reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Śniła mi się wczoraj, że spotkałam ją taką jak wcześniej w pełni zdrową :( powiedziała mi już mnie nic nie boli. Boże przyszła się pożegnać :(

reklama
Mam termin na 22 kwietnia, maleństwo ma 2 cm i wczoraj słyszałam serducho. Jakie to są fajne momenty, pamiętacie? :-)
Doti - czy pamiętamy??? Jasne, że tak, choć wydaje mi się, że to było już setki lat temu:-) Ale świetnie się ułożyło, kwiecień to dobry moment na narodziny, bo przed maluszkiem całe cieplutkie lato:tak: No i wielki "ktoś" z twojego maleństwa:tak::-D
A z tabletkami to uważaj. Mnie siostra farmaceutka bardzo ostrzegała przed podawaniem małemu tabletek. Kojarzysz córkę jednej z aktorek, która zapadła w śpiączkę (nie pamiętam nazwiska). Ponoć zakrztusiła się tabletką.
Faktycznie, pamiętam tą sytuację:-( Qurcze, to muszę je rozgniatać. Chociaż Kuba potrafi ładnie połykać różne smakołyki, czasem nawet robi to wtedy kiedy nie trzeba. No i aptekarka właśnie stwierdziła, że nie powinien mieć kłopotu z połknięciem...:baffled: Tymkowi tabletki bym w życiu nie podała.

Czesc babonki udalo mi sie dostac do kompa ale strasznie wolno chodzi u nas wszystko ok zwiedzamy sobie sredniointensywnie no i przygotowujemy sie do jutrzejszych urodzinek Zuzinki pozdrowienia z deszczowego (ale na szczescie tylko dzisiaj) rzymu
Witaj, pozdrawiam! Życzę udanego wypoczynku i samych świetnych wrażeń!

Jutro tylko korytarz, obiadek, zrobić się na bustwo dla kolegów;-) i na popijawę:rofl2:
Hej, Justi, jaka popijawa? Ale bym sobie poszła na jakąś imprezę:tak::-D:-D Porządnie się nawalić, oto czego mi potrzeba, to może bym się trochę odstresowała:-)

Moja babcia umarła dziś o 3 nad ranem :(
Kasiu, tak mi przykro... Babcia musiała bardzo cię kochać, skoro "przyszła" się pożegnać. Trzymaj się, kochana. Jesteśmy myślami przy tobie.

Kasiu bardzo mi przykro :-(
[*]
[*]
[*]

U nas już lepiej ze zdrowiem dzieciaczków,dziś w nocy nie było gorączki :tak: Ale za to mały sobie wstał,nie wiem kiedy bo tak mocno spałam że rozbroił mi komputer :crazy: Kabelki powyciągał a ja się biedna dzisiaj namęczyłam z tym kompem :angry:

Olce wczoraj obcięłam włosy bo już były za długie(nie na krótko) i przez zimę jej odrosną. Dam radę jeszcze jej zrobić kucyki czy warkoczyki do przedszkola :tak:

Dziewczyny zaklikajcie mi na te zdjęcie:
Galeria - Pieluszki Happy w INTERIA.PL
I jak możecie oddać mo po głosie na kosmetyczkę:
NIVEA

Wiecie ja stara wyjadaczka konkursów się zrobiłam i jeszcze Agulkę w to wciągłam :laugh2:

Witam sobotnio. Muszę was poczytać, żeby nie mieć wielkich zaległości bo nie będzie mnie na kompiku- mamy imprezy na mieście i cały czas prawie jesteśmy poza domem.

gagulec, jak sie czuje Damianek, przeszlo poszczepienne otumanienie?
Już jest troszkę lepiej, ale wczoraj w nocy mały męczył się z gorączką i nad ranem aplikowałam mu nurofen, dzień też nie przyniósł szczególnego ożywienia nawet mimo tłumów na mieście i widoków karuzeli. Dzisiaj nocka znośniejsza i rano mały już miał humorek- teraz lula
Przykro mi

Witam, my ju z u rodziców, droga przeszła bezboleśnie.

Etka - zastrzel mnie, ale zaprojektowałam tez kosmetyczke nivei, mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko. Czy oni wysyłaja tez próbki?
A poza tym na Bartka glosuje lojalnie :)
Kasiu - niezmiernie mi przykro. Babcia Cię pozegnala w snie, powiedziala Ci ze juz nie cierpi.

podczytalam troche i lece dalej sprzatac.
dzis jedziemy na imieniny Edyty, wiec wieczor z glowy:happy:

Na katarek dobra też jest maś majerankowa. Trzeba posmarować nią pod noskiem.

Muszę kupić,bo mały ma fatalne policzki. Takie liszajowate i zaczerwienione. W zasadzie nie wiem co mogło to spowodować. Smaruję naprzemiennie cutivate, cutibaza i bepanten? Niby trochę lepiej,ale...

Ja już od kilku imprez nie myję jak głupia podłóg, robię to po gościach z powodów takich jak powyżej.
Pogoda nawet się ładniejsza zrobiła:cool2:
Mały śpi to lecę zakręcić biszkopta i na działkę po warzywka,bo mam ambicję rybę po grecku zrobić. No i sałatkę. Ale taką najłatwiejsza na świecie z tuńczykiem.

jalos nie mam przekonania do masci majerankowej, choc smaruje pod noskiem

ja sobie zawsze obiecuje, ze posprzeatm dopiero po gosciach, ale nalog mi nie pozwala, dlatego tez uharuje sie podwojnie:-D:-D

ooooo, jak dawno rybki po grecku nie robilam-najwyzszy czas!

justyna, wyszalej sie i udanej zabawy!!:tak::-D:tak::-D

I jabylam dzis u pediatry z mala bo kaszelek jakis taki dostala brzydki i nic zadnego syropku zadnego antybiotyku kompletnie nic nam nie przepisali zalecila jedynie duzo na swiezym powietrzu przebywac nie palic w obecnosci malej to akurat nas nie tyczy no i kropic nosek a kaszelek mogl sie wziasc od oslabionego organizmu przez szczepionke ktora miala w srode lub przez zabkowanie lub tez splywajacy katarek do gardla powoduje kaszelek bo plucka oskrzela i gardlo czyste
tak wiec na syropku z cebuli jeszcze pobedziemy
Wszystkim chorowitka zdrowka zycze :-)

dobrze, ze hani zdrowqa:tak:

Czesc babonki udalo mi sie dostac do kompa ale strasznie wolno chodzi u nas wszystko ok zwiedzamy sobie sredniointensywnie no i przygotowujemy sie do jutrzejszych urodzinek Zuzinki pozdrowienia z deszczowego (ale na szczescie tylko dzisiaj) rzymu

slonko chyba i tam was nie rozpieszcza! milego zwoedzania!:-)

:-:)-:)-(

Witam, my ju z u rodziców, droga przeszła bezboleśnie.

Etka - zastrzel mnie, ale zaprojektowałam tez kosmetyczke nivei, mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko. Czy oni wysyłaja tez próbki?

:no: nie mam ale został tylko tydzień czasu na glosowanie :tak:

Bartek dostał zapalenie jamy ustnej :wściekła/y: Nie wiecie czym można wyleczyć :baffled:

reklama
Do góry