U Nas to nie przejdzie:-(
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Nuśka PULMEO jest tak samo niedobry jak EURESPAL. U nas na szczęście też nie ma problemu z lekami. Mateusz jest lekomanem Zaparzaj Igorkowi majeranek, tak jak herbatę albo wrzuć na wrzątek i pogotj trochę. Naprawdę jest dobry. możesz mieszać go z sokiem jakby nie smakował. A masz PULMEXBABY? Taka maść rozgrzewająca? Tylko nie smaruj na spanie,bo będzie się męczyl kaszlem. Co by tu jeszcze? Męcz go. Niech biega, łaskocz go, przy wysiłku zacznie kaszleć, napewno zauważyłaś to.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Jeszcze wymyśliłam czarną porzeczkę i jagody. Nagotuj kompotu jeśli nie będzie chcial jeść owoców. Teraz jest sezon to bez problemu kupisz na targu. ewentualnie kup BioaronC jest naprawdę super. Przy przeziębieniach daję zawsze Sanosvit Calcium, oba słodkie
Hejka pierwsza.
Noc SUPER, dzieci spały jak "zabite" ani razu od 20:30 sie nie obudziły i nie zakaszlały. Adas pobudkę zrobił o 5:40 a Maja wstała 2 godziny póxniej........
Słonko pieknie świeci ale WIATR. brrrrrrrrrrrrr i na dodatek zimny............
Wiecie że mi gdzieś jeden dzień uciekł i byłam na 200% pewna że dzis środa
Hrudzia i jaja ta nazwa Twojego salonu???????????
Noc SUPER, dzieci spały jak "zabite" ani razu od 20:30 sie nie obudziły i nie zakaszlały. Adas pobudkę zrobił o 5:40 a Maja wstała 2 godziny póxniej........
Słonko pieknie świeci ale WIATR. brrrrrrrrrrrrr i na dodatek zimny............
Wiecie że mi gdzieś jeden dzień uciekł i byłam na 200% pewna że dzis środa
Hrudzia i jaja ta nazwa Twojego salonu???????????
Mi tez caly czas uciekal poniedzialek...Wiecie że mi gdzieś jeden dzień uciekł i byłam na 200% pewna że dzis środa
...glowa mi peka bo mlody od rana nie do zycia - lacznie z rzuceniem owsianki po pokoju w zlosci - skonczylo sie "karna fladra" po ktorej cichutko jak myszka zjadl wszytsko - ze tez wobec dzieci trzeba taka musztre stosowac - jak w wojsku
A nazwe podam wkrotce ale na zamknietym
Witam się i ja:-) u nas też za oknem dziwnie niby słnko się przebija ale wieje i na termometrze tylko 15 stopni gardło nadal drapie i jakby mnie chrypa brała:-( Tuśka wyrozumiale dała mi pospać do 9:30:-) kochana jakby czuła że mama się źle czuje a w nocy wstawałam zmienić koszule bo tak się upociłam i teraz nie wiem czy wychodzić gdzieś z młodą czy lepiej posiedzieć w domu ze względu na siebie
Byle nie za późno bo ciekawośc już nas zrzeraMi tez caly czas uciekal poniedzialek...
...glowa mi peka bo mlody od rana nie do zycia - lacznie z rzuceniem owsianki po pokoju w zlosci - skonczylo sie "karna fladra" po ktorej cichutko jak myszka zjadl wszytsko - ze tez wobec dzieci trzeba taka musztre stosowac - jak w wojsku
A nazwe podam wkrotce ale na zamknietym
Aneta siedź w domu , będziemy razem bo ja nie ryzykuje wychodząc z dziećmi dzis na dwór
Hrudzia jestes tajemnicza
A moje skarby jakos zaczęły lepiej jeśc, na sniadanie małay wrąbał pół bułeczki i dwa plastry polędwiczki, którą ostatnio polubił
A moje skarby jakos zaczęły lepiej jeśc, na sniadanie małay wrąbał pół bułeczki i dwa plastry polędwiczki, którą ostatnio polubił
reklama
Cyba tak zrobię tylko Tuśka już się domaga spaceru i szkoda mi ja kisić a co do jedzenia to ja też się pochwaę że Tuśka przeprosiła się z mlekiem i sama domaga się kakao:-)Aneta siedź w domu , będziemy razem bo ja nie ryzykuje wychodząc z dziećmi dzis na dwór
Podziel się: