Witam się o poranku z kubkiem aromatycznej kawy :-) ale z pracy choć już powoli przyzwyczajam się ze co drugi dzień pracuję ale na dobre to pewnie zaskoczę jak już marta wróci z urlopu no i właśnie sie dowiedziałam że szef myśli o nockach bo jacyś goście się zatrzasnęli na zewnątrz nad ranem i zadzwonili do agencji ochrony a oni do niego w sumie to ja nawet nie mam nic pzreciwko tylko nie wiem czy on zdaje sobie sprawę z tego że musiałby zatrudnić kolejną osobę na recepcję ale to już jego tron
Twardzielka z niej i tyle
Jak dzisiaj? Biedactwo mam nadzieje że sińce szybko zajdę i polecam maść arcalen przy moim wiecznie poobijanym dziecku świetnie sie sprawdza;-)
Ja też zwłaszcza że juz z pieluch odchowana;-)
o boszeee,a moja szwagierka robi sobie to bez znieczulenia i mówi,że trochę nieprzyjemne
Twardzielka z niej i tyle
Mateusz spadł dziś z pufy i ma caly policzek siny:-(
Jak dzisiaj? Biedactwo mam nadzieje że sińce szybko zajdę i polecam maść arcalen przy moim wiecznie poobijanym dziecku świetnie sie sprawdza;-)
Oddam córkę w dobre ręce. Wrzeszczy, bije, pyskuje , nie słucha, RYCZY, ucieka, obraża się, terroryzuje, kłamie, próbuje wymuszać ( nie udaje jej sie na razie) , dostaje szału jak nie dostanie czego chce ( i tak nie dostaje) .......... ogólnie nie do zniesienia, ale ......................................kochane dziecko z niej
po takiej reklamie ja biore w ciemno
Ja też zwłaszcza że juz z pieluch odchowana;-)