reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się w piękny niedzielny poranek :-)

Kuba z tatą śpią to ja mam czas aby pobuszować na forum. W końcu!!!!

Tydzień minoł nawet nie wiem kiedy. Oj strasznie nerwowy był :angry: ale nie z powodu domu tylko atmosfrą w pracy. Naczelnicza to dziewica orleańska, którą nikt nie chce i kiedy ma załamania to wyżywa się na Nas :dry: trzeba kobiecie zakupić wibrator na imieniny. Poza tym petenci to jeden wielki temat rzeka!!!! Ludzie czasem są niedozniesienia!!!! Niektóre babki wyżej srają niż dziurę mają, przepraszam za wulgaryzm, ale inaczej się tego opisać nie da.

Co jeszcze. W tym tygodniu mieliśmy z mężem niezłe nerwy związane z moim okresem bo nie zapisałam sobie kiedy ostatnio mialam i myślalam, że wpadliśmy, ale na szczęscie nie bo w czwartek dostałam @ i teraz umieram z bólu bo boli niemiłosiernie.

Wczoraj będąc u mamy zostawilam tam wózek bo teściowa zaczyna robić mi koło pióra mianowicie moje pieknie usypiające samo dziecko zaczeła uczyć dziadostwa i usypiała we wózku :wściekła/y: tak więc dziś pójdziemy na spacer na nogach bo wózek zostaje na amen u mojej mamy.

Przepraszam za ten chaos w moim poście, ale czuje się dokładnie tak jak mój post jestem zmęczona na maxa!!! Zasnełam dopiero przed 2.00 a obudzilam się o 6 :dry:.

reklama
to ja sie tez oddzywam, do 10 sobie pospalismy do 11 w lozkach polezeli ok 12 sniadanko a taraz Ü wzial hani na spacer a ja uciekam sie kapac

Hej no co jest???????:no::no::no::no::no::no:

Te które nie sa na "zlocie" niech się odezwą, :tak:bo dziewczyny nieobecne pomyslą, że forum bez nich nie istnieje:szok:......... Hrudzia, Carioca, Kasia, Justyna, Alusia, Klavell, Gagulec......... i inne......

U nas piekna pogoda, bylismy wczoraj na tym festynie.......... nawet fanie tylko za krótko, choc bylismy prawie do 21. Mimo, że dzieci poszły spać Adas zrobił pobudke prze 7. wr................

Ciekawe jaka pogode mają i jak się bawią BB-onki ??????Mmmmmmmmm wiadomo, że fajnie......:sorry2::tak::tak::tak:
My też wczoraj festynowaliśmy, mały poszedł spać o 22 i o 7 pobudka. Juz nie wiem o której go kłaść, żeby choć pospał do 8. Taki już chyba urok mojego maleństwa.:cool2:

to ja sie tez oddzywam, do 10 sobie pospalismy do 11 w lozkach polezeli ok 12 sniadanko a taraz Ü wzial hani na spacer a ja uciekam sie kapac
O 10 my już robiliśmy zakupy na wyjazd dla M. :blink:
Moje dziecko postanowiło dzisiaj nie spać w ciągu dnia. Najpierw marudził ze zmęczenia i sie zataczał wiec chwila moment i zasnął przy cycusiu. Jak tylko zabraąłm cyca to bunt i wrzask:baffled:a ze nie dostał drugi raz teraz lata z goła pupa i męczy tatę żeby z nim ogladał ksiazeczkę:happy2:. Podsumowanie: spał jakies 5 minut:szok: Aż siebojęco to bedzie wieczorem bo planowalismy jechać na drugi dzień festynu- gra dzisiaj KOMBI.
Teraz idę zrobić poobiednią kawkę i idziemy później na spacer i do sali zabaw z młodzieży.
Miłego popołudnia.

GoogleSearchIconShadow.gif
SuperSearchIconShadow.gif

witam!!!

niedawno worcilysmy od mmamy:-)
teraz niunia nadrabia zaleglosci w zabawach z tatuniem, a ja na forum:-)

u mamy bylo bardzo fajnie, choc nie raz nie moglam patzrec na durne zachowanie mojej "przecudnej" bratowej:cool2:

boli mnie glowa i jestem spiaca. o tej porze kawki juz nie strzele, bo nie ebde mogla w nocy zasnac:baffled:

miłego pobytu u babci a jk ona właśnie z tą ręką?

oj, ta moja mama to jest ciezki typ:baffled:
oczywiscie wszystko musi robic SAMA:angry: zlaaman jest prawa reka, weic wiadomo, z eto dodatkowa trudnosc. w czymkolwik chciaalm ja wyreczyc, to NIE, bo ona musi SAMA:wściekła/y:
umeczylam sie pod tym wzgledem tylko, a potem dalam sobie spokoj:sorry2:

27.07 ma zdjecie gipsu. juz odliczanie dni jak wiezien:-D

pannica, pannica aż czasami za bardzo dorosła.......... 5,5 roku a czasami przeraża mnie jej my slenie. Ostatnio na filmie jakims w ciągu dnia była scena miłosna, on i ona klęczą do połowy rozebrani i zaczynają sie prztulac.... ja pik i wyłączyła Tv a ona: o nie i znów nie zobaczę co oni tam dalej robią:szok::szok::szok::szok:

:-D:-D:-D:-D

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i po 2 min wygrał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale TYLKO dlatego, że zaczął bardzo płkać z wielkimi grochami a potem kaszleć niemiłosiernie, że aż się zanosił do rzygania:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....... poczekam aż wyzdrowieje:tak:

u nas tak sie dzieje bez kaszlu i choroby:baffled:

a propos tatusiów nieobecnych w domciu- mój Mały dzisiaj sie darł wniebogłosy jak M jechał do pracy i przez pół godziny było :tata,tata,tata. A wczoraj jak powiedzieliśmy, ze tata pojedzie brum brum to momentalnie Damian rzucił sie na szyje i powtarzał : nie nie.

:-:)-:)-:)-(

a popołudniu jechałam jeszcze do mojej mamy żeby się jeszcze dzieciaczkami nacieszyła bo nie będzie ich widziec 2 tygodnie bo my wyjeżdżamy w sobote rano a oni zamieszkają u nas dopiero popołudniu:cool2:i kurcze mam jakieś dziwnie głupie obawy że może nam się coś stac w drodze jakiś wypadek albo coś w tym rodzaju :zawstydzona/y::baffled::sorry2:boję się że nie wrócimy :zawstydzona/y::-(

ja juz wyroslam z takich mysli, ale tez czesto miewalam:sorry2::zawstydzona/y:

Ależ jestem wnerwiona.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...... Kto weźmie Maję na wakacje....:sorry2:????????????????/ Choc na tydzień, PILSSSSSSSSSSSSSSSs:-):-):-):-):-):-)

JA! kiedy ja przywozicie?:-)

Durna baba chciała sobie pomóc a zaszkodziła. Ach szkoda gadać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: rozmrażałam zamrażalnik i lód juz wisiał na włosku to chciałam mu dopomóc sie odczepić i wzięłam nóż.......... kuźwa z ostrą końcówką.............. i juz domyslacie się jak to sie skończyło....................... cały freon wyleciał............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oj, oj, oj!:szok:

ja wpadłam się pożegnac bo jutro jedziemy na to nasze BBnowskie spotkanie a później do Kołobrzegu i do babci na mazury:tak:Będę za jakieś 2 tygodnie PA:cool2::-)

odpoczywajcie i wracajcie szczesliwie!:-)

Dzisiaj byliśmy na festynie w sąsiednim miasteczku i mój M mnie zaskoczył całkowicie- cały czas zajmował się małym i to na placu zabaw a to w krainie piłeczek, na karuzeli a później zaś na placu zabaw. I nic ani marudzenia, ani dogryzania- kompletne null:szok::szok::szok:

rozlaka dobrze robi. m teskni za malym i juz;-)

Tydzień minoł nawet nie wiem kiedy. Oj strasznie nerwowy był :angry: .

oby kolejny byl spokojnieszy:-)

uwielbiam takie niedizelne lenistwo:tak:

Hej no co jest???????:no::no::no::no::no::no:

Te które nie sa na "zlocie" niech się odezwą, :tak:bo dziewczyny nieobecne pomyslą, że forum bez nich nie istnieje:szok:......... Hrudzia, Carioca, Kasia, Justyna, Alusia, Klavell, Gagulec......... i inne......

No ba a jakby inaczej:-D:-D:-D

Spotkanie SUPERRRRRRRRRRRR
PS ".....................ale to też już wiemy" dziewczyny obecne wiedzą o co biega;-)
Obiecuję napisać więcej ale później bo teraz młody do kąpieli, spania itd

No ba a jakby inaczej:-D:-D:-D

Spotkanie SUPERRRRRRRRRRRR
PS ".....................ale to też już wiemy" dziewczyny obecne wiedzą o co biega;-)
Obiecuję napisać więcej ale później bo teraz młody do kąpieli, spania itd
:confused::confused::confused::confused: jak aj nie lubię czegoś nie wiedzieć:baffled::baffled::baffled::baffled:

Relacja i foto........ od każdej z osobna:tak::tak::tak::tak:

Melduję się i ja:-) i potwierdzam w zupełności to co napisała Nuśka;-):-) było super i jeszcze raz obecnym za to spotkanie dziękuję:tak: ja niestety zdycham:-( jutro rano M zostanie z małą a ja lecę do lekarza bo ledwo się trzymam na nogach:baffled: zdjęcia może jeszcze dziś a najdalej jutro zależy o której moje dziecko łaskawie pójdzie spać:baffled:

reklama
Do góry