reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Anetko kochana ja jestem, co się dzieje???????? Aż jestem zła na siebie że tak późno zajrzałam.......................
jutro będzie znowu słonko u Was też trzymam kciuki

reklama
Ale z tym wszystkim i co mnie boli chyba przejdę na zamkniętry albo wogóle dla zainteresowanych na priva bo publicznuie nie chce mi się o tym pisać zwłaszcza że to pierwszy mój poważny kryzys:sorry2:

No to poszalalysmy dzisiaj,ze hoho:szok:
Kurna cos brzuch mnie boli i jakos tak mi niedobrze.
Hrudzia jak grzyby? Bo ja po 1,5 w lesie mialam 1 czarnego lepka w wiaderku,ale co tam mlody wyszalal sie i dotlenil

Hrudzia zdrówka dla Stasia życzę :tak: a dla Ciebie cierpliwości bo z nowym biznesem tak zazwyczaj jest że trzeba czasu aby na dobre wystartował:sorry2: a klientki które raz były wracają? Może pomyśl o jakichś kartach stałego klienta ze np co 10 zabieg gratis:sorry2: sama nie wiem tak mi przyszło do głowy:sorry2:
Mam takowe oraz pakiety/vouchery
Hrudzia a moze ulotki ktore dostarczysz na poczte i listonosz kazdemu do skrzynek powrzuca.Wczesniej trzeba zamowic ulotki w drukarni i z nimi na poczte.Wypelniasz papiery gdzie maja byc roznoszone.Nie jest to bardzo drogie.U nas przyciagnelo klientow.I jeszcze z ulotka iles % znizki i ulotki wracaly z powrotem:-)
hehe sama bez pomocy listonosza roznioslam ulotki do 8 blokow na osiedlu - w sumie 1120 skrzynek :-)
No to poszalalysmy dzisiaj,ze hoho:szok:
Kurna cos brzuch mnie boli i jakos tak mi niedobrze.
Hrudzia jak grzyby? Bo ja po 1,5 w lesie mialam 1 czarnego lepka w wiaderku,ale co tam mlody wyszalal sie i dotlenil
Nie bylsismy bo mlody mial goraczke ai pogoda obrzydliwa...a poza tym dostalam dzis starsznego rozstroju zoladka i umieram...

Aneta hop hop?????
Nie bylsismy bo mlody mial goraczke ai pogoda obrzydliwa...a poza tym dostalam dzis starsznego rozstroju zoladka i umieram...

Jakieś paskudztwo w powietrzu musi być bo u NAs w pracy po kolei wszystkich brało od poniedziałku cały dział sprzedaży jeden po drugim chorował Nas na szczęście jeszcze nie dopadło a dzieli NAs tylko piętro .......

reklama
jezdem:-);-)

bylismy u kuzynki P i chlapnelam troche winka. najpierw mnie zkarecilo, ale juz jestem rzeska;-) ( nie wiem, czy dobre "rz" napisalam?:zawstydzona/y:)

objadlam sie salatki na kolacje:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

niunka ma ostatnio nowe zajecie: ciagle bierze pudeleczko ze spnkami i lubi nimi pstrykac. przeklada z jednej kupki an druga odpstrykujac:cool:

Witam się wieczorowo:-) z butelką wina na podorędziu wściekła jak diabli:wściekła/y: i szukająca towarzystwa na sobotni wieczór bo M mam ochotę zamordować:wściekła/y: Znajdzie się ktoś chętny?:sorry2:

No i właśnie szkoda że nie ma nikogo jak ja ptrzebuje wirualnego wsparcia:sorry2: jest mi źle bardzo źle jeszce 15 minut temu miałam ubraną małą i byłąm gotowa wracać do rodziców a i nadal nie jestem pewna czy rano z nią się nie wyniosę:sorry2: to wszystko się kumulowało i teraz osiągnęło swoje apogeum i mam za swoje:sorry2:

bardzo mnie zaniepokoilo:-:)-:)-(
napisz an zamknietym, pewnie kazda chciaal by jakos pomoc:tak:

Do góry