reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja:-) u nas też piękna pogoda więc rano z Tuśką spacerowałyśmy i wybrałyśmy się na targ i tak na poprawę nastroju kupiłam sobie spódniczkę:-) teraz młoda śpi, sosik na gazie się dusi a ja zamiast sprzątać przyszłam się przywitać:zawstydzona/y:

TOĆ TO BÓG JAKIŚ:szok::szok:

A tam od razu Bóg:-p on poprostu lubi prasować więc ostatnio namiętnie mnie w tym wyręcza;-)

Idę wkleić na zamknięty moje pokrzywdzone przez ojca dziecko-czyt. Łysy synol:-(

Lecę oblukać ;-)

Majandra nastroju nie zazdroszczę:no: ale moim zdaniem to efekt przemęczenia i tego że wszystko na Twojej głowie:baffled: dobrze by Ci z pewnością zrobił wypad gdzieś w miasto z kumpelami tak żeby oderwać się od codziennego kieratu i podładować akumulatorki:tak:

reklama
Witam sie i ja po przerwie :zawstydzona/y: ale mi wstyd, że tak zaniedbuje mój nałóg ;-)
Aneta to super mężuś Ci sie trafił :-p ale sie pochwale, mój też prasuje jak mi sie nie chce :tak:
Justyna ostatnio jakoś często piszesz że głowa Cię boli, nie wiem może to nie moja sprawa ale może warto byłoby się wybrać do doktora, może jakieś konkretne tabletki Ci da, może migreny masz albo coś. warto byłoby się wybrać moim zdaniem, ale to tylko moje skromne zdanko :tak:
Majandra jednych łapie chandra w jesień a innych latem, ja mam też tak, smutno mi, bo mam jakiś opór i zazdroszcze tym wszystkim "figurnym" paniom:eek: ale ttaki ze mnie już typ
Donkat jak kolano?? oby nic groźnego :tak:
Monia witaj po wakacjach :tak: zdjęcia na zamkniętym syuper, ale fajna pogode mieliście. super.
a ja wlasnie siedze przezd kompem i farba na wlosach mi schnie :rofl2: pierwszy raz w zyciu sama kupilam farbe i probuje swoj talent fryzjersjki:-p migdałowy jasny złocisty brąz :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: ciekawe jak wyjdzie.
Klavell doczytałam że wybierasz sie z Hani w nasze (Moni tez) strony. moze sie wlasnie spotkamy w tym zoo w bukowie?? co wy na to?? jesli masz ochote oczywiście
tak tyle zdołałam doczytac i polaczyc z zamknietym:rofl2: jak doczytam reszte to jeszcze sie pojawie. ide wlosy splukac bo mi wypadna:laugh2:

Agulka wspolczuje dentysty, ja chodze jak juz musze :zawstydzona/y: niestety, ale zabki mam zdrowe na szczescie bo jak bylam na kontroli niedawno i powiedzialam babace ze po ciazy to sie zdziwila ze ani jednej dziurki nie mam a niektore po ciazy to przychodza juz po koronki :rofl2: ale mnie pocieszyla :-D

Agulka wspolczuje dentysty, ja chodze jak juz musze :zawstydzona/y: niestety, ale zabki mam zdrowe na szczescie bo jak bylam na kontroli niedawno i powiedzialam babace ze po ciazy to sie zdziwila ze ani jednej dziurki nie mam a niektore po ciazy to przychodza juz po koronki :rofl2: ale mnie pocieszyla :-D
zazdroszczę mocnych ząbków, ja po 2 ciążach juz się nie wypowiadam:no::no::no::no:

Cos kochana zaniedbujesz na:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: a kompleksy ma każda z nas, ja też nie mogę na siebie patrzeć, no ale ......................... juz się zamykam:sorry::sorry::sorry:

acha i nie napisalam ze na urodzinach od mojego dziadka Wiki wytanczyla sie za wszystkie czasy, z mama tata i z kim popadlo. a ten synek od mojej kuzynki co wam pisalam ze zawsze ona ma wszytsko naj, i wogole ze jest takim typem sepa energetycznego, marudził, płakał, zsikał sie bo niby juz woła :nerd: i musiala sie jechac przebrac, ale sie usmialismy z nich, komedia, a ja sie doweidzialam ze moje dziecko jest agresywne w stosunku fdo jej i jak tylko Wiki podbiegła zeby mu moja zrobic to ta go brała na rece i uciekała z nim. tak wiec podbudowałam sie psychicznie i jednak to nie ona jest najlepsza :-D wygrałam ja tym razem :tak: a zdjęc nie ma za duzo bo tak sie bawilismy ze nioe byloo czasu, z mała bylismy o 10 w domu a ona niew chciala jechac jeszcze :rofl2: acha i ciekawe czy tanczylyscie kiedy zorbe i kankana z dzieckiem na reku?? polecam, nogi mnie tak nie bolaly jak lewa reka :rofl2::laugh2:

wiem wiem, przepraszam, ale zawsze wieczorkiem padam, a jesli juz zdaze doczytac to co naklikalyscie to juz nie mam sily na pisanie, ale odrobie z nawiazka obiecuje, slowo harcerza :-p:rofl2::laugh2:

My juz po bilansie Hani wazy 15, 500 i mierzy 87 cm
Hanifki pediatra ma wolne wiec poszlismy do innego ktory przymuje w budynku na przeciwko Polaka, co bardzo mnie ucieszylo i chyba juz u niego zostaniemy a czas dla pacjenta i podejsci esuper dla dzieci odpowiada na wszytskie pytnia sam od siebie duzo mowi
I tak hanidfka rozwija sie super mi pogratulowal odpieluszkowywania bo powiedzial ze bardzo zadko sie tu zdarza zeby 23 miesieczne dziecko bez pieluchy chodzilo
waga w normie choc stwierdzil ze jeeli tata jest pryz sobie to hani tez moze miec tendencje do tycia ale mam sie nie przejmowac tylko sie cieszyc ze mam takiego malego glodomorka ktory bez problemu wszystko je jedynie uwazac na niektore produkty tuczace i tak nie podawac za czesto bananow winogron gruszek mleko 1,5 % i nie dziennie a co drugi dzien, co nie znaczy ze nie moze zjesc czekoladki moze pol tabliczki na tydzien lub 10 zelek haribo :-)
zbadal mala od stop po glowke. brzuszek, serduszko, stopy co najbardzej mnie niepokoilo al epowiedzial ze plaskostopie jeszcz ewidac bo to normalne u takich maluszkow a tak to wszysko ok Hani ma jak najwiecej na boso chodzic bo to zdrowo
Dal mi tez syrop na podroz no i hanifce oczywiscei prezent kredko i kolorowanke :-)

Ostatnia edycja:
No Klavell i to się nazywa pediatra!
Alusia mnie chyba boli jak niskie ciśnienie jest, a ja ogolnie mam niskie wię jak spada to prawie nie żyje:-D
dziewczyny,czy leczenie kanałowe boli??Bo mam 2 baardzo nieciekawe zęby,na szczęście nie bolą,ale boję się jak cholera:zawstydzona/y:

reklama
No Klavell i to się nazywa pediatra!
Alusia mnie chyba boli jak niskie ciśnienie jest, a ja ogolnie mam niskie wię jak spada to prawie nie żyje:-D
dziewczyny,czy leczenie kanałowe boli??Bo mam 2 baardzo nieciekawe zęby,na szczęście nie bolą,ale boję się jak cholera:zawstydzona/y:
Kanalowe boli :tak:Bez znieczulenia ani rusz.Ale jesli nie bola jeszcze to napewno nie bedzie kanalowe tylko zwykle borowanko.Te do kanalowego bola bardzo bo robi sie zgorzel i nerw gnije po prostu i trzeba go wydlutowac.

Do góry