reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
aneta- pewnie wszystkie mecz ogladaja :szok::-D:-D:-D
jaki mecz, :eek:przy moim D to se tylko pomarzyc mogę o meczu on nieznosi piłki nożnej:no::crazy:
aha witam:-)dzień nam dziś szybciutko zleciał bo rano sprzątanko ,obiadek potem pojechaliśmy do mojej mamy na kawe a później jeszcze do teściów:tak:
jutro mamy miec gości przyjedzie mój brat z żoną i Olivcią na kawke , więc niedziela też zleci
Donkat, Klavell udanej zabawy na urodzinach :-)

Może rzadko ale za to dziś jako pierwsza!
Witam Was serdecznie z super bolącym gardłem, nadwrażliwymi uszami i przytykającym sie nosem :-(
Normalnie marzę o zmianie głowy na nową...

witam i ja:-):-)

wyyyyspalam sie, huuura!!!!!!!!!!:-):-)spanie ciagiem bez pobudek, to osatnio u mnie towar deficytowy. nie bylo niunki, wiec mialamm tezraz mozliwisc:-)

ciemno, buro i ponuro u nas:-(ale nawet nie strasznie zimno

robie sosik do lasagne, zaraz lece sie szykowac do kosciola.
po obiadku czekamy a gosci:tak:

P pojedzie po niunke, bo juz mi smutno bez niej:zawstydzona/y:

urodzinki byly baaardzo fajne. to wszystko tak bylo zorganizowane, ze jubilat o niczym nie wiedizal i zostal wywleczony z domu pod pretkstem piwa z kuzynem a zastal cala sale znajomych i imprezke:-D:-D:-D.
a najadlam sie, ze hohohoh! jescze ejstem pelna i nic nie jem:szok:

z tgo wsystkiego przywiozalm do domu portfel kolezanki, bo trzymala u mnie w torbie, teraz juz sie nie wymiga od odwiedzin;-)

Ja od tygodnia też

Donkat
udanej imprezy my właśnie wróciliśmy z imprezki :-) urodziny mojej siostry i jej synka dwa w jednym:-):-):-):-) było wesoło ale jak ma się dzieciątko to trzeba kończyć imprezę szybciej:tak::tak:

dzieki, :-):tak:

Ja właśnie wczoraj byłam kupić młodej i wreszcie udało mi sie kupić coś nie różowego :tak: wogóle byłąm bardzo zaskoczona bo jesienne i zimowe kolekcje dziewczęce wreszcie są zróżnicowane kolorystycznie:-) ale chciałam dla młodej typowe trzewiczki do kostki i nic ciekawego nie było:confused2: więc zdecydowałam się na kozaczki tylko nieocieplane:tak:

dokladnie:tak:
tez nie moglam nic znalezc takiego, same adidaskowate.
wzielam wiec cos a'la zimowego, ale tylko delikanie ocieplane, na zimne dni akurat, bo na cieplejsze, to jescze w tych co ma poleci

U nas dzis sie szykuje wieczorem imprezka do znajomych na urodziny wybywamy.

fajnie bylo?

:-D Mam nadzieje,że antybiotyk pomoże

mamy nadzieje:tak::tak:

jutro mamy miec gości przyjedzie mój brat z żoną i Olivcią na kawke , więc niedziela też zleci

wkiekszosc w ten weekend imprezuje:-D:-D

Może rzadko ale za to dziś jako pierwsza!
Witam Was serdecznie z super bolącym gardłem, nadwrażliwymi uszami i przytykającym sie nosem :-(
Normalnie marzę o zmianie głowy na nową...

loj, Asiu ale Cie dopadlo!!! az mnie bolalo jak czytalam:-(

Witam i ja:-) obiadek już praktycznie gotowy a dziś moja mama do nas przychodzi bo tato nadal na Śląsku wiec ją tak przygarniamy co chwila żeby jej smutnej samo nie było:tak: Niuńka śpi a ja muszę się wziąć do pracy i pozamieszczać w różnych portalach turystycznych nasz pensjonat:-) tylko zabieram się do tego jak do jeża bo strasznie mi się nie chce:zawstydzona/y: wolałabym się walnąć na kanapie a nie w wolny dzień pracą się zajmować:sorry:
Asiu to kuruj się kochana:tak: czosnek w ruch i miodzik no i w miarę możliwości pod kołderke;-) choć zdaje sobie sprawę że przy dwójce łobuziaków w domu to z pewnością nie takie proste:sorry:
Donkat super że imprezka udana:-) No i wszystkiego naj naj z okazji Twojego świeta:tak:jak zostanie kawałek ciasta to podrzuć proszę bo coś mnie na słodkie bieże a nie chce mi się nawet skoczyć do pobliskiej cukierni:zawstydzona/y: Wracając do tematu butków to faktycznie wszystkie były adidaskowate a adidasy to ona ma;-) wogóle to byłam w szoku:szok: że nie wiem o czym Ci producenci obówia myślą sama dla siebie też miałam problem z kupnem eleganckich półbutów na jesień:wściekła/y: kolega który ma stoisko na targu z butam powiedział mi ze zwyczajnie nie przywozi typowych jesiennych bo się nie opłaca:no: bo jeśień trwa chwilę a on zainwestuje 4tyś a potem kwitnie z tym do wiosny bo po chwili wszyscy zimowych szukają:sorry:

Witam i ja:-) obiadek już praktycznie gotowy a dziś moja mama do nas przychodzi bo tato nadal na Śląsku wiec ją tak przygarniamy co chwila żeby jej smutnej samo nie było:tak:
u mnie też dziś pierś ala Nuśka
Niuńka śpi a ja muszę się wziąć do pracy i pozamieszczać w różnych portalach turystycznych nasz pensjonat:-) tylko zabieram się do tego jak do jeża bo strasznie mi się nie chce:zawstydzona/y: wolałabym się walnąć na kanapie a nie w wolny dzień pracą się zajmować:sorry:

a w pracy tego nie możesz zrobić, szkoda dnia wolnego
Asiu to kuruj się kochana:tak: czosnek w ruch i miodzik no i w miarę możliwości pod kołderke;-) choć zdaje sobie sprawę że przy dwójce łobuziaków w domu to z pewnością nie takie proste:sorry:

:tak::tak::tak::tak:

Donkat
super że imprezka udana:-) No i wszystkiego naj naj z okazji Twojego świeta:tak:jak zostanie kawałek ciasta to podrzuć proszę bo coś mnie na słodkie bieże a nie chce mi się nawet skoczyć do pobliskiej cukierni:zawstydzona/y: Wracając do tematu butków to faktycznie wszystkie były adidaskowate a adidasy to ona ma;-) wogóle to byłam w szoku:szok: że nie wiem o czym Ci producenci obówia myślą sama dla siebie też miałam problem z kupnem eleganckich półbutów na jesień:wściekła/y: kolega który ma stoisko na targu z butam powiedział mi ze zwyczajnie nie przywozi typowych jesiennych bo się nie opłaca:no: bo jeśień trwa chwilę a on zainwestuje 4tyś a potem kwitnie z tym do wiosny bo po chwili wszyscy zimowych szukają:sorry:

ja też zauwazyłam że ubogo w tym roku z jesiennymi butami dla dzieci:tak:

Po Kościele zajechaliśmy do mamy na kawę i obżarłam sie ciastem Krówką, aż mnie mdli.
Mały był zniwe do zniesienia na Mszy , znów musimy zrobić przerwę w odwiedzaniu takich miejsc, nq kazaniu wyszłam z nim, a ucie zostawiłam karteczkę że idziemy pieszo i dotarliśmy 1,5 km przed nimi do domu rodziców, chciał kilka razy an ręce, ale tak go zagadywałam, że zapominał o tym........... pół godziny padł i śpi w swoim łóżku:tak:

Donkat wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i znalezienia fajnej pracy

reklama
Mam jeszcze pytanie , mże któraś jest obcykana w tych tematach.
Do końca października mam wychowawczy płatny i chciałabym by mnie pracodawca zwolnił, bym mogła isc na kuronia. Czy może to zrobić od razu jeśli ja nie mam nic przeciwko temu? Bo podobno sa jakies przepisy, że przez rok nie może tego zrobić......... czy lepiej samej sie zwolnic i dopiero za 3 m-ce wziąc tego kurnia?????

Do góry