reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ja w między czasie;-) będę z Toba pić.

Nuska ciekawe czy wyniucha alkohol:-D:-D:-D:-D

Hrudzia daj znaki życia:happy:

jesli juz o hrudzie mowa, to czy szanowna kolezanka nie am ze soba w salonie laptopa? i co podczas zastoju w interesie robi zamiast bywac z nami?:-p:eek::-)
No ladnie...znowu jak mowa o alkoholu to sie wam Hrudzia przypomina:eek::rofl2:
Jestem jestem a w salonie mam laptopa ale BB mi tam szwankuje (zawiesza sie) bo lapek stary...
Jestem ale nie mam weny na pisanie...poza tym mam dolek...a Stas ma goraczke:-(

Hruda, czyzby Stas znow cos zalapal w zlobku?:-:)-(
a ten dolek, to taki chwilowy, czy dlugotrwaly?
Nie wiem, bo Stas dopiero o 18 zagoraczkowal. Zobaczymy co bedzie jutro...i dzis w nocy:-(. A na grzyby mielismy rano jechac - bo jutro szefowala dala mi wolne:-p;-):-D
A dolek...oj ciagnie sie od roku... ciagnie i ciagnie...a czasem gwaltownie wylazi i daje popalic:szok::-(- to uczuciowy dolek:-(

Nie wiem, bo Stas dopiero o 18 zagoraczkowal. Zobaczymy co bedzie jutro...i dzis w nocy:-(. A na grzyby mielismy rano jechac - bo jutro szefowala dala mi wolne:-p;-):-D
A dolek...oj ciagnie sie od roku... ciagnie i ciagnie...a czasem gwaltownie wylazi i daje popalic:szok::-(- to uczuciowy dolek:-(
wygadaj się .................. kochac nie kochac ot to jest pytanie..........:eek:
Fajna masz szefową:-p;-):-D:-D:-D

Dzień dobry :-pa raczej wieczór byliśmy u znajomych wypiłam lampkę wina :-) no i do Was zaglądam oj czułam ze będzie imprezka;-);-)

kobietki moje drogie, dzis piatek wieczor, wiec....IMPREZUEJMY!!!!!!!!!!!:-):-):-)

prosze sie szybko odmeldowyywac i zaczynamy!!!

ależ oczywiście:tak::tak:

na szczescie wpadla siostra P ze szwagrem i go wykorzystalam;-)

dobrze,ze teraz wilogtno
to zabek i slimakow pelno;-):-D:rofl2:

oj kochana rozpędziłaś się ;-);-);-);-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja w między czasie;-) będę z Toba pić.

Nuska ciekawe czy wyniucha alkohol:-D:-D:-D:-D

No ba mówisz i masz:-p:-p:-p

reklama
Do góry