reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzień dobry.

Doti - a dla nas miła zmiana, masz dla nas czas :) U nas nie wieje, ale pogoda pod psem, siąpi i siąpi. Też nigdzie nie wychodzimy na spacer, ale jak Stas bedzie spal to ja wyskocze sobie pare spraw pozalatwiac.

Atru - co za babony, zeby bylo blizej to poszlabym tam jako klientka i sie na nich nawyzywala, w zemscie za Ciebie :angry: Wspolczuje takiego klimatu, bo to w koncu jest wieksza czesc dnia. Fajnie, ze zagladasz na BB.

Monia - wlasnie zapomnialam aparat na spotkanie ze Stasiem i Hrudzia :no: Ale mamy zamair tam jeździć regularnie, więc nic straconego :tak:

Agulka - szczena mi opadła, wyobrażam sobie co czułaś na taki widok.

A ja ide na allegro, kupić jakiś ciepły śpiworek dla Stasia, bo jemu kołdra służy do spania na niej, a nie do przykrycia :crazy: Ma śpiworek, ale taki lekki.

reklama
Witam. Mnie znów dziś głowa boli. Żeby coś napisać musiałam małego z zabawką do łóżeczka włożyć, bo tak by mi nie dał. Ciekawe ile wytrzyma:-DJuż jęczy:crazy:Zaraz wracam.... Włączyłam mu teletubisie:sorry2:
Ja jestem na BB prawie co dziennie, tyle co zdążę poczytać co u was i koniec, zawsze coś zaczyna się dziać. Dziękuję za pamięć:tak: Zmobilizowałyście mnie, żeby napisać, bo czasu brakuje ale i weny też. Nawet teraz co chwilę Kuba odrywa mnie od pisania, bo chciałby się ze mną bawić, a ja siedzę z nosem w monitorze:sorry2::zawstydzona/y: Wyrodna matka!
Ja i tak CIę podziwaiam, że znajudujesz czas choć na poczytanie. A wyrodna matka to taka co wcale się swoim dzieckiem nie zajmuje, a Ty masz prawo na chwilę dla siebie.

Kurna, chyba nie chce oglądać tych teletubisiów, bo krzyczy z pokoju. Zaraz wracam.....:wściekła/y: Musiałam go wyjąć z łóżeczka.

Mały dziś wlazł na cztreoszufladową komodę i razem z nia poleciał na podłogę. Na szczęście nic mu się nie stało miał całe ciałko pod nią tylko głowa poza nią.
:szok::szok::szok::szok:Cud, że nic mu się nie stało:tak:

i co wygralaś te sweterki? pochwal się jakie:tak:
Jeszcze trochę zostało do końca aukcji. Jak się skończy to pokażę.

Mały majstruje przy tv:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Zaraz wracam.....

Anetasa, jak dziś mała się czuje?

majandra..siedzialam wczoraj jeszcze i czailam aukcje, masz moze link z tej ktora chcialas mi wyslac, no chyba ze cos przeoczylam bo sprawdzilam wszystkie 'kozuszki' w rozmiarach od 74-86:-D Jak tam sweterki??
Nie mam niestety linka. Ten kożuszek był ciemnoczerwony, bardzo ładny.

Udało się:-) Napisałam. Tak to jest jak się siada do BB jak dziecko nie śpi.:-D

Czesc
Ja od 6.30 na nogach a Stach zdazyl zrobic juz w domu rozpirdziuche;-) bo musialam auto oddac do warsztatu i dralowac w te pizdziawe z wozkiem.
Ale pocieszam sie kawka i takim oto ostatnim odkryciem muzycznym
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=j2hbnMSDOXo]YouTube - The Kin - Together[/ame]

Monia - wlasnie zapomnialam aparat na spotkanie ze Stasiem i Hrudzia :no: Ale mamy zamair tam jeździć regularnie, więc nic straconego :tak:
Ja robilam fotki telefonem ale lipa jakies wyszly. Szkoda dawac na zamkniety. Za tydzien zrobimy sesyjke...moze z Tymonkiem od Maraniko:-)?!

Witam. Mnie znów dziś głowa boli. Żeby coś napisać musiałam małego z zabawką do łóżeczka włożyć, bo tak by mi nie dał. Ciekawe ile wytrzyma:-DJuż jęczy:crazy:Zaraz wracam.... Włączyłam mu teletubisie:sorry2:
Ja z zasady nie mam nic Teletubisiowego ale wiem ze preferencje dzieciaczkow czasme bardzo roznia sie od naszych ( dla mnie Teletubisie maja cos perwersyjnego:baffled::szok::-D) i pewnie czeka mnie zakup jakiegos Tubisia:baffled:
Majandra - wez jakas pigule, albo kawke sobie strzel:-)

Ja z zasady nie mam nic Teletubisiowego ale wiem ze preferencje dzieciaczkow czasme bardzo roznia sie od naszych ( dla mnie Teletubisie maja cos perwersyjnego:baffled::szok::-D) i pewnie czeka mnie zakup jakiegos Tubisia:baffled:
Zanim Maciuś zaczął je oglądać też uważałam, że coś z nimi nie tak, ale teraz myślę, że są dużo lepsze niż tradycyjne kreskówki:tak:
Majandra - wez jakas pigule, albo kawke sobie strzel:-)
Niestety i to i to sobie zapodałam. Mały zasnął:-)

Właśnie licytuję sweterek, zaraz aukcja się kończy, jestem jedyna chętna, więc...:-)
Wygrałam:-) GEORGE*SWETEREK*SWETER*DLA ŁOBUZIAKA*86-92 (466196924) - Aukcje internetowe Allegro

Hruda, super kawałek:tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie poraniie ja od rana zakrecona jestem i to bardzo wiecie co zrobilam godziny mi sie pomylily i zamiast na 10 isc na czytanie poszlam na 9 hanifke obudzilam specjalnie o 8 zjadlysmy wyszykowalysmy sie i za 10 wyszlam przychodze i lipa spielhaus zamkniety czekalam 20 minut i ubolewalam nad tym ze telefonu nie wzielam bo zadzwonilabym i sie popytala co jest ale nic wrocilama i pod domem sie zorientowalam ze przeciez jest 9:20 dopiero brrrr
dobrze ze mam 5 minut drogi wiec zaraz sie ubieramy i znow zbieramy na te zajecia i dobrze ze telefonu nie wzielam bo na glupia bym wyszla dzwoniac po wszystkich

Witam

Mały właśnie usnął a pobudke mielismy o 6:00.

Atru mały rozsunął szuflady i właził jakby po schodach. Przeważyła się szala i leżał pod nią. Boziu pamiętam , że Maja jak miała niecały rok, dzień przed Wigilią też tak samo zrobiła tylko szuflad było 6. Nie wiem jakim cudem ani jednemu ani drugiemu nic się nie stało.

Hrudzia
kiedyś dołączę do Was chociaż na jedno spotkanie, bo planuję odwiedzić kuzynkę w Gdańsku, ale to na wiosnę.

Majandra sweterek ładniutki

Doti my też dzis na spacer nie idziemy. Nie wieje tak mocno, ale za to OKROPNIE pada i jest 6 stopni ciepła ( zimna)

Który ładniejszy
1. JESIENNY GOLF Z KOKARDĄ BUFIASTY RĘKAW HIT 2008 (461634841) - Aukcje internetowe Allegro

2. ŚLICZNE GOLFIKI BUFIASTE RĘKAWY roz.36-38 (466070259) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny
Nawet okna nie otworzę bo mi go wyrwie. Aż strach pomyśleć co będzie u Luandzi która dopiero na wydmuchowisku mieszka!

też się zastanawiam ....? jestem teraz u mamy bo W wczoraj pojechał na szkolenie i nie chciało mi się siedzieć samej w domu tu też wieje ale byłyśmy na chwile na spacerku bo jest bardzo ciepło chyba 20 stopni :-)
mam tylko nadzieję że mój dom przetrwa tą wichurę :dry:
Agulka dobrze że tacie nic się nie stało a co do golfów to mi bardziej podoba się ten pierwszy

Majandra mała praktycznie bez zmian nadal cherla i nos zatkany a wyczyścić nie da na siłe to tak wrzeszczy i się wyrywa że mija się to z celem bo co wyciągnę to ona płacząc 3 razy więcej naprodukuje. Temperatury nie ma noc ładnie przespał i chyba wreszcie przeskoczyła na nowy czas:tak: Teraz sobie smacznie śpi a ja posprzątałam chałupkę i postanowiłam zajrzeć na bb

reklama
Do góry