reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

A my juz po spacerku zapkupy zrobilam, u lekarza bylam mala zaszczepic druga szczepiona na kleszcze i teraz siedzimy, czekam na kuriera z OTTO maja mi przywiesc kilka rzeczy no i beda miedzy 12-18 wiec caly dzien w domu

reklama
Witam się i ja.
Byczę sie w domu bo wzięłam sobie dwa dni urlopu, żeby posiedzieć z moimi chłopakami a tu co? - mój M przyjechał we wtorek i miał być do końca tygodnia tak dzisiaj pojechał na załadunek a jutro do Niemiec-niby ma wrócić, ale wolne mogłam sobie odpuścić. Z drugiej strony wiadomo-posiedzę z Młodym:happy2:
U nas tez pogoda do niczego- wieje, pochmurno tylko czasem gdzieś się słońce przebije.
Ja za to czekam na kuriera bo kupiliśmy wczoraj Małemu foteklik samochodowy
GRACO Fotelik JUNIOR MAXI 2009 WROCŁAW (672240435) - Aukcje internetowe Allegro
ciekawa jestem jak wygląda w realu. Poza tym dzisiaj powinny też przyjsć moje buty:-)

GoogleSearchIconShadow.gif
SuperSearchIconShadow.gif

Witam się i ja.
Byczę sie w domu bo wzięłam sobie dwa dni urlopu, żeby posiedzieć z moimi chłopakami a tu co? - mój M przyjechał we wtorek i miał być do końca tygodnia tak dzisiaj pojechał na załadunek a jutro do Niemiec-niby ma wrócić, ale wolne mogłam sobie odpuścić. Z drugiej strony wiadomo-posiedzę z Młodym:happy2:
U nas tez pogoda do niczego- wieje, pochmurno tylko czasem gdzieś się słońce przebije.
Ja za to czekam na kuriera bo kupiliśmy wczoraj Małemu foteklik samochodowy
GRACO Fotelik JUNIOR MAXI 2009 WROCŁAW (672240435) - Aukcje internetowe Allegro
ciekawa jestem jak wygląda w realu. Poza tym dzisiaj powinny też przyjsć moje buty:-)

gagulec fajne są w realu te foteliki:tak::tak::tak: my mielismy tki kupic, ale on nie ma pasów przy foteliku tylko pasami z auta sie przypina, niestety w starym aucie pasy nie działały.........

A buty oczywiscie te zielone????

S zjeżdża dzisiaj do domu. I jak dowiedział się wszyscy idą na urlop,a jak rozmawiał o urlopie w poniedziałek to nie było mowy:sorry2: I szef mówił chłopakom,że jak mają możliwoś to niech szukają pracy,bo nie wiadomo co i jak będzie dalej. Wypłata czerwcowa ma być w piątek albo w poniedziałek. Ciekawe,czy cała, no ale jest nadzieja. Jutro pojedzie zrobić sobie badania do tego gościa do którego ma iść. I tak samo z siebie wszystko się wyklarowało. W sumie się cieszę. Będzie jeździł po kraju, weekendy wolne, kasa ciut mniejsza,ale częściej w domu będzie. Może będzie mniej upierdliwy, no i młody będzie się cieszył z tatulka swojego. Wczoraj był szalony dzien i jużpowiedziałam S żeby pakował się i jadę po niego,a był na mazurach. Srali się od poniedziałku z resztą kasy za maj. W końcu wystękali,że niby jakiś faktór im brakuje. Odnaleźli w swoim bałaganie,ale S się wkurzał,bo to były f-ry czerwcowe. Przelali w końcu kasę,ale o 250 za mało. Powód? S miał niby ich 36 euro nie rozliczone więc potrącili mu to. To wtedy S się wściekł na maxa,bo nie dość,że to też była kasa czerwcowa to jeszcze po trasie oddał to spedytorowi:wściekła/y: normalnie rozpiździaj mają w firmie i tyle!

S zjeżdża dzisiaj do domu. I jak dowiedział się wszyscy idą na urlop,a jak rozmawiał o urlopie w poniedziałek to nie było mowy:sorry2: I szef mówił chłopakom,że jak mają możliwoś to niech szukają pracy,bo nie wiadomo co i jak będzie dalej. Wypłata czerwcowa ma być w piątek albo w poniedziałek. Ciekawe,czy cała, no ale jest nadzieja. Jutro pojedzie zrobić sobie badania do tego gościa do którego ma iść. I tak samo z siebie wszystko się wyklarowało. W sumie się cieszę. Będzie jeździł po kraju, weekendy wolne, kasa ciut mniejsza,ale częściej w domu będzie. Może będzie mniej upierdliwy, no i młody będzie się cieszył z tatulka swojego. Wczoraj był szalony dzien i jużpowiedziałam S żeby pakował się i jadę po niego,a był na mazurach. Srali się od poniedziałku z resztą kasy za maj. W końcu wystękali,że niby jakiś faktór im brakuje. Odnaleźli w swoim bałaganie,ale S się wkurzał,bo to były f-ry czerwcowe. Przelali w końcu kasę,ale o 250 za mało. Powód? S miał niby ich 36 euro nie rozliczone więc potrącili mu to. To wtedy S się wściekł na maxa,bo nie dość,że to też była kasa czerwcowa to jeszcze po trasie oddał to spedytorowi:wściekła/y: normalnie rozpiździaj mają w firmie i tyle!

Justyna dobrze, że jakos samo sie to rozwiązało tylko kurcze dlaczego kuźwa człowiek musi sie prosic o swoje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:................
Tatulek częściej w domu to na dobre Wam wyjdzie , no i Mati, nie ma co gadac potrzebuje ojca:tak::tak::tak:

U nas pasy na szczęście sprawne, ale właśnie z powodu braku pasów przy nim troszkę nie ufna jestem w stosunku do fotelika.

A buty oczywiscie te zielone????

Buty, nie nie zielone -balerinek mam juz 3 pary wiec postawiłam na obcasy;-)
NEW LOOK klasyczne i delikatne Mary Jane 36,5 - 37 (671716222) - Aukcje internetowe Allegro
Troszkę się cykam-bo pierwszy raz kupuje buty, które miał już ktoś na nogach:zawstydzona/y: a mam delikatnego jobla na tym punkcie, wiec muszę zaopatrzyć się w jakiś specyfik odkażający:baffled:

Justyna, czasem problemy rozwiązują się prawie, ze same:blink:
Kurdę będę musiała lecieć na pocztę bo właśnie listonosz mi zostawił awizo, że mam odebrać paczkę.

a propos tatusiów nieobecnych w domciu- mój Mały dzisiaj sie darł wniebogłosy jak M jechał do pracy i przez pół godziny było :tata,tata,tata. A wczoraj jak powiedzieliśmy, ze tata pojedzie brum brum to momentalnie Damian rzucił sie na szyje i powtarzał : nie nie.

:confused::confused::confused: my kupiliśmy taki dla Mai, nie odważyłabym się jeszcze w same pasy samochodowe zapinac małego:sorry2::sorry2::sorry2::no::no::no:

Butki fajne. i widać że nie noszone za duzo:tak:
Mam takie same obawy. Zobaczymy jak się będzie sprawował.W razie czego zawsze będzie można zapakować i w piwnicy poczeka na aż Mały urośnie:confused:

reklama
Do góry