Agulka bardzo podobne do siebie te golfiki i oba mi sie podobaja ale gdybym wybierac miala bylby to nr 1
własnie dlatego, że są tak do sibie podobne to mam problem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agulka bardzo podobne do siebie te golfiki i oba mi sie podobaja ale gdybym wybierac miala bylby to nr 1
witajcie jestem nie oddzywalam sie ale podczywalam czasu jakos nie mam ostatni tydzien luzu
w koncu podpisalismy umowe ze spoldzielnia
1.12 sie przeprowadzanym miesiac ten remontujemy
sypialnia ktora wypatrzylismy odpada wejdzie ale za malo miejsca bedzie szukamy czegos innego
opiekunka w tym tygodniu do nas przechodzi popoludniami jest fajna z hanifka sie polubily nauczyla juz ja paru rzeczy w piatek na 3 godzinny ja bierze pierwszy raz na spacer
ok teraz uciekam na na wspolnej bede wieczorem
glosy oczywiscie oddane
Witaj Atru.
Mały dziś wlazł na cztreoszufladową komodę i razem z nia poleciał na podłogę. Na szczęście nic mu się nie stało miał całe ciałko pod nią tylko głowa poza nią.
.
Witam się z wieczora!
Dzień mi zleciał jak szalony ale nie na przyjemnościach. Okazało się że z małą wcale nie jest lepiej jak ją w ciągu dnia kładłam spać to tak zaczęła kaszleć że zwymiotowała flegmą przeraziłam się okrutniejak zasnęła zmierzyłam jej gorączke i miała stan podgorączkowy z nosa oczywiście nadal cieknie. Zadzwoniłam do naszej Pani doktor i powiedziała żebym przyjechała to mnie weźmie bez kolejki. Na szczęście okazało się że wszędzie czyściutko dała nam tylko syropek a temperatura też już znikła. Także wesoło dziś było
Popołudniu mała jakbyodżyła i dopracowała do perfekcji wspinanie się na fotele, kanapy itp a że schodzić nie umie to musiałam za nią biegać cały czas koszmar
ale za to na wieczór w trakcie zabawy zaczęłam jej grzebać po buziolku i co się okazało ślepa matka nie zauważyła a tu dwie czwórki na górze i jedna na dole wylazły:-)Muszę suwaczek zaktualizować
!
Ja z zasady nie mam nic Teletubisiowego ale wiem ze preferencje dzieciaczkow czasme bardzo roznia sie od naszych ( dla mnie Teletubisie maja cos perwersyjnego) i pewnie czeka mnie zakup jakiegos Tubisia
Majandra - wez jakas pigule, albo kawke sobie strzel:-)
Witajcie poraniie ja od rana zakrecona jestem i to bardzo wiecie co zrobilam godziny mi sie pomylily i zamiast na 10 isc na czytanie poszlam na 9 hanifke obudzilam specjalnie o 8 zjadlysmy wyszykowalysmy sie i za 10 wyszlam przychodze i lipa spielhaus zamkniety czekalam 20 minut i ubolewalam nad tym ze telefonu nie wzielam bo zadzwonilabym i sie popytala co jest ale nic wrocilama i pod domem sie zorientowalam ze przeciez jest 9:20 dopiero brrrr
dobrze ze mam 5 minut drogi wiec zaraz sie ubieramy i znow zbieramy na te zajecia i dobrze ze telefonu nie wzielam bo na glupia bym wyszla dzwoniac po wszystkich
Witam
Doti my też dzis na spacer nie idziemy. Nie wieje tak mocno, ale za to OKROPNIE pada i jest 6 stopni ciepła ( zimna)
Który ładniejszy
1. JESIENNY GOLF Z KOKARDĄ BUFIASTY RĘKAW HIT 2008 (461634841) - Aukcje internetowe Allegro
2. ŚLICZNE GOLFIKI BUFIASTE RĘKAWY roz.36-38 (466070259) - Aukcje internetowe Allegro
Majandra bardzo ladny ten sweterekWłaśnie licytuję sweterek, zaraz aukcja się kończy, jestem jedyna chętna, więc...:-)
Wygrałam:-) GEORGE*SWETEREK*SWETER*DLA ŁOBUZIAKA*86-92 (466196924) - Aukcje internetowe Allegro
Hruda, super kawałek![]()