reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam w niedzielny poranek:-)widzę że weekend i na forum pustki:eek:u nas wczoraj był teściu pomóc D z sypialnią bo jak rok temu ją rozkopał to jeszcze nie skończył bo czasu brak a z sufitem miał dużo roboty ,no ale wstępnie wczoraj gładź teściu położył no i na pocieszczenie mi powiedział że jeszcze z dwa tygodnie zanim to całe będzie gotowe:eek:no ale rok wytrzymałam to i 2 tygodnie wytrzymam;-)oczywiście to jeszcze nie będzie na gotowo bo niewiem czy damy radę żeby kupic teraz łóżko i komody:sorry:
Mój D jeszcze śpi dzieciaczki patrzą na 'barbi...'' ,ja obiad już przyszykowała a teraz czas na kawkę:tak:
Justyna S już zdrowy? a mama jak się czuje ,antybiotyk pomaga?
MAjandra dziś też się bawicie?
Aneta miłego dnia w pracy?
Nuśka jak dzis samopoczucie ?lepsze?
Lauandzia jak się czujesz? nadal masz te skurcze?
Doti, Iza, Gagulec co tam u was?
Agulka wszystko zakupione,kafelki ,wykładziny?
Hrudzia jak tam na froncie Ty-J jest jakas poprawa?
Alusia a co z tobą dlaczego do nas nie zaglądasz???

reklama
Witam i ja.

Monia szkoda gadać, wczoraj majstry na wyhujali , przyjechali i spojrzeli na kominy mówiąc, że im się nie chce w to bawić, bo dachówke trzeba ściągnąć i może padać będzie ..... J pognał ich w pizdu.............. ale się wkurzył to juz jego..................
Prawie wszystko wybrane, teraz tylko jechac złozyć konkretne zamówienie( ale to po spotknaiu z kafelkarzem) , ale około m-ca trzeba czekać................
Monia a jak chcesz użądzić sypialnię??????

Jak tam odcinek Brzyduli, fajny będzie wponiedziałek , co????????????/

Z Maja byłysmy tylko na Maszy bo Adaś na razie robisobie przerwę, za bardzo się rozbestwił.

Aneta miłej pracy

Pogoda dzis ładna, słoneczko, nie wieje , 10stopni na plusie..................... idziemy do cyrku, bo Maja bardzo chce, choć wiem, że będzie tandetnie

Agulka na co ty żeby nikt nie chciał robic tych kominów:szok:takie bezrobocie ludzie roboty ponoc szukają -a tu im się robic nie chce:no::wściekła/y:
jeśli chodzi o sypialnie to mam zas totalną pustkę w głowie:zawstydzona/y:już miałam kiedyś obraną nawet zdjęcia wklejałam ale jak przychodzi co do czego to ja już sama niewiem:sorry:chciałam sciany czerwone ale jakoś boje się tego koloru w sypilni, myślę też o brązie ale co z tego wyjdzie to jeszcze niewiem:no:ogólnie chciała bym sypialnie w stylu nowoczesnym;-)
A jeśli chodzi o Brzydule to odcinek będzie super:tak::tak::tak:ja już oglądałam ale napewno będę go w poniedziałek jeszcze raz oglądac:cool2:
Aneta a ty masz dziś młyn w pracy bo nawet nie zajrzałas:eek:

Ostatnia edycja:
Aneta a ty masz dziś młyn w pracy bo nawet nie zajrzałas:eek:

Młyn:eek: no cóż to nie ta pora roku:no:;-) raczej mnie lenistwo dopadło i wogóle chce mi się spać chyba ta pogoda na mnie tak działa:sorry: zajrzałam rano ale nawet sie nie przywitałam:zawstydzona/y: bo stwierdziłam ze 3 posty jeden pod drugim pisane przeze mnie to by wyglądało jakbym tu sama z sobą pisała:szok::-D

Dzień dobry
Nuśka jak dzis samopoczucie ?lepsze?
?
Pewnie tak :sorry:
Zapomniałam ci napisać że fajny sen miałaś :tak::-D:-D

Agulka
to nie za ciekawie z tym kominem:cool: i co teraz macie za plan??

Anetasa do której dzisiaj ??? Do końca czy jakos krócej?

A co u Nas???...............Właściwie to nic byłam wczoraj na zakupach i wydałam dużooooooo pieniążków:zawstydzona/y::-p :rofl2:poza tym weekend minął nie wiem kiedy i jutro znowu do pracy a mi się tak nie chce :sorry: ale nie ma rady jak się tyle wydało;-);-) .........Młody ma jedną dolną piątkę i to całkiem dużą a ja ją dopiero wczoraj zauważyłam przy myciu ząbków:sorry:, mówię do młodego pokaż bużkę co tam masz a on mówi "nie " więc ja do niego na pokaż i zagladam a on mi krzyczy "to nie fair" :szok: skąd on zna to słowo a on mi na to " Antek mróka tak mówi":rofl2::rofl2::rofl2: matko jedyna kto to jest Antek mrówka no ale zrobiłam wywiad i wiem wszystko:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry z pracy
Coś mi jak na razie dopisuje humorek-mimo pobudki o 3 nad ranem( M wyjeżdżał w trasę) i potwornego bólu głowy :eek::eek:
Teraz pomykam do pracy.
Buziaczki . Miłego dnia;-)

witam.

Pmożcie bo znaleźś nie mogę, kupiłam jedną bluzkę, ale nie pasowała/ przeliczyłam się z rozmiarem. Napisałam do faceta a on mi odpowiedział: Witam, prosze wyslac do nas formularz zwrotu za ta rzecz z której pani rezygnuje. pozdrawiam serdecznie

Gdzie mam tego szukac, bo chyba niekumata jestem/ nie widzę tego.:crazy::crazy::crazy::crazy:

Dzień dobry

Pewnie tak :sorry:
Zapomniałam ci napisać że fajny sen miałaś :tak::-D:-D

Agulka
to nie za ciekawie z tym kominem:cool: i co teraz macie za plan??

Anetasa do której dzisiaj ??? Do końca czy jakos krócej?

A co u Nas???...............Właściwie to nic byłam wczoraj na zakupach i wydałam dużooooooo pieniążków:zawstydzona/y::-p :rofl2:poza tym weekend minął nie wiem kiedy i jutro znowu do pracy a mi się tak nie chce :sorry: ale nie ma rady jak się tyle wydało;-);-) .........Młody ma jedną dolną piątkę i to całkiem dużą a ja ją dopiero wczoraj zauważyłam przy myciu ząbków:sorry:, mówię do młodego pokaż bużkę co tam masz a on mówi "nie " więc ja do niego na pokaż i zagladam a on mi krzyczy "to nie fair" :szok: skąd on zna to słowo a on mi na to " Antek mróka tak mówi":rofl2::rofl2::rofl2: matko jedyna kto to jest Antek mrówka no ale zrobiłam wywiad i wiem wszystko:-D:-D:-D:-D
Nuśka , J dziś umówił się z innym facetem, ale marne szanse bo ta firma ma terminy pozajmowane, ale mam cicha nadzieję, bo J przedstawił mu, że muszą być kominy zrobione ja wczoraj.. aże facet chciała się spotkać, więc................ trzymajcie kciuki
Dzień dobry z pracy
Coś mi jak na razie dopisuje humorek-mimo pobudki o 3 nad ranem( M wyjeżdżał w trasę) i potwornego bólu głowy :eek::eek:
Teraz pomykam do pracy.
Buziaczki . Miłego dnia;-)
Miło słyszeć , że humorek dopisuje ................. Jak małz zareagował na ciąże?:sorry2:
Witam się leżąc przeziebiona (nadal).
Kuruj sie kobitko, kuruj:tak:

My po spacerku, zakupach , teraz z kawkę ja:-D a mały lula:tak:

Justyna moje aukcje też stoją....... a juz kasę wydałam, której jeszcze nie zarobiłam:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: Dzis wystawiam kolejne rzeczy:tak:

reklama
Nie opisałam Wam wczorajszego wypadu do cyrku.
Wstęp 40zł/os + dziecko gratis,:szok: a że nas dwoje dorosłych i dwójka dzieci, więc zapłacilismy moim zdaniem krocie za >>>>>*****>>>>>>>>:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale najważniejsze że dziecom sie podobało, Adaś był zaczarowany( bardzo grzeczny, a trwało to 2 godziny), Maja zresztą też szczególnie Panią która wchodząc do takiej tuby z materiału za każdym razem wychodziła w innej sukience.......... :laugh2:Mielismy miejcse w pierwszym rzedzie a że loża przed nami była wolna, więc my skorzystaliśmy.......;-)
Największą gwiazdą wieczoru była JA:szok::rofl2::rofl2:................ klowni brali z widowni osoby i robili z nimi normalnie jaja..... no i kogo oczywiście dwa razy wyciągneli na arenę:cool::cool::cool:............... ale sie naśmiałam.:laugh2: W jedym triku klawn tańczył ze mną i nagle wyciągnął mi stanik:eek:................. ale polewka, potem Maja się pytała czy mam go i musiała wymacać.:rofl2:........ ale balonika dla dzici dostałam w nagrodę......... szkoda tylko, że aparatu zapomnielismy:-:)no::no::no::no:

Do góry