reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się o poranku z kubkiem aromatycznej kawy :-) ale z pracy:crazy: choć już powoli przyzwyczajam się ze co drugi dzień pracuję ale na dobre to pewnie zaskoczę jak już marta wróci z urlopu:-D no i właśnie sie dowiedziałam że szef myśli o nockach:eek: bo jacyś goście się zatrzasnęli na zewnątrz nad ranem i zadzwonili do agencji ochrony a oni do niego:baffled: w sumie to ja nawet nie mam nic pzreciwko tylko nie wiem czy on zdaje sobie sprawę z tego że musiałby zatrudnić kolejną osobę na recepcję:eek: ale to już jego tron:-D

o boszeee,a moja szwagierka robi sobie to bez znieczulenia i mówi,że trochę nieprzyjemne

Twardzielka z niej i tyle:-p:-D:szok:

Mateusz spadł dziś z pufy i ma caly policzek siny:-(

Jak dzisiaj? Biedactwo mam nadzieje że sińce szybko zajdę i polecam maść arcalen:tak: przy moim wiecznie poobijanym dziecku świetnie sie sprawdza;-)

Oddam córkę w dobre ręce. Wrzeszczy, bije, pyskuje , nie słucha, RYCZY, ucieka, obraża się, terroryzuje, kłamie, próbuje wymuszać ( nie udaje jej sie na razie) , dostaje szału jak nie dostanie czego chce ( i tak nie dostaje):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: .......... ogólnie nie do zniesienia, ale ......................................kochane dziecko z niej:tak::tak::tak::tak:
po takiej reklamie ja biore w ciemno

Ja też zwłaszcza że juz z pieluch odchowana;-):-D

reklama
Witam.

Wczorajszy dzień wkładam do wora z nazwą OKROPNY........ Maja dała do wiwatu do 20 a jak dzieci usnęły to J zaczął........... no i poszedł spać do góry............. ja tam się nie odzywam:no:......... poszło o pierdołę a skończyło się na wyciąganiu brudów................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Właśnie Maja oświadaczyła, że dzis jest Dzień Grzeczności:sorry::sorry::sorry: zobaczymy:baffled:

Aneta
i inne pracujące mamusie, miłego dnia życzę:tak::tak::tak:

Zakochałam sie w jednym płytkach z Castoramy, normalnie spac przez nie nie mogłam:sorry::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Justyna i lepiej jak S jest częściej w domu??????? To sie napracował bidoczek :-D:-D:-D:-D:-D z ta jedna płytką:sorry:

Luandzia, Aneta Dzięki że Maja pójdzie w dobre ręce

Witam w ten piekny sloneczny poranek:-) a tu cos na poprawe humorku :-D [ame="http://www.youtube.com/watch?v=XQcVllWpwGs"]YouTube - Evian Roller Babies international version[/ame]

witam i ja w taki piękny dzień:-)na dworze jest już 22stopnie:tak:
dzieciaczki już szaleją na dworze i jakoś jestem nerwowa bo ciągle latają do domu , nie potrafia sie niczym zabawic a tylko chodza i brudzą mi podłogę:wściekła/y:

witam i ja w taki piękny dzień:-)na dworze jest już 22stopnie:tak:
dzieciaczki już szaleją na dworze i jakoś jestem nerwowa bo ciągle latają do domu , nie potrafia sie niczym zabawic a tylko chodza i brudzą mi podłogę:wściekła/y:
łączę się z Tobą w bólu:tak::tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aneta priorytetem najpóźniej w sobotę będzie:tak::-D:-D:-D:-D:-D jestes wtedy w pracy ale chyba małżonek ja odbierze:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Justyna i lepiej jak S jest częściej w domu??????? To sie napracował bidoczek :-D:-D:-D:-D:-D z ta jedna płytką:sorry:
ogólnie to chyba jakby fajnie,ale wkurza mnie czasem tak,że szok! Szczególnie chodzi mi o Mateusza,bo jak ma się z nim bawić to się nie bawi i wymyśla niewiadomo co,a jak młody bierze się za spanie to on wtedy zaczyna zabawę:angry: nie mogę w ten zakuty łeb wbić,żeby tak nie robił

Agulka jak nie mąż to teściowa;-) a wrazie czego listonosz zostawi awizo to do poniedziałku zaczeka na poczcie:-D adres podam Ci zaraz na priva;-):-D

reklama
Do góry