aneta- pewnie wszystkie mecz ogladaja
O tak na pewno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aneta- pewnie wszystkie mecz ogladaja
jaki mecz, przy moim D to se tylko pomarzyc mogę o meczu on nieznosi piłki nożnejaneta- pewnie wszystkie mecz ogladaja
Tak jasne takie rzeczy to tylko w erzeaneta- pewnie wszystkie mecz ogladaja
No to zaszalałaś kochana;-) ja uciekam spać:-) bo i tak tu się chyba już nie będzie nic dziś działodobrej nocy:-)Witam.
Ja od tygodnia też
Donkat udanej imprezy my właśnie wróciliśmy z imprezki :-) urodziny mojej siostry i jej synka dwa w jednym:-):-):-):-) było wesoło ale jak ma się dzieciątko to trzeba kończyć imprezę szybciej
Ja właśnie wczoraj byłam kupić młodej i wreszcie udało mi sie kupić coś nie różowego wogóle byłąm bardzo zaskoczona bo jesienne i zimowe kolekcje dziewczęce wreszcie są zróżnicowane kolorystycznie:-) ale chciałam dla młodej typowe trzewiczki do kostki i nic ciekawego nie było więc zdecydowałam się na kozaczki tylko nieocieplane
U nas dzis sie szykuje wieczorem imprezka do znajomych na urodziny wybywamy.
Mam nadzieje,że antybiotyk pomoże
jutro mamy miec gości przyjedzie mój brat z żoną i Olivcią na kawke , więc niedziela też zleci
Może rzadko ale za to dziś jako pierwsza!
Witam Was serdecznie z super bolącym gardłem, nadwrażliwymi uszami i przytykającym sie nosem :-(
Normalnie marzę o zmianie głowy na nową...
Witam i ja:-) obiadek już praktycznie gotowy a dziś moja mama do nas przychodzi bo tato nadal na Śląsku wiec ją tak przygarniamy co chwila żeby jej smutnej samo nie było
u mnie też dziś pierś ala Nuśka
Niuńka śpi a ja muszę się wziąć do pracy i pozamieszczać w różnych portalach turystycznych nasz pensjonat:-) tylko zabieram się do tego jak do jeża bo strasznie mi się nie chce wolałabym się walnąć na kanapie a nie w wolny dzień pracą się zajmować
a w pracy tego nie możesz zrobić, szkoda dnia wolnego
Asiu to kuruj się kochana czosnek w ruch i miodzik no i w miarę możliwości pod kołderke;-) choć zdaje sobie sprawę że przy dwójce łobuziaków w domu to z pewnością nie takie proste
Donkat super że imprezka udana:-) No i wszystkiego naj naj z okazji Twojego świetajak zostanie kawałek ciasta to podrzuć proszę bo coś mnie na słodkie bieże a nie chce mi się nawet skoczyć do pobliskiej cukierni Wracając do tematu butków to faktycznie wszystkie były adidaskowate a adidasy to ona ma;-) wogóle to byłam w szoku że nie wiem o czym Ci producenci obówia myślą sama dla siebie też miałam problem z kupnem eleganckich półbutów na jesień kolega który ma stoisko na targu z butam powiedział mi ze zwyczajnie nie przywozi typowych jesiennych bo się nie opłaca bo jeśień trwa chwilę a on zainwestuje 4tyś a potem kwitnie z tym do wiosny bo po chwili wszyscy zimowych szukają