAs tylko piętro .......
Nie bylsismy bo mlody mial goraczke ai pogoda obrzydliwa...a poza tym dostalam dzis starsznego rozstroju zoladka i umieram...
Jakieś paskudztwo w powietrzu musi być bo u NAs w pracy po kolei wszystkich brało od poniedziałku cały dział sprzedaży jeden po drugim chorował Nas na szczęście jeszcze nie dopadło a dzieli NAs tylko piętro .......
reklama
donkat
Fanka BB :)
jezdem:-);-)
bylismy u kuzynki P i chlapnelam troche winka. najpierw mnie zkarecilo, ale juz jestem rzeska;-) ( nie wiem, czy dobre "rz" napisalam?)
objadlam sie salatki na kolacje
niunka ma ostatnio nowe zajecie: ciagle bierze pudeleczko ze spnkami i lubi nimi pstrykac. przeklada z jednej kupki an druga odpstrykujac
bardzo mnie zaniepokoilo:---(
napisz an zamknietym, pewnie kazda chciaal by jakos pomoc
bylismy u kuzynki P i chlapnelam troche winka. najpierw mnie zkarecilo, ale juz jestem rzeska;-) ( nie wiem, czy dobre "rz" napisalam?)
objadlam sie salatki na kolacje
niunka ma ostatnio nowe zajecie: ciagle bierze pudeleczko ze spnkami i lubi nimi pstrykac. przeklada z jednej kupki an druga odpstrykujac
Witam się wieczorowo:-) z butelką wina na podorędziu wściekła jak diabli i szukająca towarzystwa na sobotni wieczór bo M mam ochotę zamordować Znajdzie się ktoś chętny?
No i właśnie szkoda że nie ma nikogo jak ja ptrzebuje wirualnego wsparcia jest mi źle bardzo źle jeszce 15 minut temu miałam ubraną małą i byłąm gotowa wracać do rodziców a i nadal nie jestem pewna czy rano z nią się nie wyniosę to wszystko się kumulowało i teraz osiągnęło swoje apogeum i mam za swoje
bardzo mnie zaniepokoilo:---(
napisz an zamknietym, pewnie kazda chciaal by jakos pomoc
Podziel się: