reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam!!!

u nas dzis sloneczko, cieplutko, prawie 20st i wieje jak wsciekle. nie zdazylysmy sie jeszcze wygramolic na dwor, teraz mala spi. jakw stanie iz je to wyruszamy na sloneczko!! wiatru sie nie boimy:-D

witajcie jestem nie oddzywalam sie ale podczywalam czasu jakos nie mam ostatni tydzien luzu
w koncu podpisalismy umowe ze spoldzielnia
1.12 sie przeprowadzanym miesiac ten remontujemy
sypialnia ktora wypatrzylismy odpada wejdzie ale za malo miejsca bedzie szukamy czegos innego
opiekunka w tym tygodniu do nas przechodzi popoludniami jest fajna z hanifka sie polubily nauczyla juz ja paru rzeczy w piatek na 3 godzinny ja bierze pierwszy raz na spacer
ok teraz uciekam na na wspolnej bede wieczorem
glosy oczywiscie oddane

klavell, super wam. zazdroszcze przyjem,nosci remontowania i meblowania;-)
a nie ma podobnej sypialni, ale troche mniejszej?

Witaj Atru.
Mały dziś wlazł na cztreoszufladową komodę i razem z nia poleciał na podłogę. Na szczęście nic mu się nie stało miał całe ciałko pod nią tylko głowa poza nią.

.

agulka, niezly agregat z Adaska! co on wyczynia???????????

Witam się z wieczora!
Dzień mi zleciał jak szalony ale nie na przyjemnościach. Okazało się że z małą wcale nie jest lepiej jak ją w ciągu dnia kładłam spać to tak zaczęła kaszleć że zwymiotowała flegmą przeraziłam się okrutnie:szok: jak zasnęła zmierzyłam jej gorączke i miała stan podgorączkowy z nosa oczywiście nadal cieknie. Zadzwoniłam do naszej Pani doktor i powiedziała żebym przyjechała to mnie weźmie bez kolejki. Na szczęście okazało się że wszędzie czyściutko dała nam tylko syropek a temperatura też już znikła. Także wesoło dziś było:no: Popołudniu mała jakbyodżyła i dopracowała do perfekcji wspinanie się na fotele, kanapy itp a że schodzić nie umie to musiałam za nią biegać cały czas koszmar:wściekła/y: ale za to na wieczór w trakcie zabawy zaczęłam jej grzebać po buziolku i co się okazało ślepa matka nie zauważyła a tu dwie czwórki na górze i jedna na dole wylazły:-)Muszę suwaczek zaktualizować:tak:
!

dobrze, ze cie nie ugryzla tymi wszystkimi zebolami:-D:-D

zdroweczka dla Natalki!!

julitce cos delikatnie ajkby chcialo z noska wyciekac, ale aplikuje jej wit C i rozlozyam an noc czosnek, wiec moze sie nic nie roziwnie.
jjedziemy jutro do mamy, a u brata dzieci zasmarkane, wiec na pewno mala cos przywlecze:-(

Ja z zasady nie mam nic Teletubisiowego ale wiem ze preferencje dzieciaczkow czasme bardzo roznia sie od naszych ( dla mnie Teletubisie maja cos perwersyjnego:baffled::szok::-D) i pewnie czeka mnie zakup jakiegos Tubisia:baffled:
Majandra - wez jakas pigule, albo kawke sobie strzel:-)

jakos i ja nie czuje sympatii do teletubisiow. nie moge nic na ich temat powiedziec, bo nie znam tej bajki, ale nie lubie ich za WYGLAD:-D:szok:

Witajcie poraniie ja od rana zakrecona jestem i to bardzo wiecie co zrobilam godziny mi sie pomylily i zamiast na 10 isc na czytanie poszlam na 9 hanifke obudzilam specjalnie o 8 zjadlysmy wyszykowalysmy sie i za 10 wyszlam przychodze i lipa spielhaus zamkniety czekalam 20 minut i ubolewalam nad tym ze telefonu nie wzielam bo zadzwonilabym i sie popytala co jest ale nic wrocilama i pod domem sie zorientowalam ze przeciez jest 9:20 dopiero brrrr
dobrze ze mam 5 minut drogi wiec zaraz sie ubieramy i znow zbieramy na te zajecia i dobrze ze telefonu nie wzielam bo na glupia bym wyszla dzwoniac po wszystkich

no klavell, niezle!!:-D:-D
mnie w zyciu zdrazylo sie kilka razy pomylic rano godz. ale zawsze sie zorientowlalam przed wyjsciem

Witam

Doti my też dzis na spacer nie idziemy. Nie wieje tak mocno, ale za to OKROPNIE pada i jest 6 stopni ciepła ( zimna)

Który ładniejszy
1. JESIENNY GOLF Z KOKARDĄ BUFIASTY RĘKAW HIT 2008 (461634841) - Aukcje internetowe Allegro

2. ŚLICZNE GOLFIKI BUFIASTE RĘKAWY roz.36-38 (466070259) - Aukcje internetowe Allegro

uuuuuuuuu, to u was zimno:crazy::szok:

podobniez weekedn ma byc ladny. oby, bo chce isc zmala na groby:tak:

agulka, ja bym wybrala ten 2 golfik, bo ma bardziej prosty kroj, a ja takie lubie. a jaki kolor ci sie podoba?

Donkat no właśnie z Tuśką to już tak jest że tylko podczas zabawy i najlepiej jak wisi mi z kolan w dół i się śmieje to da sobie zajrzeć do paszczy i wsadzić paluchy także pogryzienie mi raczej nie grozi;-)

Właśnie licytuję sweterek, zaraz aukcja się kończy, jestem jedyna chętna, więc...:-)
Wygrałam:-) GEORGE*SWETEREK*SWETER*DLA ŁOBUZIAKA*86-92 (466196924) - Aukcje internetowe Allegro

Hruda, super kawałek:tak:
Majandra bardzo ladny ten sweterek:tak: a ten drugi co licytowalaś wygralaś?
Hurda mi też się podoba ta piosenka wlączam ją już chyba 5 raz:tak::-D

a ja bylam dziś w urzędzie skarbowym bo muszę zrobić korektę za 2004r. i wogóle nie mam pojęcia jak to zrobić:no::crazy: musze poszukać jakiegoś biura rachunkowego i zanieść tą robotę komuś innemu:tak:
później byliśmy u mojej mamy i na cmentarzu u mojego taty umyć i uporządkować pomnik:tak:a wichura byla taka że wsszystkie kwiaty i znicze lecialy z grobów:baffled:

anetasa gdzie podzial sie link żeby glosowac na Natalkę:sorry2:wklejaj go spowrotem :tak:

A mi potomek tak marudził, ze teraz śpi:sorry2: nie wiem co będzie wieczorem, ale będę sie później martwić;-)
U nas dzisiaj pogoda totalnie do d..y:sorry2: i jeszcze nigdy nie sprzątałam w takim tempie grobów:tak: ledwo skończyłam to jak lunęło :szok:.

monia mówisz i masz link w podpisie.
Mała chyba zdrowieje bo apetyt wraca oiadek zjadła prawie cały potem wciągnęła całe jabłuszko starte (miało być do surówki ale co tam jak jej smakowało) i jeszce przed chwilą upomniała się o deser i też cały wciągnęła:tak: a teraz biega i terroryzuje psa:-D

anetasa, widze postepy w zdjeciach, szkoda ze takie maaalutkie:-(

monia, ja tez nie lubie rozliczanai pit-ow i w sumie to nie umiem:-D

ja szaleje z pakowaniem nas na jutro. bo przed wyjazdem cghce jescze ogarnac domek. daawno nie bylismy u mojej mamy. juz sie ciesze na mysl o spotkaniu ze wszystkimi:-)

Witam wieczorkowo, rano zajrzałam, bo miałam chwilkę (Tymcio spał) ale nikogo nie było:-( Ale mam nadzieję, że teraz dam radę chwilkę posiedzieć. Potem muszę się sprężyć i popuszczać rachunki, bo przecież koniec miesiąca.

Carioca - :-):-):-)

Majandra - na szczęście moje dzieci nie dadzą mi być wyrodną matką, bo potrafią skutecznie w 100 proc. odwrócić moją uwagę od kompa. A zaglądam co dziennie, żeby właśnie nie narobić sobie zaległości, bo wtedy kaszanka:sorry2:

Hruda - a mój Tymek w ogóle nie interesuje się bajkami. Kuba w jego wieku był mały telewidz, dzięki czemu miałam go z głowy na jakiś czas, a młodszy w ogóle ma gdzieś tv. Czasem, przez pół minuty popatrzy i to by było na tyle.

Agulka - no to faktycznie masz dzieci - cyrkowców;-) Dobrze, że chociaż twarde z nich sztuki.

reklama
Witam się i ja :-)
Przedemną góra prasowania, lubię nawet, bo można sobie pooglądać tv.

Agulka - dzięki za programik, zaraz pozmniejszam zdjecia i wreszcie będę mogła wziąć udział w jakimś konkursie. Zazwyczaj nie przyjmowało mi zdjęc bo za duze. Mial program do obrobki zdjec, ale mąż mi chyba wykasował.

Donkat - przed wyjazdem, tez nie potrafie sie jakos wczesniej zapakowac, bo mnie to sie wydaje ze wszystko bedzie jeszcze potrzebne na miejscu.

Hruda - a ja nie mam głośników :-(

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry