justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Na WP,bo Kurnik jakoś nie pasuje mi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdałam :-) Za pierwszym razem zdać lotka, to podobno cud. Moja kierowniczka 3 razy podchodziła.
dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała ja wzywałam jakoś kilka odni temu ale odzewu nie byłoDzien dobry
Monia - milo ze mnie nawolujesz:-)buziaczki!
..wczoraj mialam pisac na zamknietym bo mega dol mnie dopadl w zwiazku ze Stasiem i ogolnie moja sytuacja rodzinna i finansowa...ale wyplakalam sie( wykrzyczalam!), troche pogadalam z J i chyba gdzies rzucilam te mysli w kat...do nastepnego razu jak sie odezwa...:-(
Stas ma sie dobrze, zdrowy...choc bardzo dokazuje:-(histerycznie...
W salonie na razie posucha, staram sie tym nie martwic bo to normalne w biznesie
Strona www juz gotowa ( niezbedne malutkie poprawki) ale moge sie pochwalic:-) www.studiomarrakesh.pl.tl
Wiczorem bede uzupelniac braki w lekturze BB
Milego dnia:-)