Ale tu dziś tłum a ja siedzę i liczę czas do wyjścia:-) no i jestetm zła bo na jadalni szefowa urządziła sobie spotkanie na temat jakichś suplementów diety i blokują mnie z nakryciem na jutrzejsze śniadania ile można debatować o jakichś tabletkach od 19 tam siedzą ale się nie dziwię bo jak sie okazało baba która reklamuje te suplementy to niezła wkrętaczka którą znam od dawna bo mieszka obok moich rodziców i czym ona się już w życiu nie zajmowała jednym słowem akwizycja to jej całe życie sama wyfiołkowana i wystrojona a jej mąż w podartych spodniach chodzi
reklama
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
boli mnie kolano, bo upadlam przed cmentarzem, jak pojechalysmy na groby dziadkowtak jeknelam, ze az Julitka sie przestraszyla i zaczela plakac o mame:-(
bylysmy u cioci na wsi. moje dziecko mialo raj: kury, kaczki, kon, krowa, kot, psy, krolika ona posrodku tego zywiolu jak mala pastereczka
Jutro jade na dwa dni z niunka do Kielc do siostry.
polaze po miescie, bo juz mi go brakuje:-(
a co sie dzieje z Majandra? znow zniknela
to ty robisz dla mamy???? ja jestem przyzwyczjaona ze to dziala w druga strone
ja straszylam fasolke, ze jak sie urodzi z pietruszka, to bedzie chodzic w falbankach i sukienkach i jednak jest dziewczynka
zepsula sie?:-(
ja musze odmrozic moja, tylko kiedy, jak wiecznie pelna?
i jak?
jakies gry logiczne umyslowe, ukladanki? domek dla babrbie?
super tesciowa
a na zdjecie przedpokoju mozemy liczyc?;-)
mnie sie ten budzik baaardzo podoba
hruda, kilka slow szczerosci: pytasz czesto o porady a i tak masz juz wglowie jakis plan/pomysl i z nich nie korzystasz, wiec po co?
boli mnie kolano, bo upadlam przed cmentarzem, jak pojechalysmy na groby dziadkowtak jeknelam, ze az Julitka sie przestraszyla i zaczela plakac o mame:-(
bylysmy u cioci na wsi. moje dziecko mialo raj: kury, kaczki, kon, krowa, kot, psy, krolika ona posrodku tego zywiolu jak mala pastereczka
Jutro jade na dwa dni z niunka do Kielc do siostry.
polaze po miescie, bo juz mi go brakuje:-(
a co sie dzieje z Majandra? znow zniknela
Ja jeszcze dżemik morelowy do słoików muszę wpakować,a już zakisiłam ogórki, zrobiłam 16 słoików kompotu (które zabrała moja mama)
będzie śmiesznie jak to jednak Adaś a nie Sabinka a ja zrobię różową wyprawkę i wysprzedam wszystkie "męskie" ciuszki.
ja straszylam fasolke, ze jak sie urodzi z pietruszka, to bedzie chodzic w falbankach i sukienkach i jednak jest dziewczynka
A o zamrażarce nic nie mów, bo my funkcjonujemy juz ponad 2 tyg bez. i chyba nie zanosi sie na nową,
zepsula sie?:-(
ja musze odmrozic moja, tylko kiedy, jak wiecznie pelna?
Ale mnie głowa boli... nic Wam nie napiszę więcej bo jak myślę to mocniej boli. Młody obudził się dopier Oj ciężki dzień przede mną
i jak?
Bede wdzieczna:-):-):-) za cenne rady apropos prezentu dla 3latki - wozek ma, rowerek ma, lalek nie lubi
jakies gry logiczne umyslowe, ukladanki? domek dla babrbie?
a mi ogórki dziś zaprawia Teściowa:-)śmieję sie że taką tęsciową to na rękach nosic powinnamprzyjechała wczoraj po słoiki a dzis jechała kupic ogórki i będzie zaprawiaca przed wczasami zrobiła mi sok truskawkowy do słoików na zimę
przedpokój no a efekt jest super wszyscy byli zachwyceni i zdziwieni kiedy myśmy to zrobili
super tesciowa
a na zdjecie przedpokoju mozemy liczyc?;-)
MGA RESCUE PALS OBUDŹ MNIE BUDZIK MAŁPKA NOWOSC (696931927) - Aukcje internetowe Allegro
co myślicie? Czy może coś bardziej rozwijającego?
mnie sie ten budzik baaardzo podoba
Dzieki kobitki za pomysly - te koraliki sa fajne a magnesiki tez tylko raczej dla starszej panny
Mi sie malpka...nie podoba
hruda, kilka slow szczerosci: pytasz czesto o porady a i tak masz juz wglowie jakis plan/pomysl i z nich nie korzystasz, wiec po co?
Bylam po tą zamrazarke, w centrum handlowym, molochu i tyle trzeba bylo sie zleźć, że naprawde stracha złapałam czy nie urodze. Az sie boje o noc.
Donkat - oj słyszałam o pary przywadkach "pietruszki" niespodzianki A potem synek mieszkal w rozowym pokoiku. Teraz juz bede kupowac uniseksy, przezornie.
Anetasa - co za niedomyslny babol ta Twoja szefowa, swoja droga po co ona jeszcze w robocie. Ona codziennie tak dlugo siedzi?
Nuska - w edziu moge puscic Staska i w miare go ogarnac, na swierzym powietrzu bym musiala wziac wozek, a nie za bardzo moge pchac, wyjac go, rozlozyc itp. Faktycznie po sprawiedliwosci powinno byc blizej Ciebie, to prawda, jak jest tam cos w rodzaju edzia, to ja sie pisze
Donkat - oj słyszałam o pary przywadkach "pietruszki" niespodzianki A potem synek mieszkal w rozowym pokoiku. Teraz juz bede kupowac uniseksy, przezornie.
Anetasa - co za niedomyslny babol ta Twoja szefowa, swoja droga po co ona jeszcze w robocie. Ona codziennie tak dlugo siedzi?
Nuska - w edziu moge puscic Staska i w miare go ogarnac, na swierzym powietrzu bym musiala wziac wozek, a nie za bardzo moge pchac, wyjac go, rozlozyc itp. Faktycznie po sprawiedliwosci powinno byc blizej Ciebie, to prawda, jak jest tam cos w rodzaju edzia, to ja sie pisze
Ostatnia edycja:
Aaaaa tam, Donkat - czepiasz sie. Ja naprawde nie mam pomyslu a biorac pod uwage ze kilka z Was ma doswiadczenia w gustach kilkuletnich dziewczynek wiec pisze...a kto bedzie mial ochote napisac to odpiszehruda, kilka slow szczerosci: pytasz czesto o porady a i tak masz juz wglowie jakis plan/pomysl i z nich nie korzystasz, wiec po co?
A co do "malpki" bylam szczera bo akurat Carioca pytala sie o swoje plany prezentowe...
Dzieki Monia - zestawy porzadkowe i kuchnie wezme pod uwage:-)
Anetasa - o supelmentach mozna dlugo...oj dluuuugo
donkat
Fanka BB :)
Bylam po tą zamrazarke, w centrum handlowym, molochu i tyle trzeba bylo sie zleźć, że naprawde stracha złapałam czy nie urodze. Az sie boje o noc.
kochana, scisnij nogi i czekaj jeszcze te kilka tygodni, nie ma lekko
No i się melduję z domku po spacerku z pieskiem:-) ostatnio po tym jak M wymienił sprzęgło w naszym rupciu zauważyłam że coś mnie ponosi za kółkiem wcześniej byłam ostrożniejsza a teraz z pracy w niecałe 15 minut wracam M prasuje a ja otworzyłam sobie piwko i przyszłam poprawiać frekwencję na forum
Oj kochana jesteś w błędzie moja szefowa to kochany babol złego słowa nie dam na nią powiedzieć i każdemu takiej fajnej szefowej życzę ona żadko u nas bywa średnio raz w tygodniu dla mnie to zdecydowanie za mało bo jeśli o mnie chodzi to mogłaby siedzieć codziennie;-) a dziś była bo to ona organizowała to spotkanie więc musiała być na nim do końca a jak wychodziła to mnie przeprosiła bo nie sądziła że tak długo to potrwa
Oj kochana jesteś w błędzie moja szefowa to kochany babol złego słowa nie dam na nią powiedzieć i każdemu takiej fajnej szefowej życzę ona żadko u nas bywa średnio raz w tygodniu dla mnie to zdecydowanie za mało bo jeśli o mnie chodzi to mogłaby siedzieć codziennie;-) a dziś była bo to ona organizowała to spotkanie więc musiała być na nim do końca a jak wychodziła to mnie przeprosiła bo nie sądziła że tak długo to potrwa
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
to żeś się kobito wczuła,a tak na serio to upadki na kolana są dość niebezpieczne
a no widzisz taka glupia jestem, jak byłam w domu to ja zawsze wszystko robiłam,a teraz sobie mówię,że moja biedna mama w pracy siedzi,a jak wróci to nie ma siły,a Janusz teraz wraca ok.19 z pracy no to jej trochę zrobię, ale durna jestem,bo jak zapytalam się,czy chce morele to powiedziała,że nie chce jej się robić i nie ma kiedy dobra ostatni rok,bo jeszcze surówki będęrobiła to dam jej trochę, no bo wiecie... później to już sobie nic nie zrobi:-(
TOĆ TO BÓG JAKIŚM prasuje a ja otworzyłam sobie piwko i przyszłam poprawiać frekwencję na forum
Kurna miałam iść spać,a znowu siedzę jak taka trąba... Głowa przeszła po 2 kawach i tabsie, chyba ciśnienie niskie było
Podziel się: