reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hehehe na pingwiny mozesz liczyc:-p:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::cool2:

GoogleSearchIconShadow.gif
SuperSearchIconShadow.gif

reklama
Justyna ja tez bym się na maxa wpieniła bo nie lubię takich sytuacji........... nie dość że nawalił się to jeszcze trzbabyło na niego czeakć, wr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,

My juz po i wr...........................................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

.siedzę z kawą i ciachem i z WILEKĄ głową, Maja normalnie dziś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na poczekalni i u lekarza dała popis..... normalnie nadaała by się do Super Niani....:tak:
normalnie Szok musiałam ją siłą wynosić, na rekach z gabinetu. :szok:Moje dzieci nie boją się lekarzy czy badań, chodzi o to że Adaś zepsuł jej układankę ( w gabinecie jest kącik dla dzieci) i była wnerwiona. ja że idziemy a ona: nie, bo on.... itd. ja : uspokój się: ona........ nie... itd... pokładała się na podłogę i zapierała nogami:szok::szok::szok:
NIE MOJE DZIECKO....:no::no::no::no:.......................... Dostała karę : zakaz oglądania bajek przez m-c, ale będzie to krócej, bo ona nie jarzy ile to m-c ale ca najmniej tydzień i beż żadnych ULG.....:tak::tak::tak:

Osłuchane są i wszystko jest ok. Maja ma tabletki na alergię a Adaś ten syrop ma jeszcze pić ale zamniejszamy powoli dawkę do minimum aż dojdziemy do zera.......
Dostalismy skierowanie na badania, na zdjęcie tego paluszka, do chirurga dziecięcego.........:tak::-D
Zależy jak wyjdą wyniki to będziemy albo nie wzmacniać Adasia kuracją.....:tak:

Ależ jestem wnerwiona.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...... Kto weźmie Maję na wakacje....:sorry2:????????????????/ Choc na tydzień, PILSSSSSSSSSSSSSSSs:-):-):-):-):-):-)

Psiknij sobie Tantum Verde - na "gule" idelane:tak::cool2:

Ja chyba tez napije sie kawy - juz drugiej - bo jakos tak muuli mnie:sorry2:
Ale za to dzis slonecznie :-)- spacer + piaskownica obowiazkowe!
Nie mogę mam na nie jakąś alergię:-( gula od rana se poszła za to zawitał katar i kaszel :angry:co to za cholerstwo co krąży raz tu raz tam:wściekła/y: młoda śpi sałatka zrobiona w chałupie syf a ja nie mam ani siły ani ochoty sie ruszyć coś posprzątać najchętniej też bym się położyła :sorry2:ale znam siebie i wiem że spokojnie nie poleżę wiedząc jak wygląda moja podłoga w kuchni:zawstydzona/y:

Miałam pranie powiesić na dwór,bo słońce zawitało do nas od rana, a tu kicha co chwila popaduje i grzmi. Młody śpi. Pomodorowa się robi,blee a ja obrzeram się ciachami. jakoś nic mi się nie chce. A mogłabym poprasować:baffled: S dostał podstawę za czerwiec na konto. No chociarz coś. Rozliczają się od rana,a prezes nawet nosa do nich nie wystawił.

Miałam pranie powiesić na dwór,bo słońce zawitało do nas od rana, a tu kicha co chwila popaduje i grzmi. Młody śpi. Pomodorowa się robi,blee a ja obrzeram się ciachami. jakoś nic mi się nie chce. A mogłabym poprasować:baffled: S dostał podstawę za czerwiec na konto. No chociarz coś. Rozliczają się od rana,a prezes nawet nosa do nich nie wystawił.
u nas tez pomidorowa z makaronem, też ciachami się teraz zajadam, Adas własnie wstał i pranie sie suszy, bo u nas nie pada, tylko małe chmurki na niebie........

Dobrze że chociaż ta podstawa na koncie:tak::tak::tak:

Ja nic nie napiszę bo nie mam humoru:-( miłego weekendu życzę pa pa
Buuu a to znaczy ze nie zobaczysz sie z BBabonami? Jak Igorek?
Cos ostatnio smutna jestes czesto:-:)nerd:
EDIT - doczytalam
Agulka - :no::-D

U mnie dla odmiany Leczo sie dusi - obiad weekendowy bo dzis mialam bardzo pozywny i zbilansowany:baffled: posilek w postaci plackow ziemniaczanych i maslanki:-p:-) - ale warto bylo:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
może przechodzi jakiś bunt:sorry2:albo jest zazdrosna o Adasia i tak to okazuje:dry:
5-6 latki tak mają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:rozmawiałam ze znajomymi co maja lub niedawno miały dzieci w tym wieku i jest BUNT, kurcze to jak ona w tym wieku takie rzeczy odwala to boję się pomysleć co będzie w weiku dojrzewania:no::no::no::no:

Durna baba chciała sobie pomóc a zaszkodziła. Ach szkoda gadać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: rozmrażałam zamrażalnik i lód juz wisiał na włosku to chciałam mu dopomóc sie odczepić i wzięłam nóż.......... kuźwa z ostrą końcówką.............. i juz domyslacie się jak to sie skończyło....................... cały freon wyleciał............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry