reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Jestem jestem choc czasu i weny mi brakuje
Zdrowi jestesmy, cieplo mamy wiec korzystamy
HRUDZIA super ciesze sie razem z toba otwieraj ten gabinet a ja za rok wpadne bo planuje wakacje nad polski morzem to powalczysz z moim czolem hihi

reklama
zla jestem, bo gwiazda marudzila, ze spiaca juz od 19, a jeszcze sie wscieka w lozeczku:angry::wściekła/y:
w dodatku urzadzila histerie, bo wybiegla na bosaka po kapieli na dwor i ja szybko zgarnelam do domu:angry::wściekła/y:

mam pisac z P listy motywacyjne, bo przeciez sirota sam nie umie:angry:on tez mnie juz czasami wkurza swoim nierozgarnieciem:wściekła/y:
po cholere mi drugie dziecko, skoro juz mam:angry:

takim milym akcentem zycze wam spokojnej nocy:-)

zmam pisac z P listy motywacyjne, bo przeciez sirota sam nie umie:angry:on tez mnie juz czasami wkurza swoim nierozgarnieciem:wściekła/y:
po cholere mi drugie dziecko, skoro juz mam:angry:
A czemu listy? P szuka pracy? ja tam zadnego listu nie wysylalam , tylko CV...i byly efekty wiec moze nie trzeba tylko rzetelne CV wystarczy:sorry2:
Klavell - juz cie zapraszam:-) z tym czolem czy bez ;-):-D:-p...i wszytskie BaBony do mojego salonu:-):tak:

Hop sip, jestem jestem.....

Wiadac jak uwaznie czytacie:baffled: pisałam że wybywamy na dwie nocki do tesciowej:tak::tak::tak:

Jedyn słowem przesrane......... ale opowiem jak jutro wrócimy........ bo teraz piszę od szwagierki i zagląda mi przez ramię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziś była wizyta u chirurga i jest tak jak sie tego spodziewałam. Przed moim maleństwem kolejna operacja paluszka, kuźwa jak spierd....li to teraz dziecko musi poraz drugi cierpiec,, aaaaaaaa szkoda gadac.

Do jutra.

Hrudzia gratuluję kasy z Unii:tak:

Aneta zdrówka.

Gagulec super że dalej pracujesz

U nas też gorąco i parno a komary są oszalałe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A czemu listy? P szuka pracy? ja tam zadnego listu nie wysylalam , tylko CV...i byly efekty wiec moze nie trzeba tylko rzetelne CV wystarczy:sorry2:

aj, sama nie weim. nienawidze pisac Lm, ale wiem, z eniektore firmy wymagaja.
najbardziej mnie wkurza, ze nie zawsze jest sprecyzowane, tylko pisza: wyslij aplikacje, a nie podadza jakich dokumentow wymagaja

i dupa blada, P posiedzial, popatrzylismy i stwierdzil, z edzis nie am natchnienia i jest spiacy:baffled:a wczoraj ajk mu dalam czas wolny, zeby poszukal ogloszeni powysylala aplikacje, to oczywiscie sam tego nie zrobil, bo musie ze mna!:angry::angry:
ludzie trzymajcie mnie, bo mam nerwy:wściekła/y:

Wiadac jak uwaznie czytacie:baffled: pisałam że wybywamy na dwie nocki do tesciowej:tak::tak::tak:

wypraszam sobie! czytamy uwaznie, tylko mamy slaba pamiec:-D:-D

Dziś była wizyta u chirurga i jest tak jak sie tego spodziewałam. Przed moim maleństwem kolejna operacja paluszka, kuźwa jak spierd....li to teraz dziecko musi poraz drugi cierpiec,, aaaaaaaa szkoda gadac.

ach, co za dranie!!!!!!!!!!

Ja też żyję, byle jak ale żyję. Jest ładna pogoda to się tarasujemy z dzieciakiem, pod wieczór przypomina nic nie ujmując dziecko z pegierów - umorusany, poplamiony w za duzym t-shircie - serce rosnie jak sie na niego popatrzec :-)
Musze tez troche czasu na nauke poswiecic, bo we wrzesniu mam swoją sesje, bo nie podchodzilam z wiadomych wzgledow w pierwszym terminie. Miec to z glowy i bedzie październik i mam nadzieję urodzić zdrową mała niuńkę. I wedy chyba dopiero odetchnę.

Donkat - Twój M się chyba z moim zgadal, też jakieś infantylne odpały ma, aż szkoda gadać, a tu zlecenia kurna same nie przychodzą (kuźwa w zeszłym roku same przychodziły).
Agulka - to szkoda, że się dziecina znowu umęczy :(

Przyszłam jeszcze zajrzeć przed snem i myślałam ze tu ruch jakiś będzie a tu dalej lipa:-p byli u nas znajomi i jestem zła bo po raz kolejny za grosz wyczucia i taktu ja idę kłaść dziecko a oni sobie siedzą i głośno gadają i wszystko w dupie mają:wściekła/y: poszli wreszcie jakieś 15 minut temu. Tuśka znów wieczorem dostała stan podgorączkowy:wściekła/y: szlak by to trafił myślałam że już będzie ok ni nic jutro lecimy do lekarza zobaczymy co nam powie:baffled:

Klavell - juz cie zapraszam:-) z tym czolem czy bez ;-):-D:-p...i wszytskie BaBony do mojego salonu:-):tak:

Rozumię że dla nas pierwszy zabieg gratis a na kolejne przewidziane są spore zniżki:-p:-D;-)

No do jasnej :wściekła/y: szlak by tych konowałów trafił:wściekła/y: aż serce mi się kroi na myśl że Adaś znó będzie musiał się tyle nacierpieć:-( a Ty razem z nim.

witam się i ja córa marnotrawna
tylko na chwileczkę
wszyscy zdrowi u mnie ju lepiej chandra odeszła wraz ze słoneczkiem czyli jakaś uzalezniona jestem od słonka, Wiki zaczyna pomalutku mówic, powtarza wszystko po nas i tak śmiesznie jej to wychodzi, straszny z niej łobuz i za razem słodziak Szyma dorośleje a ja jestem pracocholiczką eh tygrys znów bryka ;)
buziaczki dla wszystkich

reklama
witam!!

zechnac mozna na tym upale:szok:

bylysmy ok.9rano w sklepie. niby niedaleko, ale Jultika szla na pieszo z wozkiem da lalek, wiec nam zeszlo i juz przypieklo poprzadnie

po poludniu umowilam sie z dziewczynami Radomia na plac zabaw:-)

dzsi robie rybke an obiad. daaawno nie bylo

a dopiwero co objadlam sie zapiekankami:zawstydzona/y:

oj, dziewczyny na wczasach maja super pogode:tak:niepotrzebnie sie Asiek martwila

Ja też żyję, byle jak ale żyję. Jest ładna pogoda to się tarasujemy z dzieciakiem, pod wieczór przypomina nic nie ujmując dziecko z pegierów - umorusany, poplamiony w za duzym t-shircie - serce rosnie jak sie na niego popatrzec :-)

o Julitce piszesz?:-D:-D:-Djeszcze trzeba dodac, ze na boso i z gola pupa:-D:-D:-D

Musze tez troche czasu na nauke poswiecic, bo we wrzesniu mam swoją sesje, bo nie podchodzilam z wiadomych wzgledow w pierwszym terminie. Miec to z glowy i bedzie październik i mam nadzieję urodzić zdrową mała niuńkę. I wedy chyba dopiero odetchnę.

nauki nie zazdroszcze. trudne te studia? duzo teorii? ja bardziej poznam praktyke;-)

Donkat - Twój M się chyba z moim zgadal, też jakieś infantylne odpały ma, aż szkoda gadać, a tu zlecenia kurna same nie przychodzą (kuźwa w zeszłym roku same przychodziły).

coraz powazniej myslimy o wizycie u psychologa, bo ten jego dol sie ciagnie juz ponad pol roku. wydaje mi sie, z ejest coraz gorzej:-( glowe ma zabita myslami i nie koncentruje sie na tym, co trzeba

Przyszłam jeszcze zajrzeć przed snem i myślałam ze tu ruch jakiś będzie a tu dalej lipa:-p byli u nas znajomi i jestem zła bo po raz kolejny za grosz wyczucia i taktu ja idę kłaść dziecko a oni sobie siedzą i głośno gadają i wszystko w dupie mają:wściekła/y:
.

no i co u lekarza?

a co do znajomych, to pewnie bezdzietni i nie maja pojecia jak sie zachiowac. ja w takiej sytuacji, to mowie dyskretnie, zeby troche ciszej rozmawiali

tygrys znów bryka ;)
buziaczki dla wszystkich

i takiego tygryska nam brakowalo:-)
bedziesz czesciej zagladac?

Dzień dobry! i zmykam nad jeziorko

aaaaale wam fajnie:tak:

ja w sumie tez moglabym z niunka pojechac nad wode, bo jest od nas gdzies 15km, wiec niedaleko, ale samej mi sie nie chce. po piewrsze nudno, a po drugie, to opieka nad niunka spoczelaby tylko na mnie, wiec bym sie bardziej umeczyla, niz wypoczela:sorry2:

Do góry