czyli nie zajrzysz jak wrócisz do domu:----(Ja wpadłam sie już tylko pożegnać:-) miłej nocy!Padam na pysk
reklama
ja w między czasie;-) będę z Toba pić.
Nuska ciekawe czy wyniucha alkohol
Hrudzia daj znaki życia
No ladnie...znowu jak mowa o alkoholu to sie wam Hrudzia przypominajesli juz o hrudzie mowa, to czy szanowna kolezanka nie am ze soba w salonie laptopa? i co podczas zastoju w interesie robi zamiast bywac z nami?:-)
Jestem jestem a w salonie mam laptopa ale BB mi tam szwankuje (zawiesza sie) bo lapek stary...
Jestem ale nie mam weny na pisanie...poza tym mam dolek...a Stas ma goraczke:-(
Nie wiem, bo Stas dopiero o 18 zagoraczkowal. Zobaczymy co bedzie jutro...i dzis w nocy:-(. A na grzyby mielismy rano jechac - bo jutro szefowala dala mi wolne;-)Hruda, czyzby Stas znow cos zalapal w zlobku?:--(
a ten dolek, to taki chwilowy, czy dlugotrwaly?
A dolek...oj ciagnie sie od roku... ciagnie i ciagnie...a czasem gwaltownie wylazi i daje popalic:-(- to uczuciowy dolek:-(
wygadaj się .................. kochac nie kochac ot to jest pytanie..........Nie wiem, bo Stas dopiero o 18 zagoraczkowal. Zobaczymy co bedzie jutro...i dzis w nocy:-(. A na grzyby mielismy rano jechac - bo jutro szefowala dala mi wolne;-)
A dolek...oj ciagnie sie od roku... ciagnie i ciagnie...a czasem gwaltownie wylazi i daje popalic:-(- to uczuciowy dolek:-(
Fajna masz szefową;-)
Dzień dobry a raczej wieczór byliśmy u znajomych wypiłam lampkę wina :-) no i do Was zaglądam oj czułam ze będzie imprezka;-);-)
No ba mówisz i masz
kobietki moje drogie, dzis piatek wieczor, wiec....IMPREZUEJMY!!!!!!!!!!!:-):-):-)
prosze sie szybko odmeldowyywac i zaczynamy!!!
ależ oczywiście
na szczescie wpadla siostra P ze szwagrem i go wykorzystalam;-)
dobrze,ze teraz wilogtno to zabek i slimakow pelno;-)
oj kochana rozpędziłaś się ;-);-);-);-)
ja w między czasie;-) będę z Toba pić.
Nuska ciekawe czy wyniucha alkohol
No ba mówisz i masz
łeeeeeeeeeeeee tak późno, ja juz jestem nawalona i napalona więc spadamNo ba mówisz i masz
reklama
Nuska, witamy!!!
chyba wiecej niz lampeczke, bo podwojnie posty wklejasz i jakies skojarzenia masz
CIchoszaaaaaaaaaa BO SIĘ WYDA;-);-);-);-)
łeeeeeeeeeeeee tak późno, ja juz jestem nawalona i napalona więc spadam
''Lepiej późno niż wcale.......''
Podziel się: