reklama
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Doti - czy pamiętamy??? Jasne, że tak, choć wydaje mi się, że to było już setki lat temu:-) Ale świetnie się ułożyło, kwiecień to dobry moment na narodziny, bo przed maluszkiem całe cieplutkie lato No i wielki "ktoś" z twojego maleństwaMam termin na 22 kwietnia, maleństwo ma 2 cm i wczoraj słyszałam serducho. Jakie to są fajne momenty, pamiętacie? :-)
Faktycznie, pamiętam tą sytuację:-( Qurcze, to muszę je rozgniatać. Chociaż Kuba potrafi ładnie połykać różne smakołyki, czasem nawet robi to wtedy kiedy nie trzeba. No i aptekarka właśnie stwierdziła, że nie powinien mieć kłopotu z połknięciem... Tymkowi tabletki bym w życiu nie podała.A z tabletkami to uważaj. Mnie siostra farmaceutka bardzo ostrzegała przed podawaniem małemu tabletek. Kojarzysz córkę jednej z aktorek, która zapadła w śpiączkę (nie pamiętam nazwiska). Ponoć zakrztusiła się tabletką.
Witaj, pozdrawiam! Życzę udanego wypoczynku i samych świetnych wrażeń!Czesc babonki udalo mi sie dostac do kompa ale strasznie wolno chodzi u nas wszystko ok zwiedzamy sobie sredniointensywnie no i przygotowujemy sie do jutrzejszych urodzinek Zuzinki pozdrowienia z deszczowego (ale na szczescie tylko dzisiaj) rzymu
Hej, Justi, jaka popijawa? Ale bym sobie poszła na jakąś imprezę Porządnie się nawalić, oto czego mi potrzeba, to może bym się trochę odstresowała:-)Jutro tylko korytarz, obiadek, zrobić się na bustwo dla kolegów;-) i na popijawę
Kasiu, tak mi przykro... Babcia musiała bardzo cię kochać, skoro "przyszła" się pożegnać. Trzymaj się, kochana. Jesteśmy myślami przy tobie.Moja babcia umarła dziś o 3 nad ranem
Kasiu bardzo mi przykro :-(
[*]
[*]
[*]
U nas już lepiej ze zdrowiem dzieciaczków,dziś w nocy nie było gorączki Ale za to mały sobie wstał,nie wiem kiedy bo tak mocno spałam że rozbroił mi komputer Kabelki powyciągał a ja się biedna dzisiaj namęczyłam z tym kompem
Olce wczoraj obcięłam włosy bo już były za długie(nie na krótko) i przez zimę jej odrosną. Dam radę jeszcze jej zrobić kucyki czy warkoczyki do przedszkola
Dziewczyny zaklikajcie mi na te zdjęcie:
Galeria - Pieluszki Happy w INTERIA.PL
I jak możecie oddać mo po głosie na kosmetyczkę:
NIVEA
Wiecie ja stara wyjadaczka konkursów się zrobiłam i jeszcze Agulkę w to wciągłam
[*]
[*]
[*]
U nas już lepiej ze zdrowiem dzieciaczków,dziś w nocy nie było gorączki Ale za to mały sobie wstał,nie wiem kiedy bo tak mocno spałam że rozbroił mi komputer Kabelki powyciągał a ja się biedna dzisiaj namęczyłam z tym kompem
Olce wczoraj obcięłam włosy bo już były za długie(nie na krótko) i przez zimę jej odrosną. Dam radę jeszcze jej zrobić kucyki czy warkoczyki do przedszkola
Dziewczyny zaklikajcie mi na te zdjęcie:
Galeria - Pieluszki Happy w INTERIA.PL
I jak możecie oddać mo po głosie na kosmetyczkę:
NIVEA
Wiecie ja stara wyjadaczka konkursów się zrobiłam i jeszcze Agulkę w to wciągłam
Witam sobotnio. Muszę was poczytać, żeby nie mieć wielkich zaległości bo nie będzie mnie na kompiku- mamy imprezy na mieście i cały czas prawie jesteśmy poza domem.
Już jest troszkę lepiej, ale wczoraj w nocy mały męczył się z gorączką i nad ranem aplikowałam mu nurofen, dzień też nie przyniósł szczególnego ożywienia nawet mimo tłumów na mieście i widoków karuzeli. Dzisiaj nocka znośniejsza i rano mały już miał humorek- teraz lulagagulec, jak sie czuje Damianek, przeszlo poszczepienne otumanienie?
Przykro miMoja babcia umarła dziś o 3 nad ranem
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Etka - dobrze, że maluchy już nie gorączkują. A głosy oddałam
Witam, my ju z u rodziców, droga przeszła bezboleśnie.
Etka - zastrzel mnie, ale zaprojektowałam tez kosmetyczke nivei, mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko. Czy oni wysyłaja tez próbki?
A poza tym na Bartka glosuje lojalnie
Kasiu - niezmiernie mi przykro. Babcia Cię pozegnala w snie, powiedziala Ci ze juz nie cierpi.
Etka - zastrzel mnie, ale zaprojektowałam tez kosmetyczke nivei, mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko. Czy oni wysyłaja tez próbki?
A poza tym na Bartka glosuje lojalnie
Kasiu - niezmiernie mi przykro. Babcia Cię pozegnala w snie, powiedziala Ci ze juz nie cierpi.
donkat
Fanka BB :)
podczytalam troche i lece dalej sprzatac.
dzis jedziemy na imieniny Edyty, wiec wieczor z glowy
jalos nie mam przekonania do masci majerankowej, choc smaruje pod noskiem
ja sobie zawsze obiecuje, ze posprzeatm dopiero po gosciach, ale nalog mi nie pozwala, dlatego tez uharuje sie podwojnie
ooooo, jak dawno rybki po grecku nie robilam-najwyzszy czas!
justyna, wyszalej sie i udanej zabawy!!
dobrze, ze hani zdrowqa
slonko chyba i tam was nie rozpieszcza! milego zwoedzania!:-)
:---(
dzis jedziemy na imieniny Edyty, wiec wieczor z glowy
Na katarek dobra też jest maś majerankowa. Trzeba posmarować nią pod noskiem.
Muszę kupić,bo mały ma fatalne policzki. Takie liszajowate i zaczerwienione. W zasadzie nie wiem co mogło to spowodować. Smaruję naprzemiennie cutivate, cutibaza i bepanten? Niby trochę lepiej,ale...
Ja już od kilku imprez nie myję jak głupia podłóg, robię to po gościach z powodów takich jak powyżej.
Pogoda nawet się ładniejsza zrobiła
Mały śpi to lecę zakręcić biszkopta i na działkę po warzywka,bo mam ambicję rybę po grecku zrobić. No i sałatkę. Ale taką najłatwiejsza na świecie z tuńczykiem.
jalos nie mam przekonania do masci majerankowej, choc smaruje pod noskiem
ja sobie zawsze obiecuje, ze posprzeatm dopiero po gosciach, ale nalog mi nie pozwala, dlatego tez uharuje sie podwojnie
ooooo, jak dawno rybki po grecku nie robilam-najwyzszy czas!
justyna, wyszalej sie i udanej zabawy!!
I jabylam dzis u pediatry z mala bo kaszelek jakis taki dostala brzydki i nic zadnego syropku zadnego antybiotyku kompletnie nic nam nie przepisali zalecila jedynie duzo na swiezym powietrzu przebywac nie palic w obecnosci malej to akurat nas nie tyczy no i kropic nosek a kaszelek mogl sie wziasc od oslabionego organizmu przez szczepionke ktora miala w srode lub przez zabkowanie lub tez splywajacy katarek do gardla powoduje kaszelek bo plucka oskrzela i gardlo czyste
tak wiec na syropku z cebuli jeszcze pobedziemy
Wszystkim chorowitka zdrowka zycze :-)
dobrze, ze hani zdrowqa
Czesc babonki udalo mi sie dostac do kompa ale strasznie wolno chodzi u nas wszystko ok zwiedzamy sobie sredniointensywnie no i przygotowujemy sie do jutrzejszych urodzinek Zuzinki pozdrowienia z deszczowego (ale na szczescie tylko dzisiaj) rzymu
slonko chyba i tam was nie rozpieszcza! milego zwoedzania!:-)
Moja babcia umarła dziś o 3 nad ranem
:---(
Witam, my ju z u rodziców, droga przeszła bezboleśnie.
nie mam ale został tylko tydzień czasu na glosowanie
Bartek dostał zapalenie jamy ustnej Nie wiecie czym można wyleczyć
reklama
Podziel się: