reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Przepis na golabki wpisany w watku "salatki i przekaski"Chyba tak sie nazywa???

Czytalam ten przepis Klavell na te pieroszki,az mi slinka pociekla.Chyba w najblizszym czasie sprobuje je zrobic.

reklama
nie zauwazylam zdjec pod postem:zawstydzona/y:

prezent wyglada okazale, a kierowca taki przystojniak:tak:
sliczny tort. w cukierni taki zrobili? u nas nie chieli zrobic wozeczka:-(

agulka, monia, jescze imprezki trwaja?
no już po imprezie :tak:prawie posprzątane czekam jeszcze aż zmywarka wysuszy pierwszą ture mycia, zaladuje drugą i ide spać bo jutro rano jadę na pogrzeb tego kolegi:-( tzn. teść mnie zawiezie a później przywiezie mnie mężczyzna od mojej mamy bo wczoraj jak wracaliśmy z urodzin to zepsulo nam się auto:wściekła/y: i to jeszcze nas skrzyżowaniu na światlach:wściekła/y:jak staneliśmy to już ruszyc nie szlo, zablokowalu się biegi i nie szlo żadnego wrzucić:no: dobrze chociaż że to bylo blisko domku więc D polecial po drugie auto a ja zostalam na środku skrzyżowania z dziećmi w aucie:crazy:ale D szybko wrócil i nas scholowal:tak:niestety narazie zas będę bez auta bo trzeba kupić nową skrzynię biegów:wściekła/y::angry:
no a teraz troszke o imprezce:tak:ogólnie się udala. Mateuszek prócz malego autka i 2 ksiązeczek nie dostal żadnego prezentu:no::szok: tylko samą kasiurę:tak:a ja tak się cieszylam bo myslalam ze dzieci będa mieć jakieś nowe zabawki a tu nic:no:
jedzenia zostalo mnóstwo,co się dalo to zamrozilam a co nie to porozdawalam:tak:
ooo zmywarka już skaczyla prać więc lece powyciągać , powrzucac drugie i spac bo jestem strasznie zmęczona;-)

reklama
Agulka ja już zagłosowałam na Adasia ;-)

Ja dziś pierwsza :baffled: Moje dzieci wstały dziś o 5 tej :wściekła/y: Zaraz Olkę ubieram i do przedszkola ją zaprowadzam :-)

Do góry