reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam!Za oknem szaro buro i pruszy śnieg a jak jechałam do pracy to od Kudowy same zasypane samachody:szok: mam nadzieję że te prognozy się sprawdzą bo jakoś nie mam ochoty jeszcze na prawdziwą zimę:no: i jazde w taka pogodę. No cóż ale co ma być to będzie:sorry: Narazie spadam zrobić sobie kawkę;-) Miłego dnia:-)

Zdałam :tak::-) Za pierwszym razem zdać lotka, to podobno cud. Moja kierowniczka 3 razy podchodziła.:-D:szok:

Ja wiedziałam że tak będzie:rofl2: Gratulacje!!!

Dzien dobry
Monia - milo ze mnie nawolujesz:-)buziaczki!
..wczoraj mialam pisac na zamknietym bo mega dol mnie dopadl w zwiazku ze Stasiem i ogolnie moja sytuacja rodzinna i finansowa...ale wyplakalam sie( wykrzyczalam!), troche pogadalam z J i chyba gdzies rzucilam te mysli w kat...do nastepnego razu jak sie odezwa...:szok::-(
Stas ma sie dobrze, zdrowy...choc bardzo dokazuje:-(histerycznie...:crazy:
W salonie na razie posucha, staram sie tym nie martwic bo to normalne w biznesie
Strona www juz gotowa ( niezbedne malutkie poprawki) ale moge sie pochwalic:tak::-) www.studiomarrakesh.pl.tl
Wiczorem bede uzupelniac braki w lekturze BB
Milego dnia:tak::-)

Dzien dobry
Monia - milo ze mnie nawolujesz:-)buziaczki!
..wczoraj mialam pisac na zamknietym bo mega dol mnie dopadl w zwiazku ze Stasiem i ogolnie moja sytuacja rodzinna i finansowa...ale wyplakalam sie( wykrzyczalam!), troche pogadalam z J i chyba gdzies rzucilam te mysli w kat...do nastepnego razu jak sie odezwa...:szok::-(
Stas ma sie dobrze, zdrowy...choc bardzo dokazuje:-(histerycznie...:crazy:
W salonie na razie posucha, staram sie tym nie martwic bo to normalne w biznesie
Strona www juz gotowa ( niezbedne malutkie poprawki) ale moge sie pochwalic:tak::-) www.studiomarrakesh.pl.tl
Wiczorem bede uzupelniac braki w lekturze BB
Milego dnia:tak::-)
dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała:-p ja wzywałam jakoś kilka odni temu ale odzewu nie było
a z J już lepiej? dół minoł?
stronkę zaraz obejrzę i ocenię:tak:
tak wogóle to witam:-)od rana się znerwowałam bo wieczorem sobie pięknie posprzątałam a te 2 urwisy obudziły sie prędzej niż ja i zrobili mega bałagan :wściekła/y:rozsypali chyba 5 pudełek z różna zawartością (puzzle,układanki, gry) a teraz zamiast to sprzątac to udaja że cos tam układają:eek::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Hrudzia przejrzałam stronkę i bardzo mi się podoba ,fajnie wszystko opisane ,ceeny podane ,zdjęcia jak dla mnie super:tak::-):-):-)
Nuśka, Aneta śniły żeście mi się dzisiaj że miałyście jakieś spotkanie biznesowe nad morzem w jakiejś nadmorskiej knajpce:szok:a ja akurat z D i z dziecmi byliśmy tam na wakacjach i wyobraźcie sobie jakie było nasze zaskoczenie gdy spokojnie jak nigdy nic poszliśmy sobie na obiadek a tam spotkaliśmy was:-D:-D:-D:-Dszkoda ze to tylko był sen

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyczny wczoraj wieczorem po dwóch dniach włączyli mi prąd :sorry:u nas biało chyba z 30 cm śniegu jest mama wczoraj nie mogła wyjechać z pod mojego domu :confused2:z jednej strony lipa z tym prądem bo ani herbaty ugotować ani nic (chociaż teraz poszliśmy po rozum do głowy i przywieźliśmy sobie taką kuchenkę dwupalnikową na gaz i będzie sobie stała na wszelki wypadek w piwnicy ) a z drugiej fajnie bo mąż nie pracował wieczorem/w nocy bo nie miał laptopa więc siedzieliśmy sobie przy świeczkach w wannie mogliśmy pogadać itd ;-)

reklama
Do góry