reklama
Mi się też oczka klejąhhmm, no coz, ja tez sie zegnam, bo malo juz kontaktuje- jestem spiaca, nie pijana
dobrej nocki kobietki!!!
Dobranoc pa pa
Cholera mój mąż chrapie i to okrutnie głośnoże też mi się musiał jakiś felerny trafić
Dzien dobry
Od tygodnia posucha - utarg prawie zadny...a jeszcze dobija mnie fakt ze wielki baner reklamowy calego kompleksu huragan zniszczyl i teraz trzeba zakupic nowy - raz ze kasa bo straz pozarna trzeba zwerbowac do zawieszenia i zamowic u grafika i agencji reklamowej...a dwa ze wlascicielka kompleksu jakas oprna...ale napieram. Samej mnei nie stac ale planuje zamowic taki malutki na schody...tylko musze i na to miec kaske.
A maz wraca na swieta.
Stas ma goraczke i bardzo gesty kater.
W lodowce mam mega pustke - ubiore cieplo mlodego i jade do rodzicow.Papa
Milego weekendu!
Hrudzia jak interesik??? kiedy przylatuje/przyjeżdża druga połowa??
Od tygodnia posucha - utarg prawie zadny...a jeszcze dobija mnie fakt ze wielki baner reklamowy calego kompleksu huragan zniszczyl i teraz trzeba zakupic nowy - raz ze kasa bo straz pozarna trzeba zwerbowac do zawieszenia i zamowic u grafika i agencji reklamowej...a dwa ze wlascicielka kompleksu jakas oprna...ale napieram. Samej mnei nie stac ale planuje zamowic taki malutki na schody...tylko musze i na to miec kaske.
A maz wraca na swieta.
Stas ma goraczke i bardzo gesty kater.
W lodowce mam mega pustke - ubiore cieplo mlodego i jade do rodzicow.Papa
Milego weekendu!
Witam sie o poranku:-) za oknem szaro buro i ponuro a ja muszę ubrać siebie i młodą i iść po jakieś mięsiwo na jutrzejszy obiad bo przychodzą moi rodzice a tak mi się nie chce że szok no i jeszcze miałam w planach iśc po fleki do kumpla bo mi się zdarły i do miasta bo jak byłam ostatnio widziałam rajtuzy dla siebie niedrogo w różnych kolorach i niedrogo ale sklep był zamknięty a teraz siedzą mi one w głowie i wypadałoby pójść a ja mam lenia
Hrudzia zdrówka dla Stasia życzę a dla Ciebie cierpliwości bo z nowym biznesem tak zazwyczaj jest że trzeba czasu aby na dobre wystartował a klientki które raz były wracają? Może pomyśl o jakichś kartach stałego klienta ze np co 10 zabieg gratis sama nie wiem tak mi przyszło do głowy
Hrudzia zdrówka dla Stasia życzę a dla Ciebie cierpliwości bo z nowym biznesem tak zazwyczaj jest że trzeba czasu aby na dobre wystartował a klientki które raz były wracają? Może pomyśl o jakichś kartach stałego klienta ze np co 10 zabieg gratis sama nie wiem tak mi przyszło do głowy
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Czesc mamuski:-)
Hrudzia a moze ulotki ktore dostarczysz na poczte i listonosz kazdemu do skrzynek powrzuca.Wczesniej trzeba zamowic ulotki w drukarni i z nimi na poczte.Wypelniasz papiery gdzie maja byc roznoszone.Nie jest to bardzo drogie.U nas przyciagnelo klientow.I jeszcze z ulotka iles % znizki i ulotki wracaly z powrotem:-)
Hrudzia a moze ulotki ktore dostarczysz na poczte i listonosz kazdemu do skrzynek powrzuca.Wczesniej trzeba zamowic ulotki w drukarni i z nimi na poczte.Wypelniasz papiery gdzie maja byc roznoszone.Nie jest to bardzo drogie.U nas przyciagnelo klientow.I jeszcze z ulotka iles % znizki i ulotki wracaly z powrotem:-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Widze że mnie imprezka omineła:-(
Donkat, Agulka dziękuję za życzonka:-)
Hrudzia to dopiero początek , wszyscy jeszcze nie wiedzą więc jest szansa że jeszcze wszystko się rozkręci
Gabids a co u was? dlaczego nic nie piszesz? edit. już doczytałam zna zamkniętym;-)
Majandra co z Tobą? stało się cos? nie było Cię tu juz ok tygodnia:-(wracaj do nas
A my byliśmy na ,,Oszukac przeznaczenie 4 3D " i muszę powiedziec że film bardzo fajny zresztą jak i pozostałe części
Donkat, Agulka dziękuję za życzonka:-)
Hrudzia to dopiero początek , wszyscy jeszcze nie wiedzą więc jest szansa że jeszcze wszystko się rozkręci
Gabids a co u was? dlaczego nic nie piszesz? edit. już doczytałam zna zamkniętym;-)
Majandra co z Tobą? stało się cos? nie było Cię tu juz ok tygodnia:-(wracaj do nas
A my byliśmy na ,,Oszukac przeznaczenie 4 3D " i muszę powiedziec że film bardzo fajny zresztą jak i pozostałe części
Ostatnia edycja:
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
A my byliśmy po znicze. Pospalismy z mlodym dzisiaj do 10,bo S przyjechal i nas obudzil, teraz mlody chodzi i poklada sie,no ale nie ma ,ze boli, musi wytrwac do 20.
Mam zapamietane logowanie na poczcie,czy mozna to jakos cofnac? Zeby jednak wpisaywac za kazdym razem recznie??
Mam zapamietane logowanie na poczcie,czy mozna to jakos cofnac? Zeby jednak wpisaywac za kazdym razem recznie??
reklama
No i właśnie szkoda że nie ma nikogo jak ja ptrzebuje wirualnego wsparcia jest mi źle bardzo źle jeszce 15 minut temu miałam ubraną małą i byłąm gotowa wracać do rodziców a i nadal nie jestem pewna czy rano z nią się nie wyniosę to wszystko się kumulowało i teraz osiągnęło swoje apogeum i mam za swoje
Podziel się: