reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
yyyyyy ja jak słysze słowo dentysta to już dostaję gęsiej skórki:zawstydzona/y:
Alusia jeśli chodzi o spotkanko to ja jestem na TAK:-)
a ja dziś miałam na cały dzień córeczkę od brata (rocznik naszych szkrabów tylko ze stycznia) i jutro powtórka z rozrywki:-Dpoprostu bratowa teraz pracuje ten tydzien a ani mojej mamie ani jej mamie jutro nie pasuje więc ja byłam chętna bo i tak siedzę w domku a przynajmniej dzieciaczki się pobawią i popluskaja w basenie i na dodatek jeszcze jutro przujedzie też moja koleżanka z 2 córkami(4 i 5 lat) więc będę miała małe przedszkole:szok::-Dzaraz pójdę poobierac ziemniaki a jutro wrzuce do miksera i nasmaże placków ziemniaczanych na obiad dla całej gromadki.
Mateusz spadł dziś z pufy i ma caly policzek siny:-(

Justyna, mąż ma teraz 2 miesiące wolnego, pracy mgr na razie piszę, bo nie mam weny i ochoty zwyczajnie, tak więc teoretycznie nie powinnam być przemęczona, a jestem :eek::baffled: Ale dziś trochę odpoczęliśmy obydwoje od Maćka, troszkę ciuszków kupiliśmy i jednak do szkoły pojechałam, tak więc zadowolona jestem :tak::-) I jutro koleżanka wraca z urlopu to się w końcu spotkamy, bo się chyba ze 3 miesiące nie widziałyśmy :sorry::zawstydzona/y:Co do leczenia kanałowego, to niedawno to przeszłam i ze znieczuleniem było ok. Ale tak jak Gabids pisze, że jak ząb nie boli lub boli tylko podczas jedzenia, to raczej nie będzie kanałowego.

Hej babki
Justyna ja miałam jednego zęba leczonego kanałowo i nie wspominam tego źle oczywiście miałam znieczulenie zawsze biorę
no i bardzo lubie mojego dentystę bo to mój dobry znajomy :-p
na kolacje W zrobił mi wątróbkę i tak się objadłam że chyba zaraz pękne :sorry:
Zuzka już leży w łóżeczku od jakiegoś czasu ale nie wiem czy już śpi :sorry:ciekawe kiedy przestawi się na zasypianie o 20
Klavell gratulacje dla Hani z mojej Zuzki zrobił się straszny chudzieleć bo raz że wyrosła ma już 92 cm a dwa że nie chce ostatnio jeść więc waga nadal 11,5 kg ale jak ja sprawdzałam w mojej pomiary z bilansu na dwa lata to miałam identyczne wymiary:szok:
i pisało że mam niedowagę :sorry:
Monia to musiał Mateuszek mocno się uderzyć :-(
aaa byłam dzisiaj u mojej mamy i patrzę ona ma ubrane spodenki z taką gumą dla ciężarnych i pytam mamo gdzie to kupiłaś ? a ona że w sklepie ciążowym :szok::sorry:fakt że jest gruba ale to już chyba przesada :baffled:;-)

no i się wkurzyłam:wściekła/y:przed chwilą dzwoniła bratowa że jednak nie przywiezie mi rano Olivki bo moja mama sie uparła że ją będzie pilnowac(zrobiło jej się mnie szkoda że tyle dzieci do pilnowania bym miała)a ja tak się cieszyłam:wściekła/y:i teraz jestem wściekła na moją mamę

Witam i ja
Igor śpi a ja no właśnie ja..............:-D

Znacie jakiś fajny nocleg w Krakowie??? Blisko do rynku ładnie wygodnie no i za dobrą cenę :-p:rofl2::-)

Oddam córkę w dobre ręce. Wrzeszczy, bije, pyskuje , nie słucha, RYCZY, ucieka, obraża się, terroryzuje, kłamie, próbuje wymuszać ( nie udaje jej sie na razie) , dostaje szału jak nie dostanie czego chce ( i tak nie dostaje):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: .......... ogólnie nie do zniesienia, ale ......................................kochane dziecko z niej:tak::tak::tak::tak:

reklama
Oddam córkę w dobre ręce. Wrzeszczy, bije, pyskuje , nie słucha, RYCZY, ucieka, obraża się, terroryzuje, kłamie, próbuje wymuszać ( nie udaje jej sie na razie) , dostaje szału jak nie dostanie czego chce ( i tak nie dostaje):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: .......... ogólnie nie do zniesienia, ale ......................................kochane dziecko z niej:tak::tak::tak::tak:
a kysz! jeden zmierzglak mi wystarczy. Dziasiaj tak od 18 na łące startowały motolotnie, ale piękne były,a dla mojego syna panowie latali na bananach:-D
S wpadł na nockę i wymienił płytkę w kuchni. Ale oczywiście żona musiała wszytsko zorganizować. Obleciałam sąsiadów i dostałam atlasu,a jutro Janusz przywiezie mi fugę,bo wszyscy mieli jasne. Oczywiście 1 kafel kładł 2 godziny,a napracował się przy tym,że hoho:crazy:

Do góry