reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
:tak::-DOj tak.
Do zobaczenia za tydzien.:-)
czemu za tydzień :-(

Dzis się dowiedziałam, że teraz moja koleżanka straciła dzidziusia. Ciąża pozamaciczna, nie miał spirali tylko samo jajeczko tak się dziwnie zagnieździło i dostała krwotoku do wewnątrz brzucha. Ale na szczęście ona jest oddziałową w najlepszym szpitalu w Łodzi, więc znajomości też.
Już jest dobrze i po operacji, a ciężko z nią było.

Ostatnia edycja:
To bylo do Stasiulka i Carioci - do zobaczenia w realu.:-)
a ja myslałam, że CIe groby na tydzień wciągna;-);-)

Dzis mój tato miał wypadek , ściągneło go na pobocze i fikołkował , dostawczym Renaut czy jak to sie pisze. Na szczęście jemu nic nie jest, ale za to auto gniecione jak pudełko zapałek. Auto firmowe:tak:

Hej laseczki. Witam sie szybko i uciekam bo znow jestem 'wrobiona' w PHOTOSHOPA. Dzis caly dzien z mala na spacerku 'nacykalysmy' sporo zdjec i nakrecilam film..masakra, oczy w tylku trzeba miec jak sie bez chlopa na spacery chodzi.. tu uwazac na mala, na wozek, torebke i jeszcze zeby w leb nie dostac bo w parku zero ludzi. Nel na poczet filmu zarobila kilka gleb i ma zdarty nosek:sorry2:
Zaczela mi uciekac a ja za nia z ta kamera no i bum:sorry2:

Uciekam obrabiac fotosy. Buziaczki

Hello. Moje dziecko już padło i nie wiem jak będzie rano bo pewnie się obudzi o 5 rano a ja nie mam pojęcia co mam z nim wyprawiać o tak wczesnej porze w domu w którym panuje kompletna cisza nocna:baffled:

Dzis mój tato miał wypadek , ściągneło go na pobocze i fikołkował , dostawczym Renaut czy jak to sie pisze. Na szczęście jemu nic nie jest, ale za to auto gniecione jak pudełko zapałek. Auto firmowe:tak:
Agulka, samochód to tylko blacha, najważniejsze, że tacie się nic nie stało:tak:

Propos rodzeństwa- ja mam brata starszego o 2 lata i 8 miesięcy- zaczęliśmy sie dogadywać jako tako jak ja poszłam do liceum w którym on już był a teraz to bywa różnie-dzieli nas ponad 400km.Z tym, ze nas zawsze dzieliła mama:baffled:

Aneczko, wczoraj jak pisałaś o tej przegranej aukcji akurat byłam na allegro i znalazłam podobne ubranko i też tanio i aukcja też już była bliska końcowi, ale Ciebie już nie było na BB, a chciałam Ci linka puścić:-(
Ja właśnie licytuję 2 sweterki, ciekawe czy wygram;-)

reklama
Donkat - coś zle idzie, czy boisz sie ryzyka?

problemw tym, ze jeszcze nic nie idzie i juz mnie to wykancza.moj P jest wg mnie zbyt opieszaly i powolny do interesow. tlumczae mu, ze my sie do takiej sprawy nie nadajemy, ze lepiej chyba pracowac u kogos. on jendak swoje, ze innym sie udaje, wiec i nam musi. tylko ze jakos nic nie robi w tym kierunku, a jak go popedzam, to twierdzi, ze nic na zywiol i zebym nie byla narwana.
w du** mam to wszystko, bo ajk mam byc zdolowana co drugi dzien, to dziekuje bardzo:angry:

Staśki się dziś spotkały, wybawiły się i padły. Mój jak usnął w samochodzie, tak nawet przenoszenie i rozbieranie go nie obudziło. Podejżewam drugiego Staska o to samo :)
zazdrosze wam. superasno tak sie spotkac, poplotkowac a dzieci ile maja radosci:-D

Dzis się dowiedziałam, że teraz moja koleżanka straciła dzidziusia. Ciąża pozamaciczna, nie miał spirali tylko samo jajeczko tak się dziwnie zagnieździło i dostała krwotoku do wewnątrz brzucha. Ale na szczęście ona jest oddziałową w najlepszym szpitalu w Łodzi, więc znajomości też.
Już jest dobrze i po operacji, a ciężko z nią było.

oj, ze tez takie przypadki sie zdarzaja:-(

no to cud, ze wyszedl calo, skoro auto skasowane:tak:

Mam 2 lata starszego brata i 6 lat młodszą siostrę i o wiele lepiej dogaduję się z siostrą.

u nas miedzy rodzenstwem jest rowno 3.5 roku roznicy. ja jestem najmlodsza. nade mna brat i najstarsza siostra. w czasach licealnych i na studiach lepiej sie zylo z bratem, a teraz z siotra sie super dogadujemy, mimo ze nazywam ja "stara":-D:-D

Do góry