Agulka nie mogę w pracy bo nam napęd Cd nie działa i nie mam jak wczytać zdjęć a szef ma to gdzieś bo po co nam napęd ale mi to lotto bo w sumie wiem że za to dostanę ekstra premię;-) co do wychowawczego to ja sie nie orientuję więc nie pomogę
reklama
Dzień dobry
Młody jeszcze śpi a my zjedliśmy przepyszny obiadek który przygotował mój mąż(jak to dobrze że on tak lubi pobawić się w kucharza od czasu do czasu no i całkiem nieźle mu to wychodzi) i teraz nic mi się nie chce o mam lenia i już no może napiłabym się pysznej kawki i zjadła szarlotkę na ciepło z lodami:-):-):-)
Donkat wszystkiego naj naj naj najlepszego :-):-) szkoda że tak daleko do Cieboie bo na pewno masz dzisiaj coś dobrego do kawki:-)
Młody jeszcze śpi a my zjedliśmy przepyszny obiadek który przygotował mój mąż(jak to dobrze że on tak lubi pobawić się w kucharza od czasu do czasu no i całkiem nieźle mu to wychodzi) i teraz nic mi się nie chce o mam lenia i już no może napiłabym się pysznej kawki i zjadła szarlotkę na ciepło z lodami:-):-):-)
Donkat wszystkiego naj naj naj najlepszego :-):-) szkoda że tak daleko do Cieboie bo na pewno masz dzisiaj coś dobrego do kawki:-)
dobrze mieć męża kucharza ja mam tak od 9 lat, że mąż w niedziele gotuje dziś był wyjątek, bo nabrałam ochoty na piersi Nuśki;-) a takiego patentu nie chciałam sprzedawac:-):-):-):-)Dzień dobry
Aneta jak premia będzie to spoko;-)
donkat
Fanka BB :)
dzieki Kochane za zyczonka:-)
czytalam ksiazke i mnie spanie wzielo
musze sie przebrac, bo niedlugo powinni byc
mam taki npachany brzuch, ze szok.
czy wy tez juz gromadzicie tluszczyk an zime, bo mnie chyba to dopadlo:-(ostatnio tylko jem i jem
nie ma sprawy;-)
oj, nie pomoge
ja tam nie mam tak dobrze z mezem pod tym wzgledem:-(
a na ciasto zapraszam;-):-)
czytalam ksiazke i mnie spanie wzielo
musze sie przebrac, bo niedlugo powinni byc
mam taki npachany brzuch, ze szok.
czy wy tez juz gromadzicie tluszczyk an zime, bo mnie chyba to dopadlo:-(ostatnio tylko jem i jem
jak zostanie kawałek ciasta to podrzuć proszę bo coś mnie na słodkie bieże a nie chce mi się nawet skoczyć do pobliskiej cukierni
nie ma sprawy;-)
Mam jeszcze pytanie , mże któraś jest obcykana w tych tematach.
Do końca października mam wychowawczy płatny i chciałabym by mnie pracodawca zwolnił, bym mogła isc na kuronia. Czy może to zrobić od razu jeśli ja nie mam nic przeciwko temu? Bo podobno sa jakies przepisy, że przez rok nie może tego zrobić......... czy lepiej samej sie zwolnic i dopiero za 3 m-ce wziąc tego kurnia?????
oj, nie pomoge
Dzień dobry
ja tam nie mam tak dobrze z mezem pod tym wzgledem:-(
a na ciasto zapraszam;-):-)
AsiaKC
Just mama
Wszystkiego najlepszago Donkat! Mniammmm ciaaastooo! ja sie pisze! a co do zapasików to "nabyłam" na wiosnę i już nie zdążyłam sie pozbyć... :-( Ale za to mogę planowac co będe robić "po"
Agulka - no ja niestety nie pomogę - prawo pracy to zupełnie nie moja działka... a sama nie przechodziłam więc nie mam doświadczeń w tym zakresie.
U mnie mąż gotuje często i to całkiem pysznie! Ale za to wejść do kuchni po jego "rządach"... masakra.
Niestety dziś na własnym rozrachunku bo jestem sama w domu, z drugiej strony to lepiej bo dużo leżeć mogę, a na bałagan wszędzie staram się nie zwracać uwagi ;-)
Tak więc leżę i się kuruję. Chłopaki szaleją na wycieczce. Ominęło mnie spotkanie ze znajomymi przez to :-( Ale raczej dziś nie bawiłabym się dobrze.
Agulka - no ja niestety nie pomogę - prawo pracy to zupełnie nie moja działka... a sama nie przechodziłam więc nie mam doświadczeń w tym zakresie.
U mnie mąż gotuje często i to całkiem pysznie! Ale za to wejść do kuchni po jego "rządach"... masakra.
Niestety dziś na własnym rozrachunku bo jestem sama w domu, z drugiej strony to lepiej bo dużo leżeć mogę, a na bałagan wszędzie staram się nie zwracać uwagi ;-)
Tak więc leżę i się kuruję. Chłopaki szaleją na wycieczce. Ominęło mnie spotkanie ze znajomymi przez to :-( Ale raczej dziś nie bawiłabym się dobrze.
Kurcze Tuśka mi z popołudniowej drzemki wstała jakaś niewyraźna coś jej w nosie charczy i ma stan podgorączkowy zapodałam jej witaminki i lbas na bluzeczke. Może to tylko zębole mam nadzieję że nic się nie wyklujea jeszcze mama mnie wkurzyła widzi że młoda nie wyraźna a na dworze piździ i na zmiany wiatr z deszczem a ona mówi do niej czy odprowadzi babcie do domu myślałam że ją palnę bo młoda oczywiście gotowa do wyjścia a po co mam ryzykować
A jednak chyba coś gorszego się z młodą dzieje:-( po 19 miała już 38 stopni zapodałam jej nurofen i eurespal i prawie mi zasnęła na rękach:-( teraz już śpi co jak wiecie u mojego dziecka jest czymś nienormalnym:-( Trzymajcie kciuki aby się poważnie przez noc nie rozwinęło
monia_l
Wrześniowe mamy'07
oj Aneta ja będę mocno trzymac kciuki i mam nadzieje że nic gorszego się nie rozwinieA jednak chyba coś gorszego się z młodą dzieje:-( po 19 miała już 38 stopni zapodałam jej nurofen i eurespal i prawie mi zasnęła na rękach:-( teraz już śpi co jak wiecie u mojego dziecka jest czymś nienormalnym:-( Trzymajcie kciuki aby się poważnie przez noc nie rozwinęło
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Cześć dziewczyny
Donkat od nas też wszystkiego dobrego i udanej zabawy
Monia dzięki za wszystko jeszcze nie wiem czy to to ale pewnie tak
Anatesa dużo zdrowia dla małej teraz niestety jest taka zdradliwa pogoda że wszędzie można coś złapać mam nadzieję że u Natalki to nic poważnego
dziewczyny -podwójne mamy mam pytanie czy wasze dzieci mają razem pokój ?na początku łóżeczko będzie u nas w sypialni ale potem jak mała będzie większa no i będzie przesypiać całą noc nie wiem co zrobić czy urządzić drugi pokój czy dać dziewczynki do jednego Zuzia ma duży pokój tylko do spania miejsce do zabawy ma gdzie indziej i tak właśnie się zastanawiam czy nie lepiej byłoby dla nich żeby były razem
Donkat od nas też wszystkiego dobrego i udanej zabawy
Monia dzięki za wszystko jeszcze nie wiem czy to to ale pewnie tak
Anatesa dużo zdrowia dla małej teraz niestety jest taka zdradliwa pogoda że wszędzie można coś złapać mam nadzieję że u Natalki to nic poważnego
dziewczyny -podwójne mamy mam pytanie czy wasze dzieci mają razem pokój ?na początku łóżeczko będzie u nas w sypialni ale potem jak mała będzie większa no i będzie przesypiać całą noc nie wiem co zrobić czy urządzić drugi pokój czy dać dziewczynki do jednego Zuzia ma duży pokój tylko do spania miejsce do zabawy ma gdzie indziej i tak właśnie się zastanawiam czy nie lepiej byłoby dla nich żeby były razem
Podziel się: