reklama
no wlasnie jesien nastala...
Mi lekarka powiedziala ze hanifka musiala sie zarazic od starszego dziecka przedszkolno-szkolnego co jest bardzo prawopodobne bo miala w weekend kontakt zdziewczyna w wieku szklnym. Od piatku sie widzialy a w niedziele juz hani niewyrazna byla
Mi lekarka powiedziala ze hanifka musiala sie zarazic od starszego dziecka przedszkolno-szkolnego co jest bardzo prawopodobne bo miala w weekend kontakt zdziewczyna w wieku szklnym. Od piatku sie widzialy a w niedziele juz hani niewyrazna byla
Witam i ja.
Aneta miłego dnia w robocie, Klavell zdrówka dla Hanii
Ja dziś znów zabiegana, bylismy dziś w Szczecinku i kocioł zamówiony, kaloryfery też, za drzwi zapłacone, ogłoszenia do lokalnych TV nadane( szukamy kogos kto by nam kominy nad połac doachową wyciągna w klinkeirze i NIE ma chętnych)..... mały teraz padł ja szukam umywalek, prysznica i wanny........... z kawką w ręku
Aneta miłego dnia w robocie, Klavell zdrówka dla Hanii
Ja dziś znów zabiegana, bylismy dziś w Szczecinku i kocioł zamówiony, kaloryfery też, za drzwi zapłacone, ogłoszenia do lokalnych TV nadane( szukamy kogos kto by nam kominy nad połac doachową wyciągna w klinkeirze i NIE ma chętnych)..... mały teraz padł ja szukam umywalek, prysznica i wanny........... z kawką w ręku
monia_l
Wrześniowe mamy'07
no witam i ja już tu dziś byłam ale jakos na głównym się nie przywitałam
Klavell t rzymamy za słowo i mamy nadzieje że juz częściej będziesz do nas zaglądaca i zdrówka dla Hani
Justyna jak S lepiej się już czuje???
Agulka wy to ostatnio szalejeciena kiedy pklanujecie przeprowadzkę?
Klavell t rzymamy za słowo i mamy nadzieje że juz częściej będziesz do nas zaglądaca i zdrówka dla Hani
na wrzesień 2010:-)no witam i ja już tu dziś byłam ale jakos na głównym się nie przywitałam
monia_l
Wrześniowe mamy'07
to już niedługo:-)fajniena wrzesień 2010:-)
ja też się cieszę:-):-):-):-):-)to już niedługo:-)fajnie
donkat
Fanka BB :)
witam i ja:-)
mielismy problem z netem, dopiero niedawno anm oddali
ale cieplutko u nas i duszno jendoczensie. az dziwnie po tych mrozach
stlamsilam niunke na spanie, bo ona ma kryzys po poludniu, a planujemy odwiedzic wieczorme znajomych, wiec bez drzemki ani rusz
pewnie ma spora goraczke:-(
udalo sie?
gagulec, a co tam u Was? dawno nie pisalas
pewnie wszyscy maja pozajmowane terminy i do takiej drobnostki sie nie rwia
stlamsilam niunke na spanie, bo ona ma kryzys po poludniu, a planujemy odwiedzic wieczorme znajomych, wiec bez drzemki ani rusz
Kurna S dzwonił,że umiera. Siedzi w kurtce i czapce i się grzeje,nic mu nie przechodzi, nawet gorzej jest:-(
Witam i ja z rana
Kawka wypita, śniadanko zjedzone a ja w pracy teraz się już stresuję!!! Kurcze ludzi mam juz poumawianych a jeden piździejowaty notariusz robi nam problemy.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
udalo sie?
donkat
Fanka BB :)
ja też się cieszę:-):-):-):-):-)
wszystkie sie powinnysmy cieszyc, bo impreza bedzie;-)
reklama
niby kurna drobnostka ale około 2 koła + materiał a szukamy juz od ponad m-cawitam i ja:-)
udalo sie?
będzie, będzie tylko ja sie nastawię a dupa z tego wyjdzie, bo żadna nie przyjedziewszystkie sie powinnysmy cieszyc, bo impreza bedzie;-)
Podziel się: