reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dzien dobry
Hrudzia jak interesik??? kiedy przylatuje/przyjeżdża druga połowa??

Od tygodnia posucha - utarg prawie zadny...a jeszcze dobija mnie fakt ze wielki baner reklamowy calego kompleksu huragan zniszczyl i teraz trzeba zakupic nowy - raz ze kasa bo straz pozarna trzeba zwerbowac do zawieszenia i zamowic u grafika i agencji reklamowej...a dwa ze wlascicielka kompleksu jakas oprna...ale napieram. Samej mnei nie stac ale planuje zamowic taki malutki na schody...tylko musze i na to miec kaske.
A maz wraca na swieta.
Stas ma goraczke i bardzo gesty kater.
W lodowce mam mega pustke - ubiore cieplo mlodego i jade do rodzicow.Papa
Milego weekendu!

Witam sie o poranku:-) za oknem szaro buro i ponuro a ja muszę ubrać siebie i młodą i iść po jakieś mięsiwo na jutrzejszy obiad bo przychodzą moi rodzice:tak: a tak mi się nie chce że szok:baffled: no i jeszcze miałam w planach iśc po fleki do kumpla bo mi się zdarły i do miasta bo jak byłam ostatnio widziałam rajtuzy dla siebie niedrogo w różnych kolorach i niedrogo ale sklep był zamknięty:crazy: a teraz siedzą mi one w głowie i wypadałoby pójść a ja mam lenia:baffled:
Hrudzia zdrówka dla Stasia życzę :tak: a dla Ciebie cierpliwości bo z nowym biznesem tak zazwyczaj jest że trzeba czasu aby na dobre wystartował:sorry2: a klientki które raz były wracają? Może pomyśl o jakichś kartach stałego klienta ze np co 10 zabieg gratis:sorry2: sama nie wiem tak mi przyszło do głowy:sorry2:

Czesc mamuski:-)
Hrudzia a moze ulotki ktore dostarczysz na poczte i listonosz kazdemu do skrzynek powrzuca.Wczesniej trzeba zamowic ulotki w drukarni i z nimi na poczte.Wypelniasz papiery gdzie maja byc roznoszone.Nie jest to bardzo drogie.U nas przyciagnelo klientow.I jeszcze z ulotka iles % znizki i ulotki wracaly z powrotem:-)

Widze że mnie imprezka omineła:-(
Donkat, Agulka dziękuję za życzonka:-)
Hrudzia to dopiero początek , wszyscy jeszcze nie wiedzą więc jest szansa że jeszcze wszystko się rozkręci:tak:
Gabids a co u was? dlaczego nic nie piszesz? edit. już doczytałam zna zamkniętym;-)
Majandra co z Tobą? stało się cos? nie było Cię tu juz ok tygodnia:-(wracaj do nas:tak:
A my byliśmy na ,,Oszukac przeznaczenie 4 3D " i muszę powiedziec że film bardzo fajny zresztą jak i pozostałe części:cool2:

Ostatnia edycja:
A my byliśmy po znicze. Pospalismy z mlodym dzisiaj do 10,bo S przyjechal i nas obudzil, teraz mlody chodzi i poklada sie,no ale nie ma ,ze boli, musi wytrwac do 20.

Mam zapamietane logowanie na poczcie,czy mozna to jakos cofnac? Zeby jednak wpisaywac za kazdym razem recznie??

Witam się wieczorowo:-) z butelką wina na podorędziu wściekła jak diabli:wściekła/y: i szukająca towarzystwa na sobotni wieczór bo M mam ochotę zamordować:wściekła/y: Znajdzie się ktoś chętny?:sorry2:

reklama
No i właśnie szkoda że nie ma nikogo jak ja ptrzebuje wirualnego wsparcia:sorry2: jest mi źle bardzo źle jeszce 15 minut temu miałam ubraną małą i byłąm gotowa wracać do rodziców a i nadal nie jestem pewna czy rano z nią się nie wyniosę:sorry2: to wszystko się kumulowało i teraz osiągnęło swoje apogeum i mam za swoje:sorry2:

Do góry