dlatego dałam mu gotak miałam właśnie zapytać,bo to jednak stresowe dla dzicka, obojętnie,czy to rozstanie z pieluchą,czy dyduchem,ale "to Twój tron"
reklama
HALO HALO prosze o uwage
właśnie piszę 1000-ego posta
Justyna ja nie wiem czy to dobry pomysl z tymi butami, Ty szykuj 252zl plus koszt przesyłki kevlar czeka na nową właścicielkę \
Agula szczerze to ja bym wolała żeby Jula najpierw nauczyła sie sikać do nocnika... kiepskko nam to wychodzi...
ciekawe jak tam Kasia....
Justyna ja nie wiem czy to dobry pomysl z tymi butami, Ty szykuj 252zl plus koszt przesyłki kevlar czeka na nową właścicielkę \
Agula szczerze to ja bym wolała żeby Jula najpierw nauczyła sie sikać do nocnika... kiepskko nam to wychodzi...
ciekawe jak tam Kasia....
grtulacje 1000HALO HALO prosze o uwage
.
ja też wolę najpierw piekluchy, dziś zużyliśmy jedną ( na dwór) no i jedna w nocy Mały jak jest na dworze to i tak kuca i mówi : siku i bije sobie brawo
Kasia pewnie wykończona juz śpi
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Ja jestem ale robię obiad na jutroi w między czasie zaglądam
Gagulec coś pisala że jak by dlugo jej nie bylo tzn, że siedzi za kratkami za falszowanie podpisówpewnie jest pochlonięta nową pracą którą niedawno też rozpoczela i nie ma już sil na BB
KAsiu odezwij sie jak minąl 1 dzień w pracy?
Gagulec coś pisala że jak by dlugo jej nie bylo tzn, że siedzi za kratkami za falszowanie podpisówpewnie jest pochlonięta nową pracą którą niedawno też rozpoczela i nie ma już sil na BB
KAsiu odezwij sie jak minąl 1 dzień w pracy?
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja jestem, ale buszuję na allegro
a co szukaszJa jestem, ale buszuję na allegro
Ja jestem, ale buszuję na allegro
pochwal sie jak cos upolujesz
zalezy jakie :-)lubicie truskawki???
MYSIAPYSIA a czy my sie juz czasem nie znamy???
Z wlosami to ja tak jak Agulka jak bylam mlodsza probowalam juz chyba kazdej farby tecze na glowie mialam i zawsze byly zdrowe i mocne ale to mam chyba po mamie ktora chyba w zyciu u fryzjera nie byl sama podcina a myc to by mogla raz w miesiacu w ogole jej sie nie przetluszczaja
JEzeli chodzi o smoczek to ja niestety czuje ze bede mala wielki problem bo moje dziecko nie chce go oddac nawet na 5 minut :-(
reklama
Podziel się: