reklama
są o róznych smakach ja mam cytrynowyKonsultowałam z lekarzem. Pozwoliła na tran lub witaminki. Ale boję się, że Maciuś nie będzie chciał pić tranu. Kupiłam Cebion Multi, ale jeszcze nie dawałam. Jakoś nie jestem przekonana do sztucznych witamin. Kupię ten tran. Najwyżej mąż będzie pił, na jedno wyjdzie
izabela352
Fanka BB :)
laseczki ja uciekam bo od kiedy moj M haruje w dwoch pracach ja mam prawie codziennie dyzur rannego wstawania. miejcie sie, do znowu
donkat
Fanka BB :)
laseczki ja uciekam bo od kiedy moj M haruje w dwoch pracach ja mam prawie codziennie dyzur rannego wstawania. miejcie sie, do znowu
lece i ja spac, bo juz lewdo widze
luandzia1
Entuzjast(k)a
a pytalas lekarza o zgode? i jakie to jest w smaku?
Tak lekarka mi poleciła ten tran Zuzia na początku ładnie piła (też mam cytrynowy) ale ostatnio się buntuje i muszę jej podawać tą miarką do leków (chyba z panadolu)
dobranoc dziewczyny też już idę spać
witam z rana
pobudka jak zwykle o 6 (czy ja sie jeszcze kiedys wyspie)
P pojechal o 5 na ryby ( to nie jest normalne żeby tak wcześnie wstawać z własnej woli;-)) wiec mam troszeczkę czasu dla Was
ja korzystałam z tej opcji do września teraz robie juz normalnie 8 godz:-(
z tego co wiem masz prawo karmić chyba do 3 lat ale pracodawca może też zażądać zaświadczenia od lekarza ale wiadomo z tym nie problem:-)
Ja Julci nie podaje żadnych witamin i wlaśnie miałam sie Was o to pytać ale z tego co doczytalam to lepszy jest waszym zdaniem tran... w następnym tyg jak juz mala wyzdrowieje to idziemy na szczepenia,, pogadam z lekarka czy moge niuni podawać..
pobudka jak zwykle o 6 (czy ja sie jeszcze kiedys wyspie)
P pojechal o 5 na ryby ( to nie jest normalne żeby tak wcześnie wstawać z własnej woli;-)) wiec mam troszeczkę czasu dla Was
hejka ale się dziś nabuzowałam
1. byłam w szczecinie na szkoleniu i było nudno i wogóle ble spotkałąm tam taką znajomą z innego BP która właśnie zarzywa te polskie tabsy na schudnięcie i faktycznie zleciała z 44 na 40 hm aż mnie zazdrość wzieła.
2. nie wiem jak długo pracodawca będzie tolerował moje wychodzenie z pracy o godzinę szybciej bo "karmię" i dziś był telefon z kadr że mam przynieść zaśweiadczenie od lekarza że dziecko wymaga karmienia piersią hm czy mają prawo i jak długo można z tego przywileju korzystać sama nie wiem w sumie ja już swoje minimum wykorzystałam bo tak sobie wymyśliłam czy będę karmić czy nie ale do ukończenia przez Wiki roku chciałabym korzystać z tej opcji ale z drugiej strony dlaczego ja mam teraz zrezygnować jak koleżanka rodziła w czerwcu i jest traktowana na równi ze mną hm
ja korzystałam z tej opcji do września teraz robie juz normalnie 8 godz:-(
z tego co wiem masz prawo karmić chyba do 3 lat ale pracodawca może też zażądać zaświadczenia od lekarza ale wiadomo z tym nie problem:-)
Ja Julci nie podaje żadnych witamin i wlaśnie miałam sie Was o to pytać ale z tego co doczytalam to lepszy jest waszym zdaniem tran... w następnym tyg jak juz mala wyzdrowieje to idziemy na szczepenia,, pogadam z lekarka czy moge niuni podawać..
reklama
Hej. Myślalam, że ja będę dziś pierwsza a tu proszę Asia. Chyba po raz pierwszy pierwsza?
Noc nawet dobrze, Adasiowi dała w nocy nie oszukane mleko i spał do 6:15 a nie jak zwykle parę minut po 5
Asiu oddałas głosik na Adasia?????
Noc nawet dobrze, Adasiowi dała w nocy nie oszukane mleko i spał do 6:15 a nie jak zwykle parę minut po 5
Asiu oddałas głosik na Adasia?????
Podziel się: