reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witajcie kobietki!!!

U NAS DZIS NAPRZEMIA SLONKO I LEJE! wlasnie tak lalo jak wracalalm z kosciola, na szczescie oprzytomnialam przed yjsciem i wzielam parasolke:tak::-D

bardzo fajnie spedzilismy wieczor u znajomych. julitka sie grzecznie bawila z dziecmi. poszla spac ok.23 i dzis wstala przed 11:szok::szok::szok::szok:to juz my wczesniej do niej wstalismy:-D:-D:-D

teraz szlaeje z tatusiem;-)

hey BBonki!

Nic sie ciekawego nie dzieje, wiec i sie nie odzywam, ale podczytuje. Wiec zeby nie bylo, ze mnie nie bylo :-D

zameldowac sie zawsze trzeba :-D:-D:-D

Dzięki Atru, mam tylko Aphtin, ale z rana będę na jego siki "czatować"
Czyżby to było od antybiotyku :baffled: Pcha też wszystko do swojej buzi.....:sorry2:
Jak go dziś kąpałam zobaczyłam na jego tułowiu drobne krostki...to chyba była 3-dniówka a nie żadne zapalenie gardła :baffled::sorry2: Albo uczulenie od antybiotyku :baffled: Już sama nie wiem,przejdę się do lekarki to sama powie.

etka, nie moge ci pomoc. wiem, ze ten aphtin to o dupe potluc, u nas na plesniawki nie dzialal. nystatyna to antybiotyk i dziala, nam bardzo pomogl syrop Flumycon, ktory zniszczyl zapalenie i grzyby nawet w przewodzie pokarmowym.

witajcie witajcie
wpadam tylko napisać, że u nas wszytko ok ale niestety brakuje mi czasu na pisanie..
Coś tam w wolnych chwilach podczytam, ale i tak jestem totalnie do tyłu z forum. W pracy ostatnio mam nawał obowiązków, a w domu.. przy Olafku nie mam szans na dłuższe siedzenie przed kompem. Jak wracam z pracy to nie odstępuje mnie na krok:tak: teraz korzystam, bo mąż sie z nim bawi, a ja jem kolację:-D
Roczek wypadł fajnie, chociaż goście nie dopisali. Ta koleżanka (przyjaciółka) o której wcześniej pisałam, Donkat dzięki za pamięć, nie przyjechała, bo szkołę ma co tydzień i powiedziała, że nie chce opuszczać zajęć. Pozwolicie, że zostawię to bez komentarza:baffled:. W dzień imprezy chrzestny napisał mi sms-a, że nie przyjdą, bo się rozchorowali ze swoją dziewczyną. Tak więc suma sumarum spędziliśmy tą uroczystość w ściśle bliski rodzinnym gronie. Aha.. Jako pierwszy z rozłożonych przedmiotów Olo chwycił za różaniec:baffled::confused::szok::-D:rofl2:
Tydzień temu miałam imprezę firmową i w raz z kilkunastoma innymi pracownikami zostałam odznaczona medalem:tak::-) W sumie się nie spodziewałam:-D
Aha.. Olo ma 8 zęboli, o dziwo ostatni nabytek to górna czwórka (trójek jeszcze nie ma).

shniead, wazne ze jestescie z urodzinek zadowloeni,a ci co nie byli, niech zaluja co stracili:tak:

rozaniec powiadasz......:szok::-D

maedal? fiu, fiu, fiu, nie pogada! a tak swoja droga, to co robisz zawodowo, jesli mozna wiedziec? czy poszly z medalem rowniez jakies pieniazki- -zawsze by bylo milej?:-D:-D:-D

strasznie bola mnie nogi dzisiaj chodzilismy 8 godzin na szczescie zuzia byla bardzo dzielna no i zrobila sobie prezent na roczek zaczela chodzic :-) to znaczy przeszla ok 11 krokow ale to sie chyba juz liczy ;-) wiec mysle ze teraz bedzie juz tylko lepiej
pozdrawiam
aaa pogoda byla dzisiaj bardzo ladna padalo tylko wczoraj

luandzia, gratulujemy zuzi samodzielneych spacerkow:tak:
pokazesz nam choc kilka zdjec z pieknego rzymu, prawda?:happy::laugh2:

reklama
Witajcie,a ja jak zwykle tylko podczytuje.

Kasia bardzo mi przykro z powodu babci.

Etka widzialam ze prosilas o oddawanie glowow.Juz to zrobilam.Mam nadzieje ze nie jest za pozno??

Maz mial kilka dni wolnego i wogole nic mi sie nie chce teraz robic.Tak sie rozleniwilam przez ten czas.A jutro musze isc do pracy i normalnie przydal by mi sie taki zastrzyk energii.
I musze sie wam pochwalic ze wczoraj robilam poraz pierwszy sama golabki:szok:i wyszly switnie.Maz juz zamowil sobie za tydzien pierogi ruskie:dry:

Pozdrawiam was bardzo goraco.

etka, widze ze na te konkursy mozna klikac kilka razy. na bartusia juz oddalalm glos 2 rzy, a na ksmetyczke jescze jutro oddam kolejny:tak::-)

kalvell, tak patrze na ciebie w nowej fryzurce i sama nie wiem, co napisac. wydaje mi sie, ze cie ten kolor troche postarzyl, choc to dziwne, bo to czarne wlosy dodaja wieku. mysle, ze na tych zdjeciach nie masz mocnego makijazu, jak zazwyczaj i wlosy sa rozpuszczone, dlatego wygladasz troche inaczej. ogolnie, to kolor fajnie wyglada.:tak::happy:

majandra, podziekuj nusce za pozdrowienia. niech nam przywiezie troche slonka:-D

naomi, ja tez kiedys maialm ochote zrobic golabki, ale tesciowa powiedziala, ze przy "grzecznosci" julitki to raczej niemozliwe, bo przy tym jest duuuzo skomplikowanej pracy:no:
ja bardzo lubie golabeczki, ktore dostaniemy od tesciowej:-D:-D
pierozki z reszta teeeez:tak:;-)

etka, widze ze na te konkursy mozna klikac kilka razy. na bartusia juz oddalalm glos 2 rzy, a na ksmetyczke jescze jutro oddam kolejny:tak::-)

kalvell, tak patrze na ciebie w nowej fryzurce i sama nie wiem, co napisac. wydaje mi sie, ze cie ten kolor troche postarzyl, choc to dziwne, bo to czarne wlosy dodaja wieku. mysle, ze na tych zdjeciach nie masz mocnego makijazu, jak zazwyczaj i wlosy sa rozpuszczone, dlatego wygladasz troche inaczej. ogolnie, to kolor fajnie wyglada.:tak::happy:

majandra, podziekuj nusce za pozdrowienia. niech nam przywiezie troche slonka:-D
:-) postarzal :baffled::confused: dzis uslyszalam ze wygladam mlodziej
ale moze faktycznie na tych zdjeciach wygladam inaczej bo nie mam makijazu no i wlosy rozpuszczne a zawsze w kitke zwiazane

Dzięki dziewczyny za głosiki,zwłaszcza na NIVEA bo chciałabym mieć chociaż te kosmetyki bo na SPA w Hamburgu już się nie załapię :no: Oczywiście codziennie możecie a te które mają NEOSTRADĘ to nawet wielokrotnie bo jest zmienne IP :tak:

Dziś byłam z Bartkiem na pogotowiu,strasznie taki senny,mama migdałki wyczuła że ma powiększone i się przestraszyłam i poleciałam. Lekarz starszy facet powiedział, że ta wysypka to uczulanie(chybA NAWET WIEM NA CO,NA LEKI p/gorączce) i kazał iść do swojego lekarza,nawet nie zbadał tylko w gardło zajrzał(lekko czerwone) a zapalenia żadnego nie ma :baffled::sorry2: Jutro idę do swojego :tak:

Dla mnie Klavell to każda fryzurka i kolor będzie Ci pasować,masz taki ładny typ urody ;-)

Agulka hop hop jak tam imprezka ;-)

Dzięki dziewczyny za głosiki,zwłaszcza na NIVEA bo chciałabym mieć chociaż te kosmetyki bo na SPA w Hamburgu już się nie załapię :no: Oczywiście codziennie możecie a te które mają NEOSTRADĘ to nawet wielokrotnie bo jest zmienne IP :tak:

Dziś byłam z Bartkiem na pogotowiu,strasznie taki senny,mama migdałki wyczuła że ma powiększone i się przestraszyłam i poleciałam. Lekarz starszy facet powiedział, że ta wysypka to uczulanie(chybA NAWET WIEM NA CO,NA LEKI p/gorączce) i kazał iść do swojego lekarza,nawet nie zbadał tylko w gardło zajrzał(lekko czerwone) a zapalenia żadnego nie ma :baffled::sorry2: Jutro idę do swojego :tak:

Dla mnie Klavell to każda fryzurka i kolor będzie Ci pasować,masz taki ładny typ urody ;-)

Agulka hop hop jak tam imprezka ;-)
Walcz kochana walcz o to SPA w hamburgu i na kawke do mnie wpadnij po drodze

Witam z wieczora. Właśnie położyłam spać Tymka i padam na ryjek. Mimo choroby wybraliśmy się dzisiaj do teściów na obiadek, bo już dzieciaki wyłaziły z siebie od tego ciągłego siedzenia w czterech ścianach. Teściu przywiózł i odwiózł nas autem, tak więc mam nadzieję, że wycieczka nie wpłynie jakoś negatywnie na moich dwóch małych rekonwalescentów.
Tak poza tym to u mnie nic ciekawego. I chyba dobrze:tak:

reklama
a my dzis odrzucilismy zaproszenie tesciow na obiad narzecz leniuchowania w domku. wtaka pogode to mam ochote lazic caly dzien w pizamie i nigdzie sie nie wynurzac.

zrobilam julitce na obiad do klopsikow marchewke gotowana no i niunia oczywiscue pogardzila, za to ja zjadlam caly garczeeek!:-D:szok: robilam wiecej z mysla o mnie, ale nie sadzialm, ze zjem tyle na raz! tak mi sie juz jej chcialo, ze nie moglam sie powstrzymac~!! oczywiscie obiadu juz nie zjadlam:-D:-D:-D

julitka juz marudzi niedospana. zaraz ja wykapiemy i chyba padnie bez wiercenia sie:-D

agulka, monia, jescze imprezki trwaja?

pamietacie kludii? tak ladnie zaczynala sie zadomawiac u nas i zniknela:sorry2:

Do góry