reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam!Za oknem szaro buro i pruszy śnieg a jak jechałam do pracy to od Kudowy same zasypane samachody:szok: mam nadzieję że te prognozy się sprawdzą bo jakoś nie mam ochoty jeszcze na prawdziwą zimę:no: i jazde w taka pogodę. No cóż ale co ma być to będzie:sorry: Narazie spadam zrobić sobie kawkę;-) Miłego dnia:-)

Zdałam :tak::-) Za pierwszym razem zdać lotka, to podobno cud. Moja kierowniczka 3 razy podchodziła.:-D:szok:

Ja wiedziałam że tak będzie:rofl2: Gratulacje!!!

Dzien dobry
Monia - milo ze mnie nawolujesz:-)buziaczki!
..wczoraj mialam pisac na zamknietym bo mega dol mnie dopadl w zwiazku ze Stasiem i ogolnie moja sytuacja rodzinna i finansowa...ale wyplakalam sie( wykrzyczalam!), troche pogadalam z J i chyba gdzies rzucilam te mysli w kat...do nastepnego razu jak sie odezwa...:szok::-(
Stas ma sie dobrze, zdrowy...choc bardzo dokazuje:-(histerycznie...:crazy:
W salonie na razie posucha, staram sie tym nie martwic bo to normalne w biznesie
Strona www juz gotowa ( niezbedne malutkie poprawki) ale moge sie pochwalic:tak::-) www.studiomarrakesh.pl.tl
Wiczorem bede uzupelniac braki w lekturze BB
Milego dnia:tak::-)

Dzien dobry
Monia - milo ze mnie nawolujesz:-)buziaczki!
..wczoraj mialam pisac na zamknietym bo mega dol mnie dopadl w zwiazku ze Stasiem i ogolnie moja sytuacja rodzinna i finansowa...ale wyplakalam sie( wykrzyczalam!), troche pogadalam z J i chyba gdzies rzucilam te mysli w kat...do nastepnego razu jak sie odezwa...:szok::-(
Stas ma sie dobrze, zdrowy...choc bardzo dokazuje:-(histerycznie...:crazy:
W salonie na razie posucha, staram sie tym nie martwic bo to normalne w biznesie
Strona www juz gotowa ( niezbedne malutkie poprawki) ale moge sie pochwalic:tak::-) www.studiomarrakesh.pl.tl
Wiczorem bede uzupelniac braki w lekturze BB
Milego dnia:tak::-)
dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała:-p ja wzywałam jakoś kilka odni temu ale odzewu nie było
a z J już lepiej? dół minoł?
stronkę zaraz obejrzę i ocenię:tak:
tak wogóle to witam:-)od rana się znerwowałam bo wieczorem sobie pięknie posprzątałam a te 2 urwisy obudziły sie prędzej niż ja i zrobili mega bałagan :wściekła/y:rozsypali chyba 5 pudełek z różna zawartością (puzzle,układanki, gry) a teraz zamiast to sprzątac to udaja że cos tam układają:eek::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Hrudzia przejrzałam stronkę i bardzo mi się podoba ,fajnie wszystko opisane ,ceeny podane ,zdjęcia jak dla mnie super:tak::-):-):-)
Nuśka, Aneta śniły żeście mi się dzisiaj że miałyście jakieś spotkanie biznesowe nad morzem w jakiejś nadmorskiej knajpce:szok:a ja akurat z D i z dziecmi byliśmy tam na wakacjach i wyobraźcie sobie jakie było nasze zaskoczenie gdy spokojnie jak nigdy nic poszliśmy sobie na obiadek a tam spotkaliśmy was:-D:-D:-D:-Dszkoda ze to tylko był sen

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyczny wczoraj wieczorem po dwóch dniach włączyli mi prąd :sorry:u nas biało chyba z 30 cm śniegu jest mama wczoraj nie mogła wyjechać z pod mojego domu :confused2:z jednej strony lipa z tym prądem bo ani herbaty ugotować ani nic (chociaż teraz poszliśmy po rozum do głowy i przywieźliśmy sobie taką kuchenkę dwupalnikową na gaz i będzie sobie stała na wszelki wypadek w piwnicy ) a z drugiej fajnie bo mąż nie pracował wieczorem/w nocy bo nie miał laptopa więc siedzieliśmy sobie przy świeczkach w wannie mogliśmy pogadać itd ;-)

reklama
Do góry