reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

wylicytowalam na allegro kurteczkę dla Juli w aukcji bylo zaznaczone ze jest ona na zimę, napislam jeszcze maila do sprzedającej czy faktycznie jest ona ciepla ta stwierdzila ze jak najbardziej no wiec skusialm sie. Kurteczka wczoraj przyszla i co brak jakiego kolwiek ocieplenia typowa kurta na chlodniejsza jesien:wściekła/y:
ale sie wkurzylam napisalm do baby maila ze wprowadzila mnie w blad, ze to napewno nie jest okrycie zimowe itp
odpislam mi ze kazdy ma inne oczekiwania ze jesli nie jestem zdowolona to moge towar odeslac a ona zwroci mi pieniadze i za kurtke i za przesylki- jestem w szoku jak uczciwa kobieta nic nie krecila nie kombinowala... kurteczka kosztowala 35zl plus przesylka a postawa tej kobiety tak mi sie podobala ze swierdzilam ze zostawie ja Juli i tak musze jeszcze kupic kombinezon:-)

reklama
ja Mateuszkowi prawie od urodzenia podaje Cebion Multi i lekarze u nas to przepisują kążdemu niemowlaczkowi razem z wit. D3:tak:
a tak wogóle to witam:-)
cieszę się jak glupia bo wkocu mam auto sprawne i dziś już mogę się gdzieś wyrwać z domku:-):tak::-)muszę jechać do urzędu skarbowego zlożyć jakąś korekte na a później napewno pochodzę z dziećmi po mieście no i pojedziemy do mojej mamy:tak:cieszę się bo wkońcu może zacznie się coś dziać bo mierźnie mi się już to siedzenie w domu:zawstydzona/y:
no i muszę się pochwalić wczoraj robilam pierwszą w swoim życiu szarlotkę no i wyszla:-)D bardzo zachwalal no i sąsiadka powiedziala ze jak na pierwszy raz to super mi wyszla:-):-):-)
lece bo Mati mi już cos z szafek w kuchni wyjmuje....:baffled:

jestem:-)
Asiu sliczna ta kurteczka:tak: :tak:
Ja Mateuszkowi kurtkę na zimę już kupilam no i kombinezonu już miala niekupować bo ma po Oli ale znalazlam w ciuchalandzie taki ladny co mi sie bardzo spodobal no i go kupilam ale kosztowal tylko 12 zl:-):tak:no i teraz Mati ma 2 kombinezony jednoczęściowe i kurtkę:tak:

hej kobietki!

ale mi pogoda psikusa zrobila: tyle dni bylo ladnie, wiec wstwailamna noc pranie i co????????leje dzis od rana:wściekła/y::szok: a ja wieszam na dworze pod daszkiem:-(

asiek, kurteczka piekna i faktycznie ten kozuszek sprawia wrazenie zimowego okrycia

agulka, fajnie, ze nocki coraz to ladniejsze

monia, gratuluje szarlotki. ja robie taka jakas prosta, bo nie mam talentu cukierniczego:no:
fajnie ci, ze masz juz samochod sprawny. wiem co to znaczy. ja czekam az moj znow sie usprawni, bo cos nie laduje altenator nie lubie byc taka uziemiona wdomu, mimo ze jak mam czym jechac, to nie zawsze jedze, ale sama swiadomosc...
dzis P ma luznijeszy dzien, jest jesze w domu:szok:, i po poludniu jedziemy na zakupkui:-D

agulka, poporsze o nazwe tego srodka, bo moze dzis kupimy?

ja też lecę:tak: bo muszę jeszcze ogarnąć mieszkanko
, zjeść jakieś śniadanie i ubrać dzieci no i w drogę:-D:-)
niewiem czy będe wieczorem bo ostatnio z D malo czasu spędzamy razem no i coś zaczyna się psuć:-( bo my zamiast posiedzieć i pogadać to ja na internecie a on przed TV:-( musimy to zmienić:tak:

reklama
Do góry