albo nowy dziennik budowyAgulka - no kurcze, to kalendzarz działkowca
reklama
Wreszcie dotarłam!Wczoraj po tym Wrocławiu byłam tak padnięta że tylko podczytałam ale na napisanie czegokolwiek sił już zabrakło myślałam że rano w pracy a tu dupa komp padł i dopiero niedawno mi go uruchomili więc jestem Zakupki się w miarę udały. Kupiłam sobie kurtkę, M sweter a Tuśce spodenki, polar i swterek:-) także ogólnie jestem zadowolona. Ponadto napad na ikee się udał więc trochę pierdół i żyrandol do kuchni kupiłam bo ciągle jeszcze nie wykończona Tuśka w nagrodę za wczorajsze zostawienie jej na cały dzień obudziła się o 5:30 łaziła marudziła o wszytsko się potykała i wyła myślałam że ją uduszę i aż wstyd się przyznać ale cieszyłam się że jadę do pracy i los mnie ukarał za te myśli bo strzelił mi wąż od chłodnicy w aucie i musiałam wezwać na pomoc tatę który mnie zawiózł do pracy oczywiście spóźnioną ale szef się tylko śmiał że tak to już jest bo dla baby auto ma jechać w przód, tył, skręcać tam gdzie trzeba no i ewentualnie światła mają świecić i wycieraczki działać a żadnych innych usterek nie zauważa w sumie to miał rację bo nawet nie popatrzyłam że mi temperatura rośnie Wszystkim życzę miłego dzionka:-)
donkat
Fanka BB :)
witam kobietki!!!
oddam nieznosna corke w dobre (cierpliwe) rece troszke mnie juz wkurza ta maruda. w nocy znow nie mogla spac, wiec wyladowlala u nas, do poludnia placzka i zrzeda, usnac nie chciala...wykoncze sie:-crazy:
poza tym pracowicie spedzilam poczatek dnia: ugotowane, pranie sie pierze, poprasowane, po spacerku... teraz odpoczywam:-)
mam chec skoczyc dzis kupic sobie czerowna farbe do wlosow i delikatnie odmienic moja szara-bura czuprynke;-)
dzwonila koleznaka w sprawie zabawy walentynkowej, ze jest darmowa (bez jedzenie i picia) i juz mialam zrezygnowac ze wzgledu na mala, zeby jej nie zostawiac na noc u tesciow, ale moja siostra kochna sie zaoferowlala, ze przyjedzie wczesniej (ma przywiezc siostrzenca na ferie) i bedzie z niunka:-) ciesze sie! teraz tylko musze sie mocno starac, zeby P jednak nabral ochoty i nie marudzil, ze musi isc. bo moj P, to nie maz tygryska, ze podstepem sie wyrywa na imprezy
dziewczyny, dobre ze wiecej rzeczy wam sie na wyprzedazach nie podobalo, bo byscie cale oszczednosci przetracily Agulka, ja bylam pewna ze wy bez dzieci pojedziecie tak to nie robota, wiem cos o tym
gagulec, powodzenia u lekarza
anetasa, twoj szef ma racje, ja wlasnie po to mam samochod, a od usterek sa faceci
oddam nieznosna corke w dobre (cierpliwe) rece troszke mnie juz wkurza ta maruda. w nocy znow nie mogla spac, wiec wyladowlala u nas, do poludnia placzka i zrzeda, usnac nie chciala...wykoncze sie:-crazy:
poza tym pracowicie spedzilam poczatek dnia: ugotowane, pranie sie pierze, poprasowane, po spacerku... teraz odpoczywam:-)
mam chec skoczyc dzis kupic sobie czerowna farbe do wlosow i delikatnie odmienic moja szara-bura czuprynke;-)
dzwonila koleznaka w sprawie zabawy walentynkowej, ze jest darmowa (bez jedzenie i picia) i juz mialam zrezygnowac ze wzgledu na mala, zeby jej nie zostawiac na noc u tesciow, ale moja siostra kochna sie zaoferowlala, ze przyjedzie wczesniej (ma przywiezc siostrzenca na ferie) i bedzie z niunka:-) ciesze sie! teraz tylko musze sie mocno starac, zeby P jednak nabral ochoty i nie marudzil, ze musi isc. bo moj P, to nie maz tygryska, ze podstepem sie wyrywa na imprezy
dziewczyny, dobre ze wiecej rzeczy wam sie na wyprzedazach nie podobalo, bo byscie cale oszczednosci przetracily Agulka, ja bylam pewna ze wy bez dzieci pojedziecie tak to nie robota, wiem cos o tym
gagulec, powodzenia u lekarza
anetasa, twoj szef ma racje, ja wlasnie po to mam samochod, a od usterek sa faceci
Carioca - moze byc przyszla sobota!
A ja wam powiem ze patrze na kontrolki na desce rozdzielczej...bo kiedys zatarlabym silnik i to w kochanym samochodzie mojego (eks)narzeczonego a wszytsko przez Kombi...zupelnnie zapomnialam o bozym swiecie spiewajac na caly glos piosenke Black & White
Dzis ze wzgledu na slonce mam wene i dzien "na szmacie" co mnie bardzo cieszy bo domek juz lsni a Stas zaabsorbowany pomoca nie jeczy i nie steka
Psycholog juz zaklepnay na poniedzialek...smieje sie w duchu ze Stach jak w "Ameryce" ma swojego psychoterapeute...bo kobieta zajmuje se psychterapia dzieci i mlodziezy...i tez diagnoza psychoruchowa maluchow w wikeu 0-3. Zobaczymy!
A ja wam powiem ze patrze na kontrolki na desce rozdzielczej...bo kiedys zatarlabym silnik i to w kochanym samochodzie mojego (eks)narzeczonego a wszytsko przez Kombi...zupelnnie zapomnialam o bozym swiecie spiewajac na caly glos piosenke Black & White
Dzis ze wzgledu na slonce mam wene i dzien "na szmacie" co mnie bardzo cieszy bo domek juz lsni a Stas zaabsorbowany pomoca nie jeczy i nie steka
Psycholog juz zaklepnay na poniedzialek...smieje sie w duchu ze Stach jak w "Ameryce" ma swojego psychoterapeute...bo kobieta zajmuje se psychterapia dzieci i mlodziezy...i tez diagnoza psychoruchowa maluchow w wikeu 0-3. Zobaczymy!
Ostatnia edycja:
monia_l
Wrześniowe mamy'07
nie nic nie potrzebowalamale pamiętam że oni tam go badali a byl też chlopczyk który mial mieć w ten sam dzień zabieg i rozchorowal się i już go niezakwalifikowali do zabieguMonia jak szłaś z małym na ten zabieg to musiałas miec zaświadczenie od swojego lekarza, że jest mały zdrowy??????? 4 lata temu jak Maja miała zabieg to musiałam miec cos takiego, ale może teraz coś się pozmieniało?
u nas wszystko ok na zabawie bylo super do momentu aż D nie zaczol usypiaćale i tak wytańczylam się za wszystkie czasy:-)a za półtora tygodnia powtórka :-)
pogoda u nas piękna więc idziemy na spacereka i net mi zaś szwankuje i zastanawiam sie dlaczego bezprzewodowy dziala a jak tylko podlącze kabel todziwne
Witam sie i ja dzisiaj :-)
Ze szkoly wrocilam pogoda do d*py wiec w domku siedzimy...
Czy wy sie wybieracie z waszymi pociechami na bal przebierancow :-)
bo my z hani idziemy dzis kostium kupilam prezentacja na zamknietym...ja to oczywicie za baba jage robic bede i bez makijazu wystapie :-)
Kochane a co wy na walentynki szykujecie...
ja planuje Hani do dzidkow odstawic szampan, ponczoszki bita smietana i fondue owocowe :-) tak romantycznie w domu, chyba ze mojego Ü na balety wyciagne to na polska dyskoteke pojdziemy... a prezentow to chyba sobie robic nie bedzeimy...no ewentualnie jakas smieszna drobnostka dzis widzailam szmpon do mycia jajek :-)
Ze szkoly wrocilam pogoda do d*py wiec w domku siedzimy...
Czy wy sie wybieracie z waszymi pociechami na bal przebierancow :-)
bo my z hani idziemy dzis kostium kupilam prezentacja na zamknietym...ja to oczywicie za baba jage robic bede i bez makijazu wystapie :-)
Kochane a co wy na walentynki szykujecie...
ja planuje Hani do dzidkow odstawic szampan, ponczoszki bita smietana i fondue owocowe :-) tak romantycznie w domu, chyba ze mojego Ü na balety wyciagne to na polska dyskoteke pojdziemy... a prezentow to chyba sobie robic nie bedzeimy...no ewentualnie jakas smieszna drobnostka dzis widzailam szmpon do mycia jajek :-)
ale mnie rozbawiłaś tym szamponem
my z P tez raczej prezentów sobie robić nie będziemy zwłaszcza że 20 jedziemy w góry więc pieniązki na co innego sie przydadza...
romantyczna kolacja z "deserkiem" - taki plan na wieczór
no bal przebierańców chętnie bym poszła ale nie mam gdzie:-(
my z P tez raczej prezentów sobie robić nie będziemy zwłaszcza że 20 jedziemy w góry więc pieniązki na co innego sie przydadza...
reklama
ale mnie rozbawiłaś tym szamponem
To tak jak ja:-( Asia a gdzie w te góry jedziecie bo albo ja przgapiłam albo nie pisałaś. My również nie robimy sobie prezentów niani nadal nie znalazłam choć już wieści rozpuściłam na prawo i lewo więc będziemy siedzieć w domku. Myślę o romantycznej kolacj potem może jakaś komedia romantyczna i do łóżeczka;-):-)
Podziel się: