reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

WITAM
Hrudzia zdrówka dla Stasia sukcesów dla Ciebie a za winko podziękuję :-) nie mam ochoty dzisiaj na wino wiesz ja to tak w piątki .lubię

Justyna ja też lubię to wino i jeszcze smakuje mi Zobacz załącznik 170733

Luandzia młody ostatnio w środku nocy zażyczył sobie "soku - nie wody mama" (a zawsze pije wodę ) więc mu powiedziałam że to jest taki sok inny a on mi na to "a taka woda sokowa tak ":-) no i wypił i jeszcze powiedział "pysna była":rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Mowisz i masz!

Ja to bym sobie jakis melodramato obejrzala:rofl2:
A Staska to zęby jakies ida ale nie od nich ta goraczka - za wysoka!
Justyna - tam malo ambitne,:sorry:- dobre i niedrogie...i daje przyjemnosssssssc:cool2:
miód na moje sece.. żołądek...........:cool2::cool2::cool2::cool2:
cześć dziewczyny
widzę że dzisiaj pijanstwo więc ja odpadam właśnie siedzi koło mnie mój mały smierdziel i tak sobie opowiada ooo Judytka i Mateuszek i winko się leje :sorry:
i generalnie cwaniakuje bo mnie zdenerwowała z tym jedzeniem :sorry:ale W mi właśnie zakomunikował że zjadła pietruszkę bo powiedział jej że to taka inna odmiana ziemnieków a ziemniaki akuray lubi :-p
hihihihihihihi jeszcze troszke i nie da się tak oszukać, ale puki co to korzystajcie ;-):tak::tak::tak:

Luandzia młody ostatnio w środku nocy zażyczył sobie "soku - nie wody mama" (a zawsze pije wodę ) więc mu powiedziałam że to jest taki sok inny a on mi na to "a taka woda sokowa tak ":-) no i wypił i jeszcze powiedział "pysna była":rofl2:
:-):-):-):-) ja ma tak co noc:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: wody nie sioćku więc ja lub J idzie do kuchn i zaraz wraca z tą samą zawartoscia kubka, ale dla młodego inaczej smakuje:-D:-D:-D:-D:-D:-D

O widzę że imprezka:-) tylko że czemu jak ja jestem w pracy:sorry: jakoś mi dzień dzisiaj szybko mija właśnie odkryłam że już po 21:szok: i nie powiem żeby mnie to nie ucieszyło;-)
Luandzia u nas też ta metoda się ostatnio sprawdza;-) ostatnio wmówiłam Tuśce że jajko to mięsko i ładnie zjadła:-D

reklama
Do góry