reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

O widzisz Aneta właśnie ten mi się kojażył wzrokowo,że ktoś bardzo polecał. Na razie nie kupujemy,ae jak młody rozpędzi się z chorobami jak w zeszłym roku to kupimy
S rano pojechał do Gniezna na pogotowie, pan doktor powiedzial,że to przeziębienie,ale dał antybiotyk

reklama
Witam sie sobotnim porankiem.
Dziecko mi wyzdrowialo to pogoda u nas sie popsula, ja wiedzialam ze tak bedzie
Gdy z Hani wychodzic nie moglam slonko grzalo, a od dis deszcz...
U nas dzis sie szykuje wieczorem imprezka do znajomych na urodziny wybywamy.
Zaraz do wanny wskakuje, paznokcie do porzadku doprowadzic musze, jakis szybki obiad, pakowanie prezentu i w droge...
Pozdraiwam Was kochane i milego weekendu zycze

Teraz pożyczyłam go mojej Gośce dla młodego i tez jest zadowolona:tak: nam się świetnie sprawdzał nawet jak młoda jest tylko przeziębiona to na katarek świetnie działał:tak: a S najlepiej by zrobił jakby się położył chociaż na 2-3 dni do łóżka bo tak nigdy dziadostwa nie zaleczy a powikłania po niewyleczonym przeziębieniu ogą być nieciekawe:no:

Teraz pożyczyłam go mojej Gośce dla młodego i tez jest zadowolona:tak: nam się świetnie sprawdzał nawet jak młoda jest tylko przeziębiona to na katarek świetnie działał:tak: a S najlepiej by zrobił jakby się położył chociaż na 2-3 dni do łóżka bo tak nigdy dziadostwa nie zaleczy a powikłania po niewyleczonym przeziębieniu ogą być nieciekawe:no:
ach, nic mi nie mów,bo wczoraj jak zapytalam,czy nie mogłby chociaż 2 dni wolnych wziąśc, to mi powiedział,że mam zapomnieć,że wolne dostanie,a poza tym kaskę trzeba zarabiać. No już taki mój mąż jest. Cały czas kombinuje,żeby kasa byla i ta lewa i ta prawa;-) żeby niczego nam nie brakowało. A ja jeszcze narzekam:eek: ale zołza ze mnie:-D Mam nadzieje,że antybiotyk pomoże

Luandzia
Ty jeszcze coś studiujesz??? A co teraz???

właściwie już kończę ;-)jeszcze jeden semestr tylko ten letni bo w zimie nie dam rady nic zaliczać a studiuje psychologię właśnie zmagam się z pracą magisterską bo chcę ją skończyć przed porodem :sorry:

ach, nic mi nie mów,bo wczoraj jak zapytalam,czy nie mogłby chociaż 2 dni wolnych wziąśc, to mi powiedział,że mam zapomnieć,że wolne dostanie,a poza tym kaskę trzeba zarabiać. No już taki mój mąż jest. Cały czas kombinuje,żeby kasa byla i ta lewa i ta prawa;-) żeby niczego nam nie brakowało. A ja jeszcze narzekam:eek: ale zołza ze mnie:-D Mam nadzieje,że antybiotyk pomoże
mój mąż jest taki sam :crazy:

Witam :-)
Ale tu tłok:rofl2::happy:

Justyna
jak S ??? Aneta ma rację powikłania po przeziębieniu są bardzo poważne a w weekendy S też pracuje?? Bo może by tak chociaż te dwa dni poleżał?

Aneta
jak w pracy???Coś ustaliłyście ze świętami??/ bo chyba nie doczytałam

Nuśka nie nie doczytałaś bo nic o tym nie pisałam:-p temat ciągle jest otwarty ale chyba obędzie sie bez wojny;-) przynajmniej kierowniczka powiedziała że ona może wziąc Wigilię:eek::szok: w takim szoku byłam bo sie nie spodziewałam że tak sama z siebie a że ja w zeszłym roku miałam Wigilię to odpadam z automatu;-) tylko nadal nie wiem co z tym Nowym Rokiem ale mam nadzieje że świnią nie będzie i mnie nie wrobi:sorry:

reklama
Do góry