reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

mieszka sie dobrze ale urzadzania jeszcze zostalo a zostalo troche z kasa sie przeliczylismy :-(
pokoj hani caly gotowy sypialnia tez na lozko czekamy (9 tygodni :szok:)
ogolnie dol zrobiony tylko gora zostala

reklama
Czesc dziewczeta
Niedziela jak zwykle u rodzicow...wczoraj na "domowce" bylo suuuper ( wyszlam z fasonem tzn w pionie:-p) gralismy w kalambury i plakalalm ze smiechu. Gralam tez turniej walki samurajow ( wlasciciel kolekcjonuej szpady itp) i smacznie podjadlam! Dzis jestem troche niewyspana ale do zniesienia...Potrzeba mi takich wypadow. Stachulec juz kima:-)
Ja tez potrzebuję, ale nie mam mozliwości:sorry2::sorry2::sorry2: a impra super:tak::tak::tak:

mieszka sie dobrze ale urzadzania jeszcze zostalo a zostalo troche z kasa sie przeliczylismy :-(
pokoj hani caly gotowy sypialnia tez na lozko czekamy (9 tygodni :szok:)
ogolnie dol zrobiony tylko gora zostala

super, że jesteście na etapie urządzania, ja juz nie mogę się tego doczekać, i jeszcze poczekam, oj poczekam:sorry2::sorry2::sorry2:

Carioca cieszę się, że nawet znośnie przechdzisz pierwsze tygodnie i plamienie ustało:tak::tak::tak:

Myslałam, że juz nic nie napiszę dziś bo nie było łącza, ale juz jest , jak widać.

Dziń nawet znośny, mały przespał w jedna stronę a w drugą nawet nie było tak źle.
Myślałam, że więcej kupię, ale tylko buty i kurtkę z przeceny, biała zimówkę, ze 130zł na 40 była przeceniona, więc jestem zadowolona:tak::tak::tak:.
Z dziećmi to nie robota latac tak po sklepach, ale to wiecie:-p, bez nich więcej bym kupiła:tak::tak::tak:
Anetasa a jak u Ciebie????

W czwartek jadę z J do Piły ( w czasie pracy, ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii ) i dokończę zakupy, żadnej kiecki nie było fajnej:no::no::no:

No i nadal mamy problem z prezentem dla taty. Kupujemy z bratem na spółkę róże w koszu, ale co do tego???????

Oki dobranocka,

Witam się.Skończyło sie leniuchowanie i z nowymi siłam zaczynam tydzień:)Donkat, teściiu od ostatniego pobytu w szpitalu juz nie ruszał procentów bo był tak spanikowany. Teraz leży na chirurgi a później mają go przeniesc na internę. I cholera wie co mu jest oprócz delikatnego ( już 4 ) zawału serca.A my dzisiaj idziemy idziemy do kontroli do lekarza i mam nadzieję, że bedziemy mogli juz chodzić na spacerki bo super pogoda się nam robi:))))))A teraz wracam do pracy.Miłego dnia .

Agulka - widzisz babie to nie dogodzisz, bo jakbym miała jakieś objawy to bym wiedziala, że hormony dobrze działają i wszystko jest ok, a tak to mam temat do zamartwiania się :baffled: A co do prezentu to dla mojego taty chcę kupić taką skrzynię narzędziową, ja myślę że każdy facet bylby zadowolony:
STANLEY WALIZKA SKRZYNKA NARZĘDZIOWA JUMBO 16'' (543353290) - Aukcje internetowe Allegro

Hruda - w tą sobotę mam zjazd, ale bardzo chętnie w następną :tak:

Gagulec - no to mam nadzieję, ze lekarz nic juz nie wysłucha :-)

witam się z wami kobietki i wielka szkoda, że mnie omineła libacja ale w tym dniu nie miałam jak do kompa zajrzec
co u nas ??
a dzieje się dzieje najpier tez się pochorowałam ale juz powiedzmy ze jestesmy zdrowi i Szymek nawet do przedszkola poszedł, ja dzis na urlopie bo wprzedszkolu maja opóźnioną gale z okazji dnia babci i dziadka i po tym do domku zwalą mi się dziadkowieusi w p
racy nie tak o 18 woiec ktos musi
fajnie tak w domku z dzieckiem takim malutkim sobie pobyc
w sobote byłam na dyskotece miałbyc to wypad babski ale sie dzIewczyny wykruszyły i pojechałysmy we 3 ale B nie wytrzymał i pojechał za mną zdrajca miał dzieci pilnowac a on do dzieci sąsiada zawołał a sam w te pędy za mną
mi tez się marzą Agulka zakupki po butikach i chyba w piatek sie na takowe wybierzemy do szczecina do galaxy takie mega centrum handlowe

Witam i ja.
Nic dziwnego, że tu tak pusto, bo pięknie słonko świeci, jak mały się obudzi to brykamy na powietrze.

Carioca taka skrzynkę tato dostał 2 lata temu pod choinkę, ale dzieki za pomoc.:confused:

Tygrysku ale masz ogon, mój by za mną nie poszedł.:no: Zazdrośnika masz, co???????:sorry2:

Zastanawaim się czy sukienki Mai przyjda w tym tygodniu, bo bym nie chciała na siłę trzecia kupować. J dzwonił, że jest w Poznaniu, ale czy wyslą to sama babka jeszcze nie wiedziała i kazała po południu dzwonić, kurna co im szkodzi, nie musza przecież czekac aby wysłać,bo to Quelle, więc mają czas do 3 tyg.:baffled:

Opalenizna wyszła mi ładnie, bez smug i plam, więc solarium odpada, hura.....:-D

Hrudzia dzieki za stronkę, ale nic mnie zainteresowało:-:)no:

Monia jak szłaś z małym na ten zabieg to musiałas miec zaświadczenie od swojego lekarza, że jest mały zdrowy??????? 4 lata temu jak Maja miała zabieg to musiałam miec cos takiego, ale może teraz coś się pozmieniało?

Ostatnia edycja:
Agulka - hmm.. to może portfel, piżama, butelka dobrego alkoholu, dobry film na dvd, podwójny bilet do kina, a może coś tata kolekcjonuje?
Tygrysku - ale zazdrośnik, szok :-D

Agulka - hmm.. to może portfel, piżama, butelka dobrego alkoholu, dobry film na dvd, podwójny bilet do kina, a może coś tata kolekcjonuje?
Tygrysku - ale zazdrośnik, szok :-D

:no::no::no: nic z tych rzeczy, to domator, wiercipięta, tylko rower między nogi i na działeczkę lub budowę

A co do zazdrośnika tygryska to ja myślę, że on chciał aby tak wygladało a tak na prawde to też chciał się wyrwać z domu na balangę:tak::tak::tak::tak:

Słonko pieknie promyczki rzuca przez okno do domu i widać CAŁY syf i brud, a kurzu..........:szok::szok::szok::szok:

reklama
Do góry