reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

jestem i ja poszłam z małą jednak się przejść a jak wróciłyśmy i poszła spać to ja też nażarłam się specyfików i położyłam:tak: ale zasnąć nie umiałam:baffled: aż się boję że coś się rozwinie a przecież w sobotę muszę być zdrowa:-( szlak by to trafił że zawsze coś się musi być nie tak wtedy kiedy nie trzeba:wściekła/y:
Justyna dobrz że wszystko się jakoś układa samo:tak:
Gagulec ja też chorowałam na ten fotelik ale ze względu na brak pasów kupiliśmy inny te są zdaje się dla starszych dzieci chyba po 3 roku życia:baffled: koleżanka taki ma i są zadowolenia ale ich córcia ma ponad 5 lat a kupili go jakoś w zeszłym roku.

reklama
Aneta - ale Cie wzielo...az poty w nocy mialas???? Taka goraczka...oj kuruj sie kuruj albo lec do lekarza.
Gagulec - butki cudo. Ja tez sie obawialam jak rok temu kupilam klapki! uzywane! na allegro...ale podobne jak ty wypsikalam na wszelki wypadek antygrzybicznym spray'em. Poza tym wygladaly jak nowe - lepiej niz na fotkach:-)
Justyna - no to git malina:tak::-)

Dziewczyny potrzebuje waszej pomyocy jaka pisenka by pasowala do tej prezentacji co robie Hani na dwa latka, myslalm o fasolkach A ja rosne i rosne ale za krotka troche jest macie jakies pomysly
Dla tych co nie iwedza robie prezentacje pokaz slajdow z dwch lat zycia hani jak sie rozwija i rosnie pierwsze wieksze sprawy itp.

Mam trochę spokoju bo M wziął mała i poszli do zanjomych:tak: taka jakaś słaba jestem że nic mi się nie chce:baffled: popołudniu kulnęłam sie z małą do moich rodziców i ledwo szłam ale nie chce z nią siedzieć w czterech ścianach i na nią prychać bo ja stara jakoś się wykuruję a nie chciałabym żeby ona coś złapała :no: ogólnie niby trochę lepiej bo gardło już tak nie drapie ale bez rewelacji:sorry2:

Anetasa kuruj się na sobotę, a i nie wiem co z nami bo Igor ma jeszcze ten brzydki kaszel i tak trochę się boję żeby nie pozarażał Waszych maluszków:-( no sama już nie wiem co robić zobaczę jeszcze jutro

Gagulec ja mam podobne buciki tylko matowe

Justyna
jak dobrze że Twój S ma już nową pracę na oku:-)

Agulka
spróbowałam młodemu podać pulmeo =eurespal z takiej strzykaweczki tak jak Ty Adasiowi powiedziałam mu że jest gorzkie i niesmaczne i że najpierw wypije mama i tata i żeby Igorek też spróbował tak szybko połknąć jak prawdziwy tygrysek(na niego to działa) i ku mojemu zaskoczeniu połknął bez jęknięcia a pamiętam jak kiedyś mi wymiotował jak tylko poczuł ten smak chyba mi dorośleje.

Ostatnia edycja:
Witam mamuśki. Idę dzisiaj zaraz spać, mam jakiś spadek nastroju, nawet nic sie nie stalo, tak jakoś po prostu. Na poprawę humoru podjechalam do kolezanki, ktora ma 2.miesięcznego szkraba, pogadałam z nim, pomasowałam delikatnie brzuszek, a ten się zrobił czerwoniutki, podniósł nózki i walnął bombę. Czyż to nie słodkie :-):-D:happy2:

Witam mamuśki. Idę dzisiaj zaraz spać, mam jakiś spadek nastroju, nawet nic sie nie stalo, tak jakoś po prostu. Na poprawę humoru podjechalam do kolezanki, ktora ma 2.miesięcznego szkraba, pogadałam z nim, pomasowałam delikatnie brzuszek, a ten się zrobił czerwoniutki, podniósł nózki i walnął bombę. Czyż to nie słodkie :-):-D:happy2:
no ............... nawet bardzo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Anetasa kuruj się na sobotę, a i nie wiem co z nami bo Igor ma jeszcze ten brzydki kaszel i tak trochę się boję żeby nie pozarażał Waszych maluszków:-( no sama już nie wiem co robić zobaczę jeszcze jutro

Gagulec ja mam podobne buciki tylko matowe

Justyna
jak dobrze że Twój S ma już nową pracę na oku:-)

Agulka
spróbowałam młodemu podać pulmeo =eurespal z takiej strzykaweczki tak jak Ty Adasiowi powiedziałam mu że jest gorzkie i niesmaczne i że najpierw wypije mama i tata i żeby Igorek też spróbował tak szybko połknąć jak prawdziwy tygrysek(na niego to działa) i ku mojemu zaskoczeniu połknął bez jęknięcia a pamiętam jak kiedyś mi wymiotował jak tylko poczuł ten smak chyba mi dorośleje.
super. Może ten sposób Igorkowi odpowiada;-):tak::tak::tak:

cudo........... a jak się człowiek cieszy jak taką bombę maleństwo zrobi:tak::tak::tak:

Aneta kuruj, kuruj się, wódka z pieprzem powinna pomóc:tak::tak::tak:

A u nas po obiadku odwiedziła moja kuzynka w 6 m-cu ciąży, przerażona , kilka rzeczy od nas odkupi za symboliczna złotówkę:tak::tak::tak: przewijak i takie tam...... pozbędę się balastu;-):-D Pojechali o 20 więc moje dzieci dopiero usnęły. Miło było poczuć ruchy maluszka..... ach:sorry2:

reklama
Witam wieczorową porą:-)
ostatnio brak czasu na BB:-(chociaż staram się czytac żeby nie miec zaległości:tak:
Dzis byłam u arelgologa bo miałam robioną spirometrie i wyszła beznadziejnie więc zrobili mi jakieś inchalacje i powtórkę badania i było o niebo lepiej. A i doktorka doszła też do wniosku że jestem uczulona na pleśnie :baffled:
później byłam u teściowej bo tam zostawiłam rano dzieci i MAteuszek jest obcięty -babcia go zgoliła maszynką:happy2:a popołudniu jechałam jeszcze do mojej mamy żeby się jeszcze dzieciaczkami nacieszyła bo nie będzie ich widziec 2 tygodnie bo my wyjeżdżamy w sobote rano a oni zamieszkają u nas dopiero popołudniu:cool2:i kurcze mam jakieś dziwnie głupie obawy że może nam się coś stac w drodze jakiś wypadek albo coś w tym rodzaju :zawstydzona/y::baffled::sorry2:boję się że nie wrócimy :zawstydzona/y::-(

Do góry