reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam powalentynkowo!!

u nas bylo suuuuper!!!!wytanczylam sie jak glupia, wysmiaalm jecsze bardziej! daaaawno nie bylam na tak udanych tancach:tak:najwiecej szalalam z kolega, co byla dla nas obojga zaskoczeniem, ze tak dobrze nam to szlo, bo jakos niby go lubie, ale mnie wkurza:-Da on na koniec mi powiedzial, ze zmienil o mnie zdanie, bo wczesniej sie mnie troche ...bal:sorry2::-D

szkoda tylko, ze o 3.00 rano musielismy juz wrqacac, bo P sie 'slabiej poczul" i czuje sie dzis tak caly dzien:sorry2::crazy:a ja mimo zmeczenia i niewyspania siedze z julitka.
na szczescie byla moja siostra, troche mi pomogla, a zostal siostrzeniec na 1 tydz. ferii. julitka go bardzo lubi, nawet mu buzi daje na zawoalnie:-D:-D

Szukałam jak to jest z PITem za wychowawczy. I normalnie głupia jestem. Wychodzi na to,że tak,czy inaczej to nie pracodawca płaci w czasie urlopu wychowawczego.

pytalam siostre. za macierzynksi jest tak, jak pisalyscie,w zaleznosci od wielkosci zakladau pracy. jesli chodzi o platny wychowawczy, to PIT wystawia MOPS/MOPR, bo to one placa. a nieplatny,to widomo-nie ma PIT-u.

Ej dziewczyny powiedzcie mi kiedy w y to spotkanie chcecie zorganizowac w lecie czy teraz jakos bo ja w polsce bede 06-15 marzec wiec bym sie pisala ale jak pozniej to niestety nie

klavell, myslalysmy zeby wybrac termin spotkania na ciepla wiosne-lato. teraz trudno bedzie usiedziec z dzieciakami i jecsze spokojnie pogadac.

pokoik Hani bajeczny, jak dla prawdziwej krolewny. :-) a nie meczace sa na zywo te kolory? sa dosc zywe i oczojebne i dlatego tak pytam,:sorry2:

Ach to szkoda ale rozumie :-)
moze jakas mama z okolic ochote na kawe bedzie miala :-)
co do kolorow to nie oczy nie bola choc na zdjeciach to i tak troche inaczej wyglada i mi samej sie nie podoba w rzeczywistosci duzo ladniej

Witam.
My juz po urodzinach tzn ja i Adas , bo J z Mają nadal tańczą.
Było bardzo fajnie, tata popłakał się ze wzruszenia, był bardzo szczęśliwy.
Nasze dzieci zrobiły furorę wśród ciotek i wujków, Maja prześlicznie zaśpiewała piosenkę dziadkowi a Adaś zachowywał się wzorowo.

reklama
u nas bylo suuuuper!!!!wytanczylam sie jak glupia, wysmiaalm jecsze bardziej! daaaawno nie bylam na tak udanych tancach:tak:

szkoda tylko, ze o 3.00 rano musielismy juz wrqacac, bo P sie 'slabiej poczul" i czuje sie dzis tak caly dzien:sorry2::crazy:

.
super że się wybawilaś to teraz musicie częściej chodzić na takie tańce:tak:
u nas na zabawie w zeszlym tygodniu bylo identycznie D byll taki slabiutki że usnol na stole i po godzinie jego spania tzn przed 3 też musieliśmy się zbierać:wściekła/y:a na następny dzień bylo mu glupio i byl zly sam na siebie:sorry2:no a teraz we wtorek znów idziemy na zabawe i D obiecuje że juz nie będzie spal:rofl2:

moze jakas mama z okolic ochote na kawe bedzie miala :-)
ja jeśli dzieciaczki będą zdrowe to chętnie się spotkam:tak::-)
a pokoik ŚLICZNY:tak::tak::tak::tak::tak:

Agulka super że tacie niespodzianka aż tak się podobala że aż się wzruszyl:tak:a na fotki oczywiście czekamyyyyy:rofl2:

Do góry