reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Cześć piątkowo!
U mnie dziś pakowanie bo wyjeżdżamy na weekend. Najlepsze że mąż na szkoleniu gdzieś pod Londynem siedzi a wszystko zostało dla mnie :confused2: bo on przylatuje dziś o 21.20 i prosto jedziemy już gdzieś pod Zawiercie.

W salonie na razie posucha, staram sie tym nie martwic bo to normalne w biznesie
Strona www juz gotowa ( niezbedne malutkie poprawki) ale moge sie pochwalic:tak::-) www.studiomarrakesh.pl.tl

Milego dnia:tak::-)

Obiecuję Cię odwiedzić (klientkowo też) jak tylko będę w okolicy!!!

tak wogóle to witam:-)od rana się znerwowałam bo wieczorem sobie pięknie posprzątałam a te 2 urwisy obudziły sie prędzej niż ja i zrobili mega bałagan :wściekła/y:rozsypali chyba 5 pudełek z różna zawartością (puzzle,układanki, gry) a teraz zamiast to sprzątac to udaja że cos tam układają:eek::wściekła/y:

Oj znam to znam... czasem mnie szlag trafia jak widzę to co się dzieje po kilku chwilach "zabawy" moich chłopaków. A najgorsze że tatuś z reguły im dzielnie pomaga :crazy:

Cześć dziewczyczny wczoraj wieczorem po dwóch dniach włączyli mi prąd :sorry:u nas biało chyba z 30 cm śniegu jest mama wczoraj nie mogła wyjechać z pod mojego domu :confused2:z jednej strony lipa z tym prądem bo ani herbaty ugotować ani nic (chociaż teraz poszliśmy po rozum do głowy i przywieźliśmy sobie taką kuchenkę dwupalnikową na gaz i będzie sobie stała na wszelki wypadek w piwnicy ) a z drugiej fajnie bo mąż nie pracował wieczorem/w nocy bo nie miał laptopa więc siedzieliśmy sobie przy świeczkach w wannie mogliśmy pogadać itd ;-)

No to fajny wieczór mieliście :tak: Miło i nastrojowo - może (mimo że prąd już macie) to powtarzać częściej będziecie skoro tak fajnie było :cool2:
Moi rodzice nie mają prądu od środy :eek: i choć już w części wsi naprawili linie wczoraj to do nich i kilku innych domów nie, i co najgorsze nic nie robią dzisiaj :crazy: Chyba trzeba na przyszłość w agregat się/ich zaopatrzyć...

Witam się prawie wekeendowo.

gagulec,
takie dni sie zdarzaja, a jescze w Twoim stanie;-):rofl2::-D.
jak bylo na jezdzie?
Dowiedziałam się, ze będą ze mnie ludzie:-D:-D Było dobrze i nawet mnie instruktor pochwalił i już do ludzi puszcza:-D:-D:-D
Co do mojego stanu- zaczynam sie powoli rozdrażniać bo znowu przeszkadzają mi zapachy:cool: Nawet jak lodówkę otwieram to mnie na cofki bierze.wrrrrrrrrrrrrr
Majandra, gratuluje zdania egzaminu,
Luandzia, witam w cywilizacji:-D:-D:-D
Hrudzia, jeszcze się rozkręci biznesik

Na WP,bo Kurnik jakoś nie pasuje mi
WP to Wirtualna Polsak a Kurnik:sorry::no::no::no::no:
Dzien dobry
Monia - milo ze mnie nawolujesz:-)buziaczki!
..wczoraj mialam pisac na zamknietym bo mega dol mnie dopadl w zwiazku ze Stasiem i ogolnie moja sytuacja rodzinna i finansowa...ale wyplakalam sie( wykrzyczalam!), troche pogadalam z J i chyba gdzies rzucilam te mysli w kat...do nastepnego razu jak sie odezwa...:szok::-(
Stas ma sie dobrze, zdrowy...choc bardzo dokazuje:-(histerycznie...:crazy:
W salonie na razie posucha, staram sie tym nie martwic bo to normalne w biznesie
Strona www juz gotowa ( niezbedne malutkie poprawki) ale moge sie pochwalic:tak::-) www.studiomarrakesh.pl.tl
Wiczorem bede uzupelniac braki w lekturze BB
Milego dnia:tak::-)
Kochana o ja nawoływałam Cię:-p:-p:-p:-p ale spoko, ważne że zajrzałaś :tak:
Stronka super... a spadek formy psychicznej to z powodu pogody, po niedzieli bedzie lepiej:tak:
dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała:-p ja wzywałam jakoś kilka odni temu ale odzewu nie było
a z J już lepiej? dół minoł?
stronkę zaraz obejrzę i ocenię:tak:
tak wogóle to witam:-)od rana się znerwowałam bo wieczorem sobie pięknie posprzątałam a te 2 urwisy obudziły sie prędzej niż ja i zrobili mega bałagan :wściekła/y:rozsypali chyba 5 pudełek z różna zawartością (puzzle,układanki, gry) a teraz zamiast to sprzątac to udaja że cos tam układają:eek::wściekła/y:
Monia skad ja to znam, dzis też troche ogarnełam ich pokój bo paterzeć nie mogłam, ale co z tego jak po południu znów będzie sajgon.
Nie będę przecież zakazywała dzieciom bawic sie zabawkami jak miała moja kuzykna, my zawsze jak do niej chodzilismy to porządeczek, poukładane i nawet nie tykalismy niczego.:cool:................. okazało się, póxniej, że nie mogłam tego dotykać, bo zepsuje, bo nabałagani...... itp..... za to jak u nas była to się wyszalała zabwakowo;-):rofl2:
Cześć dziewczyczny wczoraj wieczorem po dwóch dniach włączyli mi prąd :sorry:u nas biało chyba z 30 cm śniegu jest mama wczoraj nie mogła wyjechać z pod mojego domu :confused2:z jednej strony lipa z tym prądem bo ani herbaty ugotować ani nic (chociaż teraz poszliśmy po rozum do głowy i przywieźliśmy sobie taką kuchenkę dwupalnikową na gaz i będzie sobie stała na wszelki wypadek w piwnicy ) a z drugiej fajnie bo mąż nie pracował wieczorem/w nocy bo nie miał laptopa więc siedzieliśmy sobie przy świeczkach w wannie mogliśmy pogadać itd ;-)
oj to ogromny plus braku prądu......... a teraz jak małz za duzo będzie siedział wieczorami to poprostu korki wykręć:sorry::-D:-D:-D
Witam się prawie wekeendowo.

Dowiedziałam się, ze będą ze mnie ludzie:-D:-D Było dobrze i nawet mnie instruktor pochwalił i już do ludzi puszcza:-D:-D:-D
Co do mojego stanu- zaczynam sie powoli rozdrażniać bo znowu przeszkadzają mi zapachy:cool: Nawet jak lodówkę otwieram to mnie na cofki bierze.wrrrrrrrrrrrrr
Majandra, gratuluje zdania egzaminu,
Luandzia, witam w cywilizacji:-D:-D:-D
Hrudzia, jeszcze się rozkręci biznesik

Gagulec
no to gratulacje, że ludzie z Ciebie będą:-p Co do zapachów to nie zazdroszczę:no: wiem jak to jest........... a który to tydzień???????

AGULKA - kurnik - to poprostu www.kurnik.pl :)
MAJANDRA zdolna kobitka z ciebie to czemu nie mialabys zdac za pierwszym razem...GRATULUJE
HRUDZIA super, gdybym tylko mieszkala blizej ciebie napewno co jakis czas wpadalabym na takie zabiegi upiekszajace...
A jeszcze mam pytanie powiedz tak szczerze czy te zabiegi antycellulitisowe cos daja?

Agulka - wybacz...ale jakos awatraki mi sie pomieszaly.:zawstydzona/y::rofl2:
HRUDZIA super, gdybym tylko mieszkala blizej ciebie napewno co jakis czas wpadalabym na takie zabiegi upiekszajace...
A jeszcze mam pytanie powiedz tak szczerze czy te zabiegi antycellulitisowe cos daja?
Daja ale przynajmniej w serii 5 zabiegow co tydzien lub dwa plus endomasaz (aparaturowy) lub drenaz limfatyczny manulany calego ciala plus chocby minimlana zmiana diety na bardziej oczyszczajaca i wspierajaca tkanke laczna.

Monia skad ja to znam, dzis też troche ogarnełam ich pokój bo paterzeć nie mogłam, ale co z tego jak po południu znów będzie sajgon.
Nie będę przecież zakazywała dzieciom bawic sie zabawkami jak miała moja kuzykna, my zawsze jak do niej chodzilismy to porządeczek, poukładane i nawet nie tykalismy niczego.:cool:................. okazało się, póxniej, że nie mogłam tego dotykać, bo zepsuje, bo nabałagani...... itp..... za to jak u nas była to się wyszalała zabwakowo;-):rofl2:
oj zabraniac bawic się :szok:co to to nie:no:wszystko było by ok gdyby oni właśnie bawili sie w swoim pokoju albo kąciku a oni wszystkie zabawki roznoszą po całym domu i bawią się nimi w naszym pokojua jak sie pobawią to mamusia musi posprzątac:wściekła/y:

Hrudzia,a Ty wolne dzisiaj sobie dałaś?
byliśmy na kontroli i wszystko ok, leki trafione i zrobiły swoje. Teraz mamy 2op. Nystatyny wziąśc,bo przy 2 antybiotykach po rząd niby tak trzeba żeby jakiś grzyb się nie przyplątał,czy coś.
Wczoraj zalożyłam świeżą nowiutką pościel i już się pierze:wściekła/y: Młody mi rzygnął rano. Dobrze,że mam akurat dużą suszarnię

reklama
Do góry