Staśki się dziś spotkały, wybawiły się i padły. Mój jak usnął w samochodzie, tak nawet przenoszenie i rozbieranie go nie obudziło. Podejżewam drugiego Staska o to samo![]()
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Do zobaczenia za tydzien.:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staśki się dziś spotkały, wybawiły się i padły. Mój jak usnął w samochodzie, tak nawet przenoszenie i rozbieranie go nie obudziło. Podejżewam drugiego Staska o to samo![]()
Agulka ten program do zmniejszania zdjęć co wkleiłaś wczoraj jest świetny:-)
Atenasa kiedys pisałaś że nie umiesz zmniejszać zdjęć. Więc jak masz ochotę to przesyłam Ci linka szybkiego i łatwego programu do zmniejszania zdjęć, i szybko się go ściąga około1 min.
Fotosizer 1.18.0.286 - Programy & Spolszczenia
czemu za tydzień :-(Oj tak.
Do zobaczenia za tydzien.:-)
To bylo do Stasiulka i Carioci - do zobaczenia w realu.:-)czemu za tydzień :-(
a ja myslałam, że CIe groby na tydzień wciągna;-);-)To bylo do Stasiulka i Carioci - do zobaczenia w realu.:-)
Mam 2 lata starszego brata i 6 lat młodszą siostrę i o wiele lepiej dogaduję się z siostrą.bliskosc pomiedzy rodzenstwem zdecydowanie zalezy od wychowania, temperamentu itp, ale napewno jest bardziej realna im roznieca wieku jest mniejsza.
Agulka, samochód to tylko blacha, najważniejsze, że tacie się nic nie stałoDzis mój tato miał wypadek , ściągneło go na pobocze i fikołkował , dostawczym Renaut czy jak to sie pisze. Na szczęście jemu nic nie jest, ale za to auto gniecione jak pudełko zapałek. Auto firmowe![]()
zazdrosze wam. superasno tak sie spotkac, poplotkowac a dzieci ile maja radosciDonkat - coś zle idzie, czy boisz sie ryzyka?
problemw tym, ze jeszcze nic nie idzie i juz mnie to wykancza.moj P jest wg mnie zbyt opieszaly i powolny do interesow. tlumczae mu, ze my sie do takiej sprawy nie nadajemy, ze lepiej chyba pracowac u kogos. on jendak swoje, ze innym sie udaje, wiec i nam musi. tylko ze jakos nic nie robi w tym kierunku, a jak go popedzam, to twierdzi, ze nic na zywiol i zebym nie byla narwana.
w du** mam to wszystko, bo ajk mam byc zdolowana co drugi dzien, to dziekuje bardzo
Dzis się dowiedziałam, że teraz moja koleżanka straciła dzidziusia. Ciąża pozamaciczna, nie miał spirali tylko samo jajeczko tak się dziwnie zagnieździło i dostała krwotoku do wewnątrz brzucha. Ale na szczęście ona jest oddziałową w najlepszym szpitalu w Łodzi, więc znajomości też.
Już jest dobrze i po operacji, a ciężko z nią było.
Dzis mój tato miał wypadek , ściągneło go na pobocze i fikołkował , dostawczym Renaut czy jak to sie pisze. Na szczęście jemu nic nie jest, ale za to auto gniecione jak pudełko zapałek. Auto firmowe![]()
Mam 2 lata starszego brata i 6 lat młodszą siostrę i o wiele lepiej dogaduję się z siostrą.