reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Klavell trzymamy za słowo;-) zdrówka dla Hanifki życzę :tak: cos te choróbstwa zaczynają sie coraz bardziej panoszyć wśród naszych pociech:crazy: ale cóż zrobić taka pora roku:crazy:

reklama
no wlasnie jesien nastala...
Mi lekarka powiedziala ze hanifka musiala sie zarazic od starszego dziecka przedszkolno-szkolnego co jest bardzo prawopodobne bo miala w weekend kontakt zdziewczyna w wieku szklnym. Od piatku sie widzialy a w niedziele juz hani niewyrazna byla

Witam i ja.
Aneta miłego dnia w robocie, Klavell zdrówka dla Hanii

Ja dziś znów zabiegana, bylismy dziś w Szczecinku i kocioł zamówiony, kaloryfery też, za drzwi zapłacone, ogłoszenia do lokalnych TV nadane( szukamy kogos kto by nam kominy nad połac doachową wyciągna w klinkeirze i NIE ma chętnych)..... mały teraz padł ja szukam umywalek, prysznica i wanny........... z kawką w ręku

no witam i ja już tu dziś byłam ale jakos na głównym się nie przywitałam:zawstydzona/y:
Klavell t rzymamy za słowo i mamy nadzieje że juz częściej będziesz do nas zaglądac:tak:a i zdrówka dla Hani
Justyna jak S lepiej się już czuje???
Agulka wy to ostatnio szalejecie:cool2:na kiedy pklanujecie przeprowadzkę?

no witam i ja już tu dziś byłam ale jakos na głównym się nie przywitałam:zawstydzona/y:
Klavell t rzymamy za słowo i mamy nadzieje że juz częściej będziesz do nas zaglądac:tak:a i zdrówka dla Hani
Justyna jak S lepiej się już czuje???
Agulka wy to ostatnio szalejecie:cool2:na kiedy pklanujecie przeprowadzkę?
na wrzesień 2010:tak::-)

witam i ja:-)

mielismy problem z netem, dopiero niedawno anm oddali:-D

ale cieplutko u nas i duszno jendoczensie. az dziwnie po tych mrozach

stlamsilam niunke na spanie, bo ona ma kryzys po poludniu, a planujemy odwiedzic wieczorme znajomych, wiec bez drzemki ani rusz:no:

Kurna S dzwonił,że umiera. Siedzi w kurtce i czapce i się grzeje,nic mu nie przechodzi, nawet gorzej jest:-(

pewnie ma spora goraczke:-(

Witam i ja z rana
Kawka wypita, śniadanko zjedzone a ja w pracy teraz się już stresuję!!! Kurcze ludzi mam juz poumawianych a jeden piździejowaty notariusz robi nam problemy.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

udalo sie?

gagulec, a co tam u Was? dawno nie pisalas:sorry:

Ja dziś znów zabiegana, bylismy dziś w Szczecinku i kocioł zamówiony, kaloryfery też, za drzwi zapłacone, ogłoszenia do lokalnych TV nadane( szukamy kogos kto by nam kominy nad połac doachową wyciągna w klinkeirze i NIE ma chętnych)..... mały teraz padł ja szukam umywalek, prysznica i wanny........... z kawką w ręku

pewnie wszyscy maja pozajmowane terminy i do takiej drobnostki sie nie rwia:sorry:

reklama
witam i ja:-)

mielismy problem z netem, dopiero niedawno anm oddali:-D

ale cieplutko u nas i duszno jendoczensie. az dziwnie po tych mrozach

stlamsilam niunke na spanie, bo ona ma kryzys po poludniu, a planujemy odwiedzic wieczorme znajomych, wiec bez drzemki ani rusz:no:

pewnie ma spora goraczke:-(

udalo sie?

gagulec, a co tam u Was? dawno nie pisalas:sorry:

pewnie wszyscy maja pozajmowane terminy i do takiej drobnostki sie nie rwia:sorry:
niby kurna drobnostka ale około 2 koła + materiał:szok::szok::szok::szok::szok: a szukamy juz od ponad m-ca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wszystkie sie powinnysmy cieszyc, bo impreza bedzie;-):rofl2::-D:-D:-D
będzie, będzie tylko ja sie nastawię a dupa z tego wyjdzie, bo żadna nie przyjedzie:crazy::crazy::crazy::crazy:

Do góry